Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Final Call:Gathering Beautiful Nara

Salam semua pembaca-pembaca tegar (tak tegar pon salam gak…) Beautiful Nara.

Advertisement

Lagi 6 hari je nih sebelum gathering Beautiful Nara , sapa yg rasa-rasa boleh join tu marilah.

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana (mungkin berubah)

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biru, kasut biru pon OK

Advertisement

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So ni KakNara nak clarify, so far mmg tak ramai lah yg dah byr duit komitmen tu. Kalau sikit benorr yg datangnya, kita buat kat kedai makan yg best lah.  Pembaca tegar BeautifulNara yg sporting & cool yg nak datang gathering ialah Anne, Aries, Eclipse, Pet, Ctie, AppleGreen,Hantu Pensil, Asmawati & 5kawan, Aien, RoryMarie, Tasminelisa, Mohd Akif & 3kawan..

Haaa, yg lain ni apa cerita?? Komen banyak2 takkan takut nak jumpa berkenalan kot?  huhuhu. Sila email ke lorongsetia8[a]gmail.com. Yg belum membuat bayaran/nak cancel/ada masalah apa2 pon email jugak ya, jgn diam membisu seribu bahasa ya~~~~ Jumpa di sana!!



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top