April 19th, 2012

Masih bercerita tentang si cantik Fazura. Semalam Abang Nara berjalan-jalanlah di Facebook rasmi Fazura dan terbaca satu status yang sangat menarik. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura kerana mahukan watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Satu perkembangan yang sangat baik.

fazura

Tambah menarik apabila Fazura turut berkongsi berita tentang perniagaannya yang akan dilancarkan pada bulan Mei ini. Namun buat masa ini Fazura masih lagi merahsiakan apakah perniagaan yang bakal dijalankan. Tekaan Abang Nara pastinya perniagaan tersebut berkait rapat dengan kecantikan wanita.

fazura

Semoga lebih ramai artis wanita bakal mengikut jejak langkah Fazura dengan meminta watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Sekiranya makin ramai yang membuat permohonan sebegini, pastinya pihak penerbit akan terpaksa menurut. Tak gitu? Tahniah kepada Fazura atas perubahan besar ini.


317 responses to “Fazura Mahukan Watak Tak Bersentuhan Dengan Lelaki, Bakal Buka Perniagaan May Ini”

  1. ina says:

    dulu xminat sangat dengan fazura,sekarang fazura semakin cantik pulak..

  2. maksumnye korang kan says:

    sedapnye manusia menulis kan..lgsg x fikir apa dah…dah itu kata Faz suka hati dia la..klu kita rasa kita ni bagus, doakan saje niat baik seseorang mnusia tu mudah2an termakbul. Yg pegi compare ngn Lofa pulak knpa? Adat manusia klu suka dijunjung, klu benci dihina.. pdhal sah2 la si Lofa pakai baju xpernah nya semenggah..itula mulia lagi kat mata org.. hmm igt bahagian masing2 sudahlah ye :)

  3. koko says:

    laa… tak de sape pun puji melangit vvip tu…. puas aku bace satu2 komen tak de pun puji dia… entry ni pasal fazura… so nak memuji n mengutuk pun fazura je laa… nak mention lebih2 pasal bf dia buat ape? mungkin ramai tak tau pasal bf fazura tu.. tu yg tak mengutuk sgt kot.. tp komen kat atas ni byk aku bace pasal berkaitan dgn statement dia tu je.. komen yg lari tajuk sampai pasal takhta, sultanah, permaisuri agong bagai maybe sbb dorg nak bakal queen yg berpelajaran n ade personaliti yg bagus, terhormat dan boleh dibanggakan mcm mak kepada bf dia.. biaselah… yg si bf tu mcm mane perangai pun takhta tu tetap milik dia… tetap “Yang Teramat Mulia”.. yg bakal jadi teman hidup si pemilik takhta ni la yg org selalu nilaikan.. tambah2 lagi fazura ni artis n ramai tau background dia mcm mane.. tak payah la nak jadikan isu psl bf dia… focus kat tajuk entry ni je la…

  4. Saya says:

    Assalamualaikum, salam sejahtera. kpd semua pengomen kt sini. sy pelik btol knpe nk salahkan fazura 100%. nape nak benci kat dia. ckp dia x layak jd bini tmj la itu la ini la. well aku nk tnye, jahat sangatkah fazura & SUCI SANGATKAH bf dia tu?

    korg asyik nmpk salah fazura n x nmpk plak salah bf dia. sbb ape ek? sbb bf dia from royal family ke? oh pliz. KORANG TAK ADIL LA. nak kutuk, kutuk la dua2 skali. baru adil. jgn kerana darjat, korg jd berat sebelah. sy tgok bf dia pon terok jgk. sepatutunya salahkan bf dia tu jgk. dah tahu beliau tu ank raja, pegi la carik ank raja o vvip jgk utk buat awek o bini. yg tergedik gedik carik artis kenapa?????? dulu pon SEMUA AWEKnya adalah dr kalangan artis dan model! then, x memasal awek dia yg kene smash terok n dia dipuji melangit. TAK ADIL la. sy pelik knpa dlm byk bnde perempuan yg dipersalahkan. knpa salah lelaki tu x dipandang lngsung? sedihnya dunia ni.. bkn nk timbulkan isu jantina, tp itu realitinya kan?

    then, sy penah jgk terbaca komen dr page lain. katanya bf fazura ni ptot cari perempuan yg berpelajaran tinggi & berakhlak uk dijadikan isteri. well, adakah beliau seorang yg sgt berpelajaran tinggi? yg ada ijazah? master? phd? so layak ke nak ada bini yg educated? sy rasa tak. then layak ke dpt yg berakhlak sedangkan beliau sendiri pon tidak terlalu berakhlak. kasut sendiri pon x reti nak sarung sndri. nak jgk sroh kuli2 dia pakaikan. adakah patut?

    kalau bercakap pasal isu beliau perlu mencari wanita yg berilmu & berakhlak, anda semua patut tgok pada Raja Muda Perak & isteri. itu adalah contoh terbaik. kedua duanya berilmu & berakhlak. tp cuba tgok kt bf fazura ni? errr…

    senang cerita, PEREMPUAN YANG BAIK UNTUK LELAKI YANG BAIK. LELAKI YANG BAIK UNTUK PEREMPUAN YANG BAIK.

    so saya rasa diorang ni