December 28th, 2009

Salam semua pembaca-pembaca tegar (tak tegar pon salam gak…) Beautiful Nara.

Lagi 6 hari je nih sebelum gathering Beautiful Nara , sapa yg rasa-rasa boleh join tu marilah.

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana (mungkin berubah)

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biru, kasut biru pon OK

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So ni KakNara nak clarify, so far mmg tak ramai lah yg dah byr duit komitmen tu. Kalau sikit benorr yg datangnya, kita buat kat kedai makan yg best lah.  Pembaca tegar BeautifulNara yg sporting & cool yg nak datang gathering ialah Anne, Aries, Eclipse, Pet, Ctie, AppleGreen,Hantu Pensil, Asmawati & 5kawan, Aien, RoryMarie, Tasminelisa, Mohd Akif & 3kawan..

Haaa, yg lain ni apa cerita?? Komen banyak2 takkan takut nak jumpa berkenalan kot?  huhuhu. Sila email ke lorongsetia8[a]gmail.com. Yg belum membuat bayaran/nak cancel/ada masalah apa2 pon email jugak ya, jgn diam membisu seribu bahasa ya~~~~ Jumpa di sana!!




Comments are closed.

Loading...