Fokus Ibadah Haji, Neelofa Tidak Main Facebook Dan Twitter

Hiburan

Fokus Ibadah Haji, Neelofa Tidak Main Facebook Dan Twitter

Bukan semua orang diberikan kesempatan untuk menunaikan ibadah haji dan semestinya mereka yang terpilih untuk menjejakkan kaki ke Tanah Suci Makkah bukan sahaja harus merasa syukur, tetapi menggunakan peluang yang ada untuk fokus dalam ibadah mereka.

Advertisement

Oleh itu, selebriti popular Neelofa menitipkan satu pesanan dimana dia tidak akan mengendalikan laman sosial Facebook dan Twitter miliknya sehingga dia pulang daripada mengerjakan ibadah haji.

Buat masa ini, kedua-dua laman sosial berkenaan akan dikendalikan oleh pihak pengurusannya.

Kenyataan Neelofa itu mendapat reaksi positif dan rata-rata netizen mendoakan agar segala urusan ibadahnya dipermudahkan dan mendapat haji mabrur.

Sama sama kita doakan untuk Neelofa sekeluarga, semoga ibadah mereka berjalan lancar.

Sumber Berita : Media Hiburan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

17 Comments

  1. Pika

    August 12, 2019 at 9:30 am

    I’ve always adored lofa. But this issue changed my feelings a bit. Why the announcement? What is it that you’re trying to prove? It is obvious that your IG stories are updated everyday.

    How does having your admin to show off all your ibadah, differs from showing it off yourself?
    If you’re true enough, just stay off radar while you’re there. Simple.

    Your tweet here, is as if you’re saying, you want to be so occupied with your ibadah and that’s all that matter. Whether your admin will be able to do the same is non of your business. “I paid him/her. Keep shooting me and keep posting it so that everyone knows I’m an angel. ”

    Same old propaganda like any other artist. I thought you are better than this, lofa. I guess I was wrong.

    Anyway, wishing you and everyone accompanying you a mabrur haj.

    • Nad

      August 15, 2019 at 9:31 pm

      Ni berpura2 cakap peminat lofa kan and at the same time bash dia..sorry..peminat mcm kau baik duduk diam jer..

  2. Bukan peminat lofa

    August 12, 2019 at 8:53 am

    Beruntung kan dia jadi tetamu Allah..while commenter here terus mencaci smpi la abg jamil mampus.. #hatihitamlagibusuk

  3. Anonymous

    August 11, 2019 at 9:53 pm

    org lain nak naik Haji tunggu bertahun tahun hingga nombor giliran dia tiba (tabung Haji) tunggu kuota tapi macam mana Neelofa dgn senang boleh naik Haji tanpa tunggu giliran kuota?

    • Anonymous

      August 11, 2019 at 11:53 pm

      Cash is King. Najib kata. Ada duit x perlu tunggu quota Malaysia. Beli visa Saudi. Furada. Kumpul duit weyyyy……

  4. Watever

    August 11, 2019 at 7:05 pm

    Halah halah itu pun nak cakap ke..senyap senyap sudah la…ada orang heran ke ko update or tak fesbok n tweeter ko..

  5. Anonymous

    August 11, 2019 at 5:36 pm

    kesian lofa, buat apa pun semua tak kena di mata pembaca blog BN ni.. Kau pun bella suka up cerita pasal lofa kan sebab kau suka orang kutuk dia..

Loading...