Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fazura Tidak Mahu Dibandingkan Dengan Elfira Loy

Permulaan tahun baru menyaksikan penyatuan dua jiwa iaitu Elfira Loy bersama pilihan hatinya Faris K Anuar yang sah bergelar suami isteri semalam. Sebelum itu, ada sebuah portal hiburan melaporkan pasangan ini akan mengadakan lima majlis resepsi perkahwinan sekaligus dalam bulan ini.

Advertisement

Media tersebut membandingkan perkahwinan Elfira lebih gempak daripada pasangan popular FattZura.

Bagaimanapun, Fazura meluahkan rasa tidak puas hati dengan tajuk laporan media tersebut. Padanya perbandingan tersebut tidak perlu dilakukan.

Fazura dan suaminya Fattah Amin tidak pernah menganggap ataupun meletakkan diri mereka sebagai selebriti paling popular mahupun melebihi orang lain.

Sumber Berita : ROTIKAYA

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. Hamil 3 bulan

    January 2, 2019 at 11:54 am

    Kat foto ni xnmpk plk baby bump…aritu kat video jelas nmpk, ke kau lum berak lg masa tu..hihi..

  2. Anonymous

    January 2, 2019 at 10:40 am

    astro…batu api. reporter harian metro level… :(((

  3. Anonymous

    January 2, 2019 at 10:09 am

    apoo dan dan je astor gempak tukar caption hahah rasain ko..suka sangat melagakan orang,..walhal dorang both ok je..and mungkin sama gak happen with neelofa n fazura..dorang ok2 ja sebenarnya..tp media n fans batak xmoveon…btw aku fans fazura..move on 2019..chill and be happy..

  4. Anonymous

    January 2, 2019 at 9:49 am

    kan…media ni suka hati saja nak buat title apa, yang penting menarik perhatian orang, dapat duit.. tak pikir perasaan orang..money is everything kan? smh

  5. Anonymous

    January 2, 2019 at 9:45 am

    apa la dorang ni nak bandingkan dgn Fattzura. Rezeki masing2 la. Tapi mcm pernah nampak je topi besar tu emmm..

    • Perut Lipat

      January 2, 2019 at 9:57 am

      Si lopak dh pakai, bila gi pulau Maldives mesti topi tu lah kan…

    • Perut Slimmed

      January 2, 2019 at 10:41 am

      topi pun nk ko kesahkan..loser.

    • Anonymous

      January 2, 2019 at 10:48 am

      Terimalah hakikat

    • Anonymous

      January 2, 2019 at 10:50 am

      eleh cuba kalau lofa yg pakai lepas fazura pakai, ko pon spesis menggelupur maki lofa kan?puiii

    • Anonymous

      January 2, 2019 at 11:46 am

      topi tu lain sikit dri Lopak, Lopak pakai lgi bsr. Tpi mata aku nmpk, kawasan tu mmg Lopak ada brgmbr.
      Knapa x up gmbr hotel dlm air tu. Oh ye..lupa, bukan di sponsor fzzura ge sana ye.

    • Anonymous

      January 2, 2019 at 10:40 am

      wartawan malaysia batu api…tu la pasal.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top