January 2nd, 2019

Permulaan tahun baru menyaksikan penyatuan dua jiwa iaitu Elfira Loy bersama pilihan hatinya Faris K Anuar yang sah bergelar suami isteri semalam. Sebelum itu, ada sebuah portal hiburan melaporkan pasangan ini akan mengadakan lima majlis resepsi perkahwinan sekaligus dalam bulan ini.

Media tersebut membandingkan perkahwinan Elfira lebih gempak daripada pasangan popular FattZura.

Bagaimanapun, Fazura meluahkan rasa tidak puas hati dengan tajuk laporan media tersebut. Padanya perbandingan tersebut tidak perlu dilakukan.

Fazura dan suaminya Fattah Amin tidak pernah menganggap ataupun meletakkan diri mereka sebagai selebriti paling popular mahupun melebihi orang lain.

Sumber Berita : ROTIKAYA


15 responses to “Fazura Tidak Mahu Dibandingkan Dengan Elfira Loy”

  1. Hamil 3 bulan says:

    Kat foto ni xnmpk plk baby bump…aritu kat video jelas nmpk, ke kau lum berak lg masa tu..hihi..

  2. Anonymous says:

    astro…batu api. reporter harian metro level… :(((

  3. Anonymous says:

    apoo dan dan je astor gempak tukar caption hahah rasain ko..suka sangat melagakan orang,..walhal dorang both ok je..and mungkin sama gak happen with neelofa n fazura..dorang ok2 ja sebenarnya..tp media n fans batak xmoveon…btw aku fans fazura..move on 2019..chill and be happy..

  4. Anonymous says:

    kan…media ni suka hati saja nak buat title apa, yang penting menarik perhatian orang, dapat duit.. tak pikir perasaan orang..money is everything kan? smh

  5. Anonymous says:

    apa la dorang ni nak bandingkan dgn Fattzura. Rezeki masing2 la. Tapi mcm pernah nampak je topi besar tu emmm..

Loading...