September 24th, 2019

Baru-baru ini selebriti popular, Neelofa berkongsi foto ketika dia menghadiri Milan Fashion Week di Itali. Mengenali Neelofa, ramai yang tahu dia gemar untuk mencuba pelbagai fesyen unik. Namun, busana yang digayakan Neelofa semasa acara tersebut mengundang kritikan ramai.

neelofa milan fashion week

Kalau sekali pandang, memang nampak sopan tetapi apabila Neelofa duduk, kelihatan kainnya terangkat dan mendedahkan sedikit auratnya. Fuh! Tajam betul mata netizen.

Advertisement

neelofa seksineelofa

Rata-rata netizen berkata penampilan Neelofa ketika majlis itu tidak sesuai bagi seorang wanita bertudung apatah lagi sudah bergelar ‘Hajjah’.

Netizen dakwa Neelofa belum sedia

berhijab?

neelofa belum sedia berhijab

“Fashion Victim”

neelofa neelofa seksineelofaneelofa

Kita fikir positif, mungkin Neelofa pun tidak perasan busana yang digayakan akan jadi sebegitu, terselak dan kemudiannya menjadi kontroversi pula. Apa-apa pun, kami respek Neelofa seakan tidak mempedulikan setiap kecaman yang dilemparkan kepada dirinya dan terus yakin mencuba pelbagai fesyen.

 

Advertisement

42 responses to “Fesyen Semakin “Berani”, Netizen Dakwa Neelofa Belum Sedia Berhijab?”

  1. akak cleaner says:

    husnuzon gais………….maybe dia pakai socks skin color (spt sllu fanatic dia cakap). but its absolutely weird and she’s totally fashion victim. she doesn’t captured a model height that’s why dia nampak weird. takpe..nti balik sini sambal beratip dgn tasbih digital hilang lah semua tanggapan sb dia kan anak solehah mama tini…bila dah berhijab segala tindak tanduk akan jdi perhatian….baju xleh ketat2 sampai menampakkan susuk badan…tudung kena tutup dada and biar pirah org nak kata mcm acik2 bila pakai tudung labuh…

    but she cannot compete fazura coz faz has her own style…established at her own ground….even rambut serabai pon dah cair tgk gambar dia masa nyfw pakai coach label….but get me wrong by saying im bias, its just my 2 cents opinion…

  2. Anonymous says:

    Mcm porn melayu tudung. Porn2 jugak, tudung still pakai gaisss

  3. Anonymous says:

    lopak dh rupa perempuan murahan..

  4. Anonymous says:

    kesian dia ni..still can’t compete fazura..and dia ni siapa fazura nak compete? trying hard betul nak tunjuk siapa the best..lol failed!

  5. M says:

    Adoi. Cacatnya. Boleh je dia tutup semua kalau dia nak dan ada effort. Rendah sangat nilai hijab dan hajah di mata lofa. :(

Loading...