“Fazura Tak Marah Ke?” Bergambar Mesra Dengan Fattah Amin, Nelydia Senrose Dikecam

Hiburan

“Fazura Tak Marah Ke?” Bergambar Mesra Dengan Fattah Amin, Nelydia Senrose Dikecam

Baru-baru ini, nama pelakon Nelydia Senrose menjadi perbualan hangat netizen apabila dia didakwa bergambar mesra dengan aktor pujaan ramai, Fattah Amin.

Foto yang dimuat naik pelakon Fasha Sandha di laman Instagram itu kemudiannya menjadi tumpuan peminat Fattah yang nampaknya tidak ‘gembira’ dengan tindakan Nelydia itu.

Advertisement

Dalam foto tersebut, Fasha dilihat bergambar dengan Fattah sambil dipegang erat oleh adik kepada Uqasha Senrose itu.

Menjengah ke ruangan komen, ramai pula netizen yang mengkritik Nelydia seolah-olah tidak menjaga batas sebagai seorang isteri serta menghormati perasaan isteri Fattah, Nur Fazura.

BACA: Lakonan Mantap Dalam Filem Jebat, Sharnaaz Ahmad Dan Nelydia Senrose Dilabel ‘SRK’ Dan Kajol Malaysia

Difahamkan mereka bertiga telah bergandingan bersama bagi menjayakan sebuah drama berjudul Khilaf Asmara.

Malah, ramai juga yang menasihatkan Fasha Sandha supaya lebih berhati-hari memilih gambar untuk dikongsikan kepada umum kerana bimbang timbul pula fitnah dan juga cakap-cakap orang.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. anti mek

    October 21, 2021 at 2:31 pm

    eleh geng LofaRiz la ni serang.
    bodoh betul dah kalah teruk masih nk serang.
    bodoooooooooooooooooooo

  2. unknown

    October 21, 2021 at 8:34 am

    apa maksud nara berpegangan erat? sah2 nely letak tangan kat lengan dan bahu…
    letak tangan dan pegang erat tu lain ye.

  3. Anonymous

    October 19, 2021 at 5:57 pm

    orang malaysia ni jumud sangat semua itu ini tak boleh cam bodoh

  4. Anonymous

    October 19, 2021 at 5:39 pm

    Saya minta maaf lah dulu, saya xfaham kamu semua komen kerana Nelydia pegang erat Fatah waktu bergambar tapi bila belakun berpelukan suami isteri org xda pun nak bising xkiralah waktu belakun atau tidak tetap suami isteri org……

  5. Anon

    October 19, 2021 at 9:43 am

    Nyampah la soalan mcm ni. Diorg Kena professional la. Dah pilih industri seni ni kena la hadapi semua tu. Kalau tak nak, masuk agama group. Pegang kitab 24 jam. Full stop!

    • anonymous

      October 19, 2021 at 11:07 am

      soal kerja ni biasa la tu fotoshoot utk promosi fazura mesti faham dia pun pelakun juga.soal nya yg nak porak perandakan keadaan tu yg parah tu mcm pak lebai celop sorang tu bagi peringatan kononnya !

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...