December 20th, 2018

Berita pemergian Allahyarham Muhammad Adib  yang meninggal dunia akibat kecederaan parah dipukul ketika insiden rusuhan di kuil Sri Maha Mariamman memberikan kesan yang cukup mendalam buat rakyat Malaysia.

Paling membuatkan netizen sedih apabila melihat beberapa foto kad undangan perkahwinan arwah dan tunangnya, Nurul Najihah yang sepatutnya berlangsung pada Sabtu ini.

Turut meluahkan kesedihannya, pelakon dan penyanyi Nur Fazura menerusi akaun Instagramnya mengucapkan takziah kepada keluarga arwah dan pada masa yang sama menyatakan hasratnya untuk membantu Nurul sekiranya memerlukan.

Fazura menyifatkan Nurul seorang insan yang kuat dan mendoakan wanita itu dapat menjalani ujian tersebut dengan tabah.


60 responses to “Fazura Tawarkan Bantuan Kepada Tunang Arwah Muhammad Adib”

  1. Aidi says:

    Korg ni baca ke tak caption die, ada ke die kata nak bantu duit ke apa. Grief ni satu perasaan kehilangan, tak kisahlah ada pertalian keluarga ke tak, kalau hilang sahabat pun kita sedih. Pa cite sampai pasangan belum halal ke apa ni. Fazura die empati, kome semua ni apa buat sakit hati je baca.

  2. Anonymous says:

    Tunang Arwah tu bukan budak TLDM kah?

  3. Anonymous says:

    kalau nk bantu, bantu jelah, belum bantu dah kepoh.

    • Anonymous says:

      mane kau tak dia belum bantu…. mane tau tunang dia nak bantuan lain mcm psychology ker aduii ko ni…. follower faz kan.. meroyan pulak ko ni
      lain lah lopak… si paki tu g canang satu msia nk buat rumah tahfiz.. bertahun2 lama dh smpi laaa ni bumbung pun tak nampak lagi… belum ape2 dah kepoh itu lagi such a disgrace person… rumah tahfiz konon piraaaah

    • Anonymous says:

      ini win hahahaa… lofa tu muka tempayan siap cari wartawan suh tulis nk bina rumah tahfiz…. soh geng kelate kt paper announce tp bertahun dah canang… bantuan kelaut tudung pun tinggal bonggol hahahaha

    • Anonymous says:

      Meroyan la mcm retis sendu ko tu..dah sendu sendu jela..x perlu nk ajet ajet prihatin..puiii

  4. syukur says:

    yang aku xfaham apalaa yg korg bergaduh2 kuar kata2 yg xsepatutnya….kita nie ptutnya mendoakan lebih baik dari bergaduh psl isu nie…sedarla wahai manusia….doakan shja wlpn apa fazura dan tiap org dimuka bumi ini ingin buat..sedihnyaa lahaaiii…

  5. Anonymous says:

    bagusla tolong, fatah amin pun available lg 3

Loading...