Written by Bella | April 3rd, 2019

Pelakon Nur Fazura masih tetap dengan pendiriannya yang menggesa Datuk Hans Isaac untuk memohon maaf kepadanya dan suami, Fattah Amin berikutan kiriman mesej yang menuduh beliau tidak menghormati artis lain dan membuat keputusan mengikut kehendak sendiri ketika bergandigan bersama suaminya itu sebagai penyampai anugerah FFM30 Sabtu lalu.

Kata Fazura, beliau tidak bersalah dan mengetahui dengan jelas protokol majlis rasmi. Mesej Hans itu sudah memburukkan namanya dan Fattah.

Selaku anak seni yang sudah berkecimpung lebih 10 tahun dalam industri, saya tahu protokol majlis rasmi.

Apa yang berlaku sekarang mencalarkan nama baik saya dan suami. Selain itu, kiriman mesej dari Hans Isaac memburukkan lagi situasi dan saya memohon agar beliau meminta maaf atas tindakannya.

Terdahulu, Hans mengakui terkilan dengan tindakan Fazura yang mendedahkan mesej peribadi antara mereka kepada pihak media. Apa salahnya untuk bertemu empat mata sekiranya spekulasi mengenai kemunculan Fattah sebagai penyampai anugerah itu tidak benar. Menurut Hans, beliau hanya akan meminta maaf sekiranya dirinya betul-betul salah.

Sumber Berita : Kosmo Online

66 responses to Fazura Tetap Mahu Hans Isaac Mohon Maaf

  1. Cik bunga says:

    Kalau fazura x buat mcm tu, nnt orang mengata belakang dia dengan suami dia. So mencalarkan reputasi dan maruah diorg la. Bagus la dia buat mcm ni. So lepas ni, orang x kan sewenang- wenangnya take advantage atas diorg. Kalau dia x bagitaw umum. Maybe orang lain akan dok cakap- cakap2 dia and suami salah. So bagus la, sebagai seorang isteri, dia pertahankan suami dia.

    • Hitam says:

      Setuju

      • Anonymous says:

        Penjilat bontot fattzura detected. Lantak la orang nak bercakap belakang pun. Dia buat mcm ni lagi ramai org akan bercakap di belakang.

    • Manggis says:

      Betul jugak tu. Kalau dia tak buat macam ni, nanti orang ingat depa yang salah. Padahal kena fitnah

    • Anonymous says:

      Isu lagi besar adelah. Peminat dia kalau boleh buat bincang takpe. Settle sendiri sudah lah. Orang tu whatsapp personal just balas in personal la. Bgtau media pasaipa. Tu mcm kau keruhkan lagi keadaaan. Lain la kalau bnde ni peminat persoalkan sampai viral baru la bukak mulut. Bnde ni jadi kecoh pun sebab dari mulut dia pstu nk orang mintak maaf. Amboi xfaham aku diva korang ni

      • Anonymous says:

        Ini semua gara2 bwg2 semua yg selalunya jika ada cerrita fazzzura mesti backup dia..tu sbb naik lemak dan naik minyak..kekonon bila fazura bocorkn ..fazura x salah lah ye..padahal boleh je fazzura jumpa hanss settlekn berdua…
        Yg bocorkn kt media tu psl apa.
        Btullh kta hans tu..dia hairan..knpa bocor…hntu mna yg buat…yg bocorkn tu
        Fazura ke sapa..

    • Anonymous says:

      Hello.. kalau dia tak explain pun mmg orang dah mengata pasal dia 2 orang ni. Kau ingat semua selebriti suka ke dgn fattzura ni. Mostly pun menyampah. Bukan jealous tapi menyampah sebab terlalu show off. Samelah mcm neelofa. Berkawan dgn nabil je hahaha

    • Anonymous says:

      Nak explain pun explain je la. Tapi boleh je explain tanpa buka cerita yang hans message dia kan? Kalau dia tak bagitau orang lain confirm benda ni takkan tersebar luas.

    • apa-apa jelah says:

      setuju.

    • Det says:

      Sokong

  2. Anonymous says:

    kiriman mesej dari Hans Isaac memburukkan lagi situasi – pendedahan fazura kepada media

    • Betta says:

      pajura yang dedahkan pd media..media pn xtau apa² kalau tuan empunya badan x bgtau…pajura ni dari dulu suka cari pasal..kononnya dia lah mangsa keadaan..aku dah perasan lama dah benda ni..dia buat salah xpe..xmohon maaf langsung..diva la sgt..retis dah nk monopos agaknya mcm tu ek..

  3. fattzura says:

    jap siapa yangbocorkan… mcm putar halilintar BN sekarang ni… cam Kerl

    • bulan says:

      yg daku paham depa ckp datuk hans hantar dm in private la kat pajura ttg muncul dia suami isteri….tp dia dedahkan dm tu .datuk hans terkejut…patutnya dia reply je kt dm tu sebab datuk hans tak bunyi dekat akaun IG dia asal2….dia send melalui dm.dr situlah bermula kisahnya.

  4. Simpan sikit sombong tu says:

    Ee poyonye dia ni. Suruhlah astro buat kenyataan sbb astro kan yg suruh kau laki bini naik. Yg besarkan isu ni fazura sebenarnye. Dia dah malu pstu nk suruh org mintak maaf jadahnye. Hans tu whatsapp private kot. Kalau dia kluarkan kenyataan dulu lain la cerita.

    • anti bodoh says:

      dia sendiri kata dia tau rules, tapi bawak jugak lakinye knpe. Boleh je kau tolak permintaan astro kan? kenyataan dia mcmlah orang lain xboleh fikir mana betul mana salah

    • Anonymous says:

      Entahnya. Dia sendiri yg bukak aib sendiri. Kalau dia tak publish private message dia dgn Hans, aku pun tak tau kes ni. Minah ni memang sampah dr zaman TMJ. Nasib tak dapat kahwin dgn TMJ. Kaki gaduh, kaki diva, kaki kontrol. Mcm mana lah Fattah boleh suka dkt dia ni. Tak pasal jadi pak turut je. Fattah yg mcm budak baik, dpt bini kaki mabuk & kaki gaduh.

      • Shila says:

        aku setuju dengan kau! kesian kat fatah nampak sangat Bodoh ,dok ikut telunjuk bini kaki mabuk kaki gaduh dan segala kaki..apa dia ingat dia diva sangat ke?hello fakezura, zaman diva kau dengan TMJ dah Habis! hidup kau sekarang ni level2 tapak kaki tmj je, KITA BOIKOT AJA PASANGAN PERASAN DIVA NI! #boikotfazura

        • Anonymous says:

          Dr zaman KimK tu lagi aku dah banned dia ni. Ego & kaki sentap. Acah2 positive vibes konon padahal dia yg selalu negative dgn org & play victim.

      • siti says:

        setuju, dia yg up private msg dia ngn dato hans, org lain tak tau pun… pastu tup2 nk minta dato hans lak yg minta maaf… nape tak tanya pihak astro yg tak ikut peraturan… tak paham betul

  5. nani says:

    hans isaac sepatutnya mintak maaf kat lagenda film melayu neng yatimah,, bukan dgn fazura..