Written by AbangNara | August 5th, 2019

Amboi, amboi, amboi. Belum apa-apa Fizo Omar sudah menunjukkan kematangan, kerendahan diri dan sikap menghormati orang tua. Mana tidaknya, bekas suami kepada Mawar Karim ini telah menelefon ayah Hawa Rizwana untuk memohon maaf kerana komen yang ditulis di Instagram pembaca berita tersebut menjadi viral baru-baru ini.

hawa rizwana fizo omar

Sebenarnya apa yang dilakukan oleh Fizo Omar ini harus dicontohi oleh kita semua. Daripada membiarkan informasi tidak tepat bertebaran dan sampai ke telinga ayah Hawa Rizwana, baiklah empunya diri terus membuat penjelasan, sekaligus mengelakkan berlakunya salah faham. Kata Hawa:-

Tiada apa yang perlu dirisaukan kerana ayah faham dunia hiburan tidak dapat lari daripada usikan atau gosip. Saya sendiri sudah lupa perkara remeh itu.

Tetapi, Fizo yang saya anggap sebagai abang ikhlas memohon maaf. Ayah berkata, Fizo serba salah apabila nama saya dan keluarga diperkatakan ramai, gara-gara komen yang ditulisnya.

Sebagai individu yang pernah merasai asam garam dunia penyiaran, ayah tidak marah atau terkesan dengan usikan sebegitu

hawa rizwana fizo omar

Dengan statusnya sebagai seorang duda, Fizo Omar nampaknya perlu lebih berhati-hati di masa hadapan apabila ingin menulis sesuatu di media sosial, lebih-lebih lagi jika si penerima komen itu adalah seorang gadis. Iyerlah netizen sekarang cepat sangat buat spekulasi. Mungkin kita tulis tanpa sebarang niat mengorat, tapi orang lain boleh salah anggap. Apa pun, ini bermakna Hawa masih single dan solo, jadi masih ada peluang untuk yang nak mencuba nasib. Selamat berjaya diucapkan!!! Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Fizo Omar Telefon Ayah Hawa Rizwana Mohon Maaf Atas Komen Tular

  1. feldegast says:

    Bijak Fizo jalankan jarum. Baru nampak menantu pilihan.

    13

    0
    • faraj says:

      Kami yang tak mengenali arwah pn , kami boleh rasa arwah baik orangnya..ikuti fb ibu arwah , tengok gambar arwah bersama family , dapat rasa yg arwah seorang anak yg baik..tetapi kasihannya arwah jadi mangsa keganasan tangan2 syaitan…kita sama2 doakn pelaku mendapat hukuman yg setimpal dengan perbuatannya…warden pun x kisah.. kes buli mesti disiasat hingga ke akar umbi.

      2

      13
      • Anonymous says:

        apa kena mengena fizo dn pompuan ni dn arwah..ke kau mabuk..hayal..terslh cucuk jarum

        7

        0
      • Kes UPNM Lagi Penting says:

        Hmm aku sedihla setiap kali terbaca kisah Zulfarhan ni. Terbayang2 mcm mna seksanya hmpir seluruh bdn ditekap seterika smpai mati, dgn pesalah2 yg sgt kejam n siap xmengaku salah lg, pengurusan UPNM yg gagal.. Allahuu geram + sedih. Takpelah Akmal, awk dh cuba nk selamatkan arwah dlu tp ajal menjemputnya juga disebabkan kecuaian org lain.. rasanya keluarga arwah pun hargai usaha awk sgt2..

        10

        15
      • Anonymous says:

        Betul tu… Yg pling aku kecewa dan geram bile warden xambik tindakan bila dpt surat layang..klu lah mase tu warden pergi ke bilik tu mgkin arwah masih blh diselamatkn..aku harap warden tu akn dihantui rasa bersalah seumur hidup!!mgkin warden ni jnis xambik kisah dan xpatut org mcmni jd warden..

        12

        10
        • Anonymous says:

          ye ke warden tu dapat surat layang? aku x tau detail sgt kisah ni sbb sedih nk baca lebih2.. tapi klu betul, memang hare punya warden! nk eksyen jerit2 org je ke tapi tak nk bertindak. kalau takde naluri seorang warden baik jd tukang kebun je.. semoga arwah tenang kt sana dan kita semua dijauhi drp perkara2 sebegini.. amin!

          4

          0
    • Anonymous says:

      Dengan bekas bini x nk minta maaf ke yg telah byk berkorban demi famili ko?

      38

      30
  2. miya says:

    jauh beza dgn neelofa.. sikit pon takde.. tak lawa pon bg aku… lawa lg la mawar gn neelofa..

    32

    0
    • faraj says:

      buat apa nak kesal nak buat sesuatu tak fikir yg dulu cuba kita fikir benda buruk dulu apa akan terjadi org dah tak de baru nak rasa bersalah tak ada guna sekarang cuba awak berada ditempat keluarga dia sebagai org islan sepatuknya fikir dan zikir sebelum bertindak dlm tentera bukan diajar untuk jadi jahat atau sebaliknya fikirlah dah terlambat sukalah dia dah tak ada ok?

