Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fida Dan Zalif Kini Kawan Rapat, Masih Belum Tahap Bercinta

Berita kurang baik untuk mereka yang meminati Rafidah Ibrahim. Fida dan pelakon filem Papa I Love You, Zalif Sidek kini sedang dalam proses mengenali antara satu sama lain. Masih belum sampai tahap bercinta, tetapi sudah berkawan rapat. Tak lama lagi confirm couplelah nie.

fida dan zalif

Advertisement

Untunglah Zalif dapat kawan rapat secantik Fida. Yang lagi menguntungkan, bukan Zalif yang membuat pengakuan terlebih dahulu mengenai status mereka. Fida yang umumkan bahawa mereka berdua sedang berkawan rapat. Kata Zalif kepada portal GUA:-

Ya, saya akui kami berkawan rapat namun status kami hanya sebagai kawan biasa saja. Secara jujur, saya yang nak berkawan dengan dia selepas bertemu dengan dia di Karnival Jom Heboh pada Ogos lalu. Saya minta nombor BB Pin dia dan kami terus berhubung sehingga sekarang. Saya yakin saya tidak bertepuk sebelah tangan kerana Fida sendiri yang mengakui dulu kepada umum yang kami sedang berkawan rapat. Saya sendiri terkejut bila ada kawan yang memberitahu saya mengenai kenyataan Fida dan saya harap perhubungan kami akan terus terjalin sampai bila-bila.

fida dan zalif
Abang Nara tengok si Zalif nie pun baik orangnya. Ada ciri-ciri suami penyayang. Muka pun sejuk dipandang. Diharap Fida tidak mempermainkan hati dan perasaan Zalif. Jangan beri harapan kemudian musnahkannya. Semoga perhubungan mereka ini akan berjaya sampai ke fasa seterusnya nanti.

P.S: Bila kanak-kanak dan stickers disatukan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 Comments

  1. pakman sempit

    November 14, 2012 at 6:10 pm

    taste fida ni mmg sume pelawak2 ke

  2. cik monah

    November 9, 2012 at 10:04 am

    fida ni..memang x pandang rupa kot orgnya..bagus a jgak…tpi jgn main2 ja..x baik mainkn ati org…kan2

  3. jambul

    November 8, 2012 at 1:12 pm

    biaq p kat depa la haih…=)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top