Fazura ‘Sound’ Faezah Elai ‘Body Shaming’ Wakilnya Di Anugerah Telenovela

Hiburan

Fazura ‘Sound’ Faezah Elai ‘Body Shaming’ Wakilnya Di Anugerah Telenovela

Menang besar pada malam Anugerah Telenovela 2018, pelakon jelita Nur Fazura bagaimanapun tidak dapat hadir ke anugerah tersebut kerana terikat dengan komitment lain. Fazura telah menghantar seorang wakil untuk menerima trofi bagi pihaknya di atas pentas.

Advertisement

Namun, kecoh semalam apabila Fazura meluahkan rasa tidak puas hati terhadap penyampai anugerah iaitu Faezah Elai yang menyindir ataupun memerli saiz bentuk badan wanita yang mewakili beliau. Paling memalukan apabila satu dewan turut tertawa.

Wanita yang mewakili Fazura

Ayat Faezah yang berbunyi Fazura lepas 5 orang anak” dianggap seakan ‘body shaming’. Malah rata-rata pengikut Instagram Fazura turut merasa marah dengan kata-kata Faezah itu yang mampu mendatangkan malu serta mengguris hati orang lain.

Mugkin juga Faezah ingin bergurau tetapi caranya itu tidak sesuai dan tidak kena pada tempatnya. Harapnya selepas ini beliau akan lebih berhati-hati ketika bercakap agar tidak menimbulkan salah faham ramai.

Sumber Berita : Forum CARI

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

44 Comments

  1. aaaakulah

    July 31, 2018 at 9:06 pm

    dah tu minah tu gemok…sapa suruh x exercise nk masuk dlm bidang ni…walaupun you bukan artis, dh tau kerja dgn org2 yg suka cantik2…pegi la gym skit.

  2. Anti fakezura

    July 30, 2018 at 10:25 pm

    Fakezura ni kuat sentap. Dulu pon ade pminat komen ig pic die mcm kim.k lpstu trus melulu screenshot ig muke pminat tu n kecam up kat ig fake ni. Sbnarnye pminat tu mksudlan kim kardashian. Tak minta maaf lgsg terus die delete post tu sebab dah termalu. Fakezura ni dr dlu bdoh sombong!

    • Anonymous

      July 31, 2018 at 1:28 am

      aaa aku pulak anti lofake.. retis keling yg very bad reputation.. pendek cheap stuff tetek dh lusuh penangan gesel2.. anak beranak nak jd bitches zouk… hahahaa

    • anti anon

      July 31, 2018 at 8:49 am

      skrg kite berckp psl fakezura n faezah elai. ape kene mngena dengan lofake? kau tak boleh move on ke dengan lofake? kesian kau kan. nampak sgt aura lofake smpi skrg terasa kah kakakakaahhh

  3. Fatin nadiyah mohd zuhudi

    July 30, 2018 at 12:35 pm

    alahhhhh….minah poyo ni..dia pun amik laki oranggg…..byk lak bunyik.

  4. Anonymous

    July 30, 2018 at 12:34 pm

    biasalah pompuan ni…dia pun amik laki oranggg…..ckp byk lak dia ya….huhhhh

  5. Mami penang

    July 30, 2018 at 12:26 pm

    FE awat la mulut hang mcm jamban? Tu la dh besa dok semboq org sj..ni ataih pentas pun dok korang ajaq. Lepaih ni buat product cuci mulut bagi keluaq kata2 yg baik. Hang tegoq badan org..satu mesia tegoq mulut hang….lain kali belajaq berbahasa sikit…jgn lupa guna akai sama naaa…jgn boh kat juboq. Mami malu!

    • minah jambu say NO to drugs

      July 30, 2018 at 1:25 pm

      mulot dia memang macm taik kerbau bucuk huh !

Loading...