Flashmob Glee Dari Random Alphabets. Jom Menari Bersama-Sama

Hiburan

Flashmob Glee Dari Random Alphabets. Jom Menari Bersama-Sama
Salam kepada semua, kami ingin mengumumkan sesuatu yang menarik kepada anda semua!
Kami pasti ramai daripada anda tahu tentang lagu hit ‘Dont stop believing’ yang dipetik dari TV siri popular Glee.
RandomAlphabets.com yang merupakan sebuah team kolektif, iaitu team sama yang telah menghasilkan setelkahwin, bakal mengadakan satu lagi flashmob pada 8 Mei ini…dan ia dikenali sebagai Glee Dance Flash Mob… ia akan diadakan di KL pada 8 Mei 2010… hanya klik pada imej di bawah atau link ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang event tersebut.
Kami amat berharap untuk bertemu dengan anda di sana… anda juga mungkin berpeluang bertemu dengan Cheemtegra, Mr Brute, Mdm Cupid dan Abg Nara… iaitu team yang mengendalikan setelkahwin.com
RandomAlphabets ialah sebuah organisasi/kolektif yang terkenal dalam mengendalikan event2 seperti KL Freeze in Unison, Pillow Fight, Merdeka Train Party, Tali Tenang dan pelbagai acara lagi

Salam kepada semua, hari ini kami nak mengumumkan sesuatu yang menarik kepada korang!

Kami pasti ramai daripada korang tahu tentang lagu hit ‘Dont Stop Believing’ yang dipetik dari TV siri popular Glee.

Advertisement

RandomAlphabets (team sama yang telah menghasilkan www.setelkahwin.com) ialah sebuah organisasi/kolektif yang terkenal dalam mengendalikan event2 seperti KL Freeze in Unison, Pillow Fight, Merdeka Train Party, Tali Tenang , bakal mengadakan satu lagi flashmob dikenali sebagai Glee Dance Flash Mob, ia akan diadakan di KL pada 8 Mei 2010. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang event tersebut, klik pada imej di bawah atau link ini (http://www.gleeflashmobdance.com.my/)

Sila ikuti langkah-langkah berikut apabila anda berada di laman mikro Glee Flashmob Dance.

1) Klik ‘Update’ untuk memahami lebih lanjut tentang event ini.

2) Klik ‘Participate’. Pastikan anda mendaftarkan email anda. Ini adalah penting kerana lokasi ‘flashmob’ hanya akan dimaklumkan melalui emel sahaja. Telah menjadi tradisi untuk RandomAlphabets merahsiakan lokasi sehingga ke saat2 akhir. Tapi, yang pastinya ia akan berlaku di KL.

3) Klik ‘Tutorials’. Lihat dua video tutorial yang disediakan. Anda perlu berlatih mengikut tutorial tersebut jika anda ingin participate di dalam event ini.

Cheemtegra, Abg Nara, Mdm Cupid dan Mr Brute iaitu team yang mengendalikan www.setelkahwin.com amat berharap dapat bertemu dengan korang semua di sana. Kalau bernasib baik, korang jugak mungkin berpeluang untuk berjumpa dengan selebriti-selebriti tanahair kerana dalam event2 yang lepas, ramai jugak selebriti yang participate dalam program mereka ini. Bukan itu sahaja, malah saluran StarWorld turut akan membuat liputan mengenai acara ini.

Lihat video di bawah ini. Selamat menonton!


Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...