May 2nd, 2018

Bukan mudah untuk menjadi selebriti terkenal seperti Neelofa, apa sahaja mengenai beliau akan mendapat perhatian daripada setiap sudut. Terbaru, penampilan Neelofa dalam program MeleTOP semalam sekali lagi mengundang kritikan netizen.

Ramai yang mengatakan fesyen seluarnya itu kurang sesuai dengan imejnya sebagai seorang wanita muslimah dan jelas menampakkan bentuk yang tidak sepatutnya pada bahagian “sulit” beliau. Wah, agak tajam juga ya mata-mana netizen yang memerhati.

Namun, tidak semua yang berfikiran negatif. Masih ada sesetengah pihak yang mempertahankan Neelofa dan menjelaskan lekuk “V” yang kelihatan sebenarnya terjadi secara tidak sengaja kerana beliau sedang berjalan ketika foto “candid” itu diambil. Malah, ramai juga artis yang pernah berfesyen sebegitu tetapi mengapa ia dipertikaikan bila Neelofa yang menggayakannya.

Dalam menegur orang lain untuk memperbaiki penampilan mereka, tak salah jika kita lakukan ia dengan cara yang lebih berhemah tanpa mengecam sesuka hati. Kesian juga dengan  Neelofa yang sering menerima komen negatif.


60 responses to “Fesyen Seluar Neelofa Dikritik Netizen, Nampak “V shape””

 1. Anna says:

  Lofa..Tlg jaga image “hajjah”..

 2. hijabista says:

  mamat belakang pakai cap tu muka pon comel badan macam sedap nampak d shape parking kiri korang tak bising pulak kan???

  ps: siapa tau nama dia. asking for a friend

 3. Mak iti says:

  Tak tau nak cakap apa…feninggg nak pangkah pru14

Loading...