August 12th, 2018

Para selebriti yang dijemput hadir sebagai tetamu untuk memeriahkan lagi acara Kuala Lumpur Fashion Week 2018 pastinya tampil dengan pelbagai gaya bukan? Waktu ini lah mereka hendak tunjukkan fesyen yang unik dan sekaligus menarik perhatian ramai.

Antara selebriti yang tidak melepaskan peluang untuk menghadiri pertujukan fesyen itu ialah Nabila Huda. Mengenakan busana serba hitam dengan bertudung (scarf), penampilan pelakon wanita itu menimbulkan sedikit kontroversi.

Menerusi akaun Instagramnya, Abil menyatakan ia adalah fesyen ala-ala zaman nenek kita dahulu. Rata-rata netizen bagaimanapun tidak bersetuju dengan kata-kata Abil. Ada juga yang mendakwa anak kepada penyanyi Amy Search itu seakan mempersendakan agama.  Namun, Abil tidak berdiam diri dan membidas komen-komen yang dilemparkan kepada dirinya.

Untuk pengetahuan anda, memang ada fesyen ‘headscarf’ ini dan cukup popular di negara barat. Mungkin Abil bukanlah sengaja ingin mempersendakan agama. Walaubagaimanapun, tidak salah juga unutk netizen memberikan nasihat.


42 responses to “Fesyen Nabila Huda Dikritik, Pakai Tudung Tetapi Baju Seksi Dan Kain Terbelah Sampai Peha”

  1. Dia says:

    Dia ini bukan pakai tudong, dia ikut style bintang filem hollywood zaman dulu, pakai scaf dgn baju yg seksi.

  2. Anonymous says:

    Dia sebenarnya bukan bertudung, itu fesyen jer, scarf, mcm style mat saleh….huhuhu

  3. Gorges says:

    Another attention seeker to stay relevan. Your popularity is waning cos dah veteran. So behave!

  4. morningblues says:

    tak, awal tu dah kenapa?

  5. kak melah says:

    awal tu x gue betol amin kan doa buruk2..harap2 doa tu berbalik kt anak ko k. Yang si nabile kaberet ni malas nk ckp byk, lantak ko lh nk pegi syurga ke neraka, nanti mati golek2 sendiri masuk kubur k.

Loading...