August 26th, 2020

Mengakui kagum dengan kesabaran suaminya, aktor Fattah Amin dalam melayan kerenah sepanjang proses kehamilannya, pelakon jelita Nur Fazura tidak segan memberitahu umum bahawa beliau sering kali berasa kasihan terhadap kesungguhan yang diberikan oleh suaminya itu.

fazura fattah amin

Katanya, sifatnya yang cerewet di awal kehamilan dalam soal makanan mampu dituruti suaminya tanpa sebarang masalah.

“Pernah suatu hari, dia ada membawa balik sandwich, dan saya memang tidak menggemari sos atau mayonis. Bagaimanapun sandwich yang dibeli mengandungi bahan tersebut dan saya terus menangis. Dia tenangkan saya, lalu sanggup keluar semula demi mendapatkan sandwich baru tanpa sos dan mayonis.”

Ujar Fazura, beliau menyifatkan pelakon tampan itu sebagai seorang yang mudah mengalah apabila berdepan sesuatu yang membabitkan dirinya.

Fazura Rasa Bersalah Lihat Kesabaran Fattah Amin Layan Kerenahnya Sepanjang Hamil

“Melihat kepada kesabarannya melayan saya, saya minta ampun kerana rasa bersalah dan kasihankan dia. Malah, dalam apa sahaja perkara, dia akan menangkan saya.”

Terdahulu, Fazura sah menjadi isteri kepada Fattah pada 27 November 2017. Pasangan ini juga mula mendedahkan berita gembira mengenai kehamilan anak sulung mereka pada pertengahan April lalu.

Fazura Rasa Bersalah Lihat Kesabaran Fattah Amin Layan Kerenahnya Sepanjang Hamil

Bagaimanapun, jantina zuriat dalam kandungannya masih belum didedahkan kepada umum.

Sumber: Gempak


One response to “Fazura Rasa Bersalah Lihat Kesabaran Fattah Amin Layan Kerenahnya Sepanjang Hamil”

  1. Rotikaya says:

    Fazura ni natural cantik…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...