March 24th, 2015

Tahniah diucapkan kepada semua yang terlibat menjayakan filem Cicakman 3. Kutipan untuk filem yang diterajui oleh Zizan Razak dan Lisa Surihani ini sudah pun mencecah RM2.5 juta untuk tempoh 10 hari tayangannya. Ini adalah satu prestasi yang amat memberangsangkan lebih-lebih lagi di kala kemerosotan jumlah kutipan filem tempatan. Malah, ia lebih membanggakan kerana persaingan daripada filem Hollywood seperti Chappie dan Cinderella yang turut ditayangkan pada waktu yang sama.

cicakman 3

Abang Nara dah tengok dah filem Cicakman 3 ini. Secara jujur, ia memang sebuah filem yang kelakar. Memang tergelak besar lebih-lebih lagi apabila muncul watak Bell Ngasri. Lawak Bell Ngasri memang menjadi. Filem ini juga mengangkat tema kekeluargaan apabila watak Zizan dan watak Lisa Surihani hampir bercerai kerana sikap Zizan yang tidak mahu berubah.
cicakman 3

Buat yang belum menonton, silalah pergi ke pawagam berhampiran untuk melihat Cicakman 3. Sekali sekala sokong filem tempatan apa salahnya kan? Tahniah sekali lagi buat semua krew-krew Cicakman 3. Hasil usaha keras anda berbaloi dengan jumlah kutipan ini. Tahniah!!


Comments are closed.

Loading...