Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fesyen Semakin “Berani”, Netizen Dakwa Neelofa Belum Sedia Berhijab?

neelofa

Baru-baru ini selebriti popular, Neelofa berkongsi foto ketika dia menghadiri Milan Fashion Week di Itali. Mengenali Neelofa, ramai yang tahu dia gemar untuk mencuba pelbagai fesyen unik. Namun, busana yang digayakan Neelofa semasa acara tersebut mengundang kritikan ramai.

neelofa milan fashion week

Advertisement

Kalau sekali pandang, memang nampak sopan tetapi apabila Neelofa duduk, kelihatan kainnya terangkat dan mendedahkan sedikit auratnya. Fuh! Tajam betul mata netizen.

neelofa seksineelofa

Rata-rata netizen berkata penampilan Neelofa ketika majlis itu tidak sesuai bagi seorang wanita bertudung apatah lagi sudah bergelar ‘Hajjah’.

Netizen dakwa Neelofa belum sedia

berhijab?

neelofa belum sedia berhijab

“Fashion Victim”

neelofa neelofa seksineelofaneelofa

Advertisement

Kita fikir positif, mungkin Neelofa pun tidak perasan busana yang digayakan akan jadi sebegitu, terselak dan kemudiannya menjadi kontroversi pula. Apa-apa pun, kami respek Neelofa seakan tidak mempedulikan setiap kecaman yang dilemparkan kepada dirinya dan terus yakin mencuba pelbagai fesyen.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. Anonymous

    September 25, 2019 at 8:26 am

    patut dia dah berkali ke mekah, dia muhasabah diri..ye lah maybe amalan die yg baik banyak yg kt tak nampak…tapi aurat kan salah satu daripada benda yang baik……harap die tak terus hanyut dengan ‘fesyen moden’ dia tu….sebab ramai jadikan dia ikutan..die muda2 dah berjaya…tapi itulah…..perempuan cantik tak semestinya bijak…bak kate jep sepah….hahaha

  2. honey

    September 25, 2019 at 7:07 am

    tak pa la nt p Mekah nagis2 bedoa depan kaabah. da 2x pi haji. untungla orang ‘beruang’ ni siap kata nk pi setiap tahun. moga next year dpt HAJI YANG BENAR2 MABRUR

  3. Ellie

    September 25, 2019 at 12:27 am

    Omg!! She’s so weird.. dia mmg tak ready for hijab or maybe hijab is just a spur of the moment.. she’s just blinded by wealth ahh.. sadly to say I believe she’s been acquired by Illuminati. :(

  4. minah jambu say NO to drugs

    September 24, 2019 at 11:12 pm

    fashion dia ok pe ..tkan nak berjubah pulak kan..hijab boleh di perbagaikn fashion dia..boleh berskirt pendek tapi berseluar panjang ketat..boleh berpakaian cowboy yg penting tutop aurat..tkan kan mentang2 berhijab nak berjubaaaaaah je memanjang kaaaaaaaaan tak rock la bebbb tk gitew..

    • Marble stongkol

      September 25, 2019 at 1:33 pm

      Ni pown 1 lg bahalol… Kau ingat puji2 nopal ni dia bg kau duit free ke… Bayang kau pon dia x heran lah… Kau tu pon sama dgn nopal kene g belajar ugama lg, jgn jd islam celup laaa.. Islam sbb mak bapak islam tp siang2 dah humban bapak dia masuk neraka…

  5. Anonymous

    September 24, 2019 at 6:48 pm

    HIDAYAH MILIK ALLAH SWT

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top