Fazura ‘Sound’ Faezah Elai ‘Body Shaming’ Wakilnya Di Anugerah Telenovela

Hiburan

Fazura ‘Sound’ Faezah Elai ‘Body Shaming’ Wakilnya Di Anugerah Telenovela

Menang besar pada malam Anugerah Telenovela 2018, pelakon jelita Nur Fazura bagaimanapun tidak dapat hadir ke anugerah tersebut kerana terikat dengan komitment lain. Fazura telah menghantar seorang wakil untuk menerima trofi bagi pihaknya di atas pentas.

Advertisement

Namun, kecoh semalam apabila Fazura meluahkan rasa tidak puas hati terhadap penyampai anugerah iaitu Faezah Elai yang menyindir ataupun memerli saiz bentuk badan wanita yang mewakili beliau. Paling memalukan apabila satu dewan turut tertawa.

Wanita yang mewakili Fazura

Ayat Faezah yang berbunyi Fazura lepas 5 orang anak” dianggap seakan ‘body shaming’. Malah rata-rata pengikut Instagram Fazura turut merasa marah dengan kata-kata Faezah itu yang mampu mendatangkan malu serta mengguris hati orang lain.

Mugkin juga Faezah ingin bergurau tetapi caranya itu tidak sesuai dan tidak kena pada tempatnya. Harapnya selepas ini beliau akan lebih berhati-hati ketika bercakap agar tidak menimbulkan salah faham ramai.

Sumber Berita : Forum CARI

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

44 Comments

  1. Farizah Kulai

    July 30, 2018 at 12:10 pm

    Laki hng pun x elok mana Faezah Elai oiii…

  2. mak cute

    July 30, 2018 at 11:48 am

    ko tu lawa sgt ke cm papan plywood muka berlubang cm jln x turap…lagi nak edit 360 filter bagai…produk pun sampah…xyah nak malukan org sgt la…cermin tgk muka plastik ko tu…

  3. Anon

    July 30, 2018 at 11:41 am

    Dah tersalah cakap tu minta maaf je la. Apa yg terkeluar dari mulut tu melambangkan apa yg ada dlm benak hati & fikiran.

  4. Anonymous

    July 30, 2018 at 11:36 am

    Die nie lofa no 2. So perasan diri tu lawa sukses berketurunan campur tapiiiiii pembawakan diri minda kelas 3. In the end so called Anak Seni pde hal berlakon nan hado. Sllu perhati klo caption ig die mostly jnis makcik2 bawang kepochi. And bajet bagus pastu tak boleh ditegur. Lagi 1 die kuarkan produk muke kan? Confident die eh muka berkawah gigih buat tutorial. Huhu.

  5. unknown

    July 30, 2018 at 11:35 am

    biadap !! hg ngat hg lawa? mekap segoni boley laa nak budget lawa phuiiiiii

Loading...