Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fizo Omar Telefon Ayah Hawa Rizwana Mohon Maaf Atas Komen Tular

Amboi, amboi, amboi. Belum apa-apa Fizo Omar sudah menunjukkan kematangan, kerendahan diri dan sikap menghormati orang tua. Mana tidaknya, bekas suami kepada Mawar Karim ini telah menelefon ayah Hawa Rizwana untuk memohon maaf kerana komen yang ditulis di Instagram pembaca berita tersebut menjadi viral baru-baru ini.

hawa rizwana fizo omar

Advertisement

Sebenarnya apa yang dilakukan oleh Fizo Omar ini harus dicontohi oleh kita semua. Daripada membiarkan informasi tidak tepat bertebaran dan sampai ke telinga ayah Hawa Rizwana, baiklah empunya diri terus membuat penjelasan, sekaligus mengelakkan berlakunya salah faham. Kata Hawa:-

Tiada apa yang perlu dirisaukan kerana ayah faham dunia hiburan tidak dapat lari daripada usikan atau gosip. Saya sendiri sudah lupa perkara remeh itu.

Tetapi, Fizo yang saya anggap sebagai abang ikhlas memohon maaf. Ayah berkata, Fizo serba salah apabila nama saya dan keluarga diperkatakan ramai, gara-gara komen yang ditulisnya.

Sebagai individu yang pernah merasai asam garam dunia penyiaran, ayah tidak marah atau terkesan dengan usikan sebegitu

hawa rizwana fizo omar

Dengan statusnya sebagai seorang duda, Fizo Omar nampaknya perlu lebih berhati-hati di masa hadapan apabila ingin menulis sesuatu di media sosial, lebih-lebih lagi jika si penerima komen itu adalah seorang gadis. Iyerlah netizen sekarang cepat sangat buat spekulasi. Mungkin kita tulis tanpa sebarang niat mengorat, tapi orang lain boleh salah anggap. Apa pun, ini bermakna Hawa masih single dan solo, jadi masih ada peluang untuk yang nak mencuba nasib. Selamat berjaya diucapkan!!! Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. korok

    August 6, 2019 at 12:13 pm

    amik hati nmpk…pandai ko target pompuan family hado2…gud job pijo

  2. Anonymous

    August 6, 2019 at 10:39 am

    HAWA BAIK U LAYAN SI PIAN BEKAS TUNANG ALFIA ROY TU BUJANG SAMA BUJANG BAGUS PISS OFF WIT THE WORDS ABANG AND ADIK NANTI LAIN JADI MINGLE WIT THE SINGLE HAW ADARI MENGATAL DGN FIZO NI-LELAKI NI LAU DA ADA DUIT FIKIRAN GIL PEREMPUAN JE

  3. Man

    August 6, 2019 at 10:26 am

    Ni mesti mak ko suruh kan pizo minta maaf …ala2 ajet2 suci gitew…porahhh puihhh

    • Anonymous

      August 6, 2019 at 10:43 am

      diakan anak mak..bukan tanggang

  4. aih

    August 5, 2019 at 7:26 pm

    malam2 ada isteri tuk diservis kan… extra package kalau isteri tu lawa…. skang bila dha x de.. mula la mencari mana tempat nak servis batang… lelaki mmg tak boleh hidup tanpa wanita…

  5. RamlyBurger #1

    August 5, 2019 at 6:57 pm

    Lelaki mmg pantang single asyik nk ngorat padahal… diri sendiri x berapa stabil?

Loading...
To Top