March 4th, 2011

fazura payu dara

Abang Nara pun tergelak besar apabila gosip paling bodoh di dunia tentang Fazura tersebar luas beberapa hari lepas. Apa kejadahnya ada orang cakap silikon payu dara Fazura pecah. Tak logik langsung Fazura nak guna silikon kat payu dara dia. Sekali tengok pun tau yang payu dara Fazura original dan tulen. Tak gitu?

[note]Semua yang ada pada diri saya adalah asli dan tulen. Tak pernah saya melakukan sebarang pembedahan plastik pada diri saya. Gosip yang mengatakan silikon payu dara saya pecah adalah cerita yang amat memalukan dan bodoh.[/note]

Kepada si pembuat cerita ini, lain kali nak buat gosip biar la buat yang logik sikit. Mungkin boleh buat gosip Fazura jatuh longkang ke. Fazura dah ada pakwe baru ke. Ini buat gosip silikon payu dara Fazura pecah. Bapak tak logik. Tak bijak langsung gosip yang anda reka tue. Tak gitu? Nasib baik Fazura dah maafkan si pembuat gosip nie.

[note]Saya malas nak layan benda-benda remeh dan bodoh ini. Bagi saya ini merupakan perbuatan orang yang dengki pada kejayaan diri saya. Saya dah maafkan individu-individu tersebut. Cuma saya nak ingatkan mereka, setiap perbuatan yang dilakukan, pastinya akan kembali atau dipulang semula pada mereka. [/note]

Abang Nara perasan yang cerita silikon Fazura pecah ini selepas Fazura dilantik menjadi Duta Lux. Mungkinkah ada orang panas hati dengan perlantikan tersebut? Iyerlah, dengar ceritanya Fazura dibayar juta-juta jugak untuk jadi Duta Lux nie. Confirm ada orang yang jeles punya. Tak gitu?

Lagi beberapa keping gambar Fazura yang original 100% dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Jangan tiru aksi ini.

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

fazura payu dara

 


Comments are closed.

Loading...