April 3rd, 2019

Pelakon Nur Fazura masih tetap dengan pendiriannya yang menggesa Datuk Hans Isaac untuk memohon maaf kepadanya dan suami, Fattah Amin berikutan kiriman mesej yang menuduh beliau tidak menghormati artis lain dan membuat keputusan mengikut kehendak sendiri ketika bergandigan bersama suaminya itu sebagai penyampai anugerah FFM30 Sabtu lalu.

Kata Fazura, beliau tidak bersalah dan mengetahui dengan jelas protokol majlis rasmi. Mesej Hans itu sudah memburukkan namanya dan Fattah.

Selaku anak seni yang sudah berkecimpung lebih 10 tahun dalam industri, saya tahu protokol majlis rasmi.

Apa yang berlaku sekarang mencalarkan nama baik saya dan suami. Selain itu, kiriman mesej dari Hans Isaac memburukkan lagi situasi dan saya memohon agar beliau meminta maaf atas tindakannya.

Terdahulu, Hans mengakui terkilan dengan tindakan Fazura yang mendedahkan mesej peribadi antara mereka kepada pihak media. Apa salahnya untuk bertemu empat mata sekiranya spekulasi mengenai kemunculan Fattah sebagai penyampai anugerah itu tidak benar. Menurut Hans, beliau hanya akan meminta maaf sekiranya dirinya betul-betul salah.

Sumber Berita : Kosmo Online


66 responses to “Fazura Tetap Mahu Hans Isaac Mohon Maaf”

  1. Jura dulu idung kembang says:

    Fazura tak berubah perangai walau dh kahwin n dh berumur, bawak2lh clam down, nk meninggi jer lahai, balas jer cara private jt han tu bknnya melalak beritau org satu m’sia..ish..ish..

  2. Anti-fajuraaabudakpekanpahang says:

    Da tuu ko igt 10 tahun dlm industri bole buat suka mak apak ko keee bawak laki xbape pengalam tuu?! Poyooo eh ko.. kalu dia biar kan mau dia angkut bapok2 geng dia tuu skli naik atas.. booo fazura loosserrrr dung kemikkkkkkk..

  3. black maria says:

    fattzura terimalh sememang u alls dh sendu org dh amik port ok…KimK biase lah mane nk kalah die jer yg betol nasib lh ko patah kayu.

  4. Pembantu tadbir says:

    Dua2 salah. Mintak maaf kat each other, setel, Ok bye

  5. sian pajurah says:

    nak mintak maap apo.. ko yang terjerit2 bagitau semua orang..
    aku rasa kalau hans tak private msg tp terus bg statement media , aku raso ko menggelupur berbuih mulut kot..
    .ko kato kejutan. apo ko ingat patah tu buek aku terkojut ko.. okay terkojut la jugak. sebab org takde anugerah tetibo naik pentas.. malu betul..lagi malu mc pon tak sebut namo.. aku tgk ko pon tersipu2 malu bilo laki ko sebut mc tak sebut namo dia

    kalau ko tau protokol.. ko patut tau laki ko tak pernah ado terimo satu pon anugerah ffm.. hahahaa ni bukan anugerah meletop kak oiii

    okay aku paham. ko sorang jo ado laki.
    #tahniahhanssebabbersuara #tahniahfinas..#inibukananugerahbudaksekolah

Loading...