Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fesyen Semakin “Berani”, Netizen Dakwa Neelofa Belum Sedia Berhijab?

neelofa

Baru-baru ini selebriti popular, Neelofa berkongsi foto ketika dia menghadiri Milan Fashion Week di Itali. Mengenali Neelofa, ramai yang tahu dia gemar untuk mencuba pelbagai fesyen unik. Namun, busana yang digayakan Neelofa semasa acara tersebut mengundang kritikan ramai.

neelofa milan fashion week

Advertisement

Kalau sekali pandang, memang nampak sopan tetapi apabila Neelofa duduk, kelihatan kainnya terangkat dan mendedahkan sedikit auratnya. Fuh! Tajam betul mata netizen.

neelofa seksineelofa

Rata-rata netizen berkata penampilan Neelofa ketika majlis itu tidak sesuai bagi seorang wanita bertudung apatah lagi sudah bergelar ‘Hajjah’.

Netizen dakwa Neelofa belum sedia

berhijab?

neelofa belum sedia berhijab

Advertisement

“Fashion Victim”

neelofa neelofa seksineelofaneelofa

Kita fikir positif, mungkin Neelofa pun tidak perasan busana yang digayakan akan jadi sebegitu, terselak dan kemudiannya menjadi kontroversi pula. Apa-apa pun, kami respek Neelofa seakan tidak mempedulikan setiap kecaman yang dilemparkan kepada dirinya dan terus yakin mencuba pelbagai fesyen.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. Anonymous

    September 24, 2019 at 5:56 pm

    Bodohnya si Bella yang tulis article ni. Dia punya ayat penutup tu, tak boleh nak hadam langsung. Fikir dari sudut positive? Please la. Nak ajak kita orang Husnuzon pun agak agak la sis.

  2. Anonymous

    September 24, 2019 at 5:37 pm

    dh hajah buat cara hajah.. lopak ni xtau malu dah tua andartu pun masih xmusabahah diri…

  3. NEELOFAT

    September 24, 2019 at 5:01 pm

    Hokaalohh.. terselok skirts..

  4. Lopak & co .

    September 24, 2019 at 4:27 pm

    If looking like homeless person is high fashion ….thn lopak is doing the right thing..lol…makes sense ??? Entah lah ….

    Macam combinasi baju org sedekah ….aje aku tetengok …mcm beli kat salvation army .

    • Anonymous

      September 24, 2019 at 4:50 pm

      komen ko buat aku teringan fesyen homeless yg tolak troli dlm citer the confession of shopoholics .

    • Anonymous

      September 24, 2019 at 4:51 pm

      * teringat

  5. Anonymous

    September 24, 2019 at 4:25 pm

    Moga diberi hidayah .

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top