      2

      13
    • Anonymous says:

      Pembunuh2 Zulfarhan mesti diheret… jgn sesenang nk buli anak org weyyy!

      6

      11
  3. lola says:

    eh geli pulak bace.. poyo ngat mintak maap bagai.

    17

    14
  4. Anonymous says:

    sbenarnya x buat slah pun fizo, hanya ayat good jobs itu je. Apa motif call minta maaf, hahahaha phone number dh ada, nnti bapak org tu ajak la gi minum, step by step

    17

    10
  5. aku tetap aku says:

    eee.. tryin too hard.. baru menduda dah menggatal. pompuan tu sama gak.. abang adik konon. hujung2 terangkat juga,

    17

    10
  6. anonymous says:

    dolah hapak nak carik pengganti ekk

    6

    10
  7. Anonymous says:

    Mawar lagi lawa

    17

    21
  8. Anonymous says:

    Geli la wey.. poyo trying hard la!

    11

    10
  9. Anonymous says:

    Eee, makin nam termuntah dgn kisang abang/adik ni. Dua2 nmpk x kelas!

    9

    10
  10. Hihi says:

    Tapi wajah mereka berdua nampak seiras, ada jodoh tak kemana. Hihihihi

    2

    6
  11. Anonymous says:

    trnyata org lelaki x boleh hidup tnpa wanita.
    Wanita relek je lah jadi ibu tunggal, ibu tinggal …

    12

    31
  12. Anonymous says:

    Sdih sguh bca kisah zulfarhan ni.. Terseksa die.. Zalim sguh kawan2 sbaya dgn nya.. Smpai sgup bertindak sdemikian.. Xpk lngsung ape yg bkal dorg hadapi dgn tindakan zalim tu.. Harus dihukum stimpal dgn nye..

    4

    10
  13. Kuntum says:

    Perbuatan si pelaku mmg kejam x boleh diterima akal…maaf cakap la..mmg tragedi mak bapak yg dpt anak merenyam mcm ni..

    1

    12
  14. Anonymous says:

    Org dok sibok pasal Zulfarhan korang x habis2 dgn cinta monyet dlm socmed…

    3

    10
  15. Anonymous says:

    Jantan kelantan… biasa la

    13

    12
  16. wakakaa says:

    memang x bleh blah siap tepon bapak… try hard sungguh
    ingat bapak hawa ni bodoh…. cari jer minah kelate tu arrrr as ur next mangsa…yg kaki bodek perbuatan ko mengikis bini… goodbye fizo

    11

    0
  17. Anonymous says:

    Gigihnya… lama dah kene servis ke bang!

    2

    0
  18. Anonymous says:

    Geng Budu pakat dislike secara berjemaah.. wakakah

    2

    1
  19. Anonymous says:

    Giginyerrr… naik lucu la! Kemarok pookie!!

    3

    0
  20. Ida says:

    P O Y O !!!

    2

    0
  21. RamlyBurger #1 says:

    Lelaki mmg pantang single asyik nk ngorat padahal… diri sendiri x berapa stabil?

    9

    0
  22. aih says:

    malam2 ada isteri tuk diservis kan… extra package kalau isteri tu lawa…. skang bila dha x de.. mula la mencari mana tempat nak servis batang… lelaki mmg tak boleh hidup tanpa wanita…

    5

    0
  23. Man says:

    Ni mesti mak ko suruh kan pizo minta maaf …ala2 ajet2 suci gitew…porahhh puihhh

    2

    1
  24. Anonymous says:

    HAWA BAIK U LAYAN SI PIAN BEKAS TUNANG ALFIA ROY TU BUJANG SAMA BUJANG BAGUS PISS OFF WIT THE WORDS ABANG AND ADIK NANTI LAIN JADI MINGLE WIT THE SINGLE HAW ADARI MENGATAL DGN FIZO NI-LELAKI NI LAU DA ADA DUIT FIKIRAN GIL PEREMPUAN JE

    0

    1
  25. korok says:

    amik hati nmpk…pandai ko target pompuan family hado2…gud job pijo

    1

    0
  26. anti kelantan says:

    jantan Kelantan haprak!

    1

    1
  27. Anonymous says:

    poyo jantan ni…ngan ex..x rasa bersalah pun..ngan anak dara menggeletis minta maap..hati2 dik non..dia ni penumpang harta orang je…dah menumpang..claim harta dia pulak…tak malu sungguh.sekarang bisnes jual air liur sana sini….yg mendengar pun bersemangat la..xtau dah kena kencing habis ngan mamat poyo ni…malu jer,,,aku sgt respek ngan ex dia…well known as biznesswomen yg berjaya.ada produk..ada hasil..tu baru namanya idola! bukan sembang kencang.habuk pun tarak.acah2 usahawan katanya…poorahhhh…

    2

    0
  28. ahmad says:

    kalau dah jodoh x kemana…

    0

    0

Leave a Comment

Optional