“First thing, jangan pikir nak untung. Pikir macam mana nak puaskan hati customer.” – Nasi Lemak Anak Dara

Trending

“First thing, jangan pikir nak untung. Pikir macam mana nak puaskan hati customer.” – Nasi Lemak Anak Dara

nasi lemak anak dara

Siti Hajjar Ahmad yang merupakan seorang pelajar Medical Engineering dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia telah mengambil langkah yang baik untuk menjual nasi lemak pada harga yang sangat berbaloi dan murah.

Advertisement

Hal ini menjadi bualan pengguna di media sosial yang memuji usaha beliau yang mulia dengan menjual nasi lemak pada harga yang murah kepada umum.

nasi lemak anak dara poster

Yang mana ada bakat, jgn simpan kelebihan tu. Try guna untuk something yg berfaedah. Nampak susah tapi sebenarnya mudah kalau kita usaha dan sabar.
..
First thing, jangan pikir nak untung. Pikir macam mana nak puaskan hati customer. Kena paham apa kehendak customer. So, dari situ kita boleh improve kita punya business.
..
Buat permulaan business, kena banyak bersabar sebab tak semestinya orang akan terus beli dengan kita. InsyaAllah bila dah lama-lama akan ada feedback positive asalkan niat kita betul

p/s Support akak ni buat business sebelum dia masuk kerja. Makanan murah dan sedap ni buat kita happy. Happy buat kita mudah buat kerja.

Lokasi:
Blok 2, Jalan Plumbum 7/95,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor.
(Berdekatan simpang besar sebelum masuk ke blok)

Waktu operasi: 7.30pg (setiap hari)

Whatsapp untuk tempahan: 013-2382044

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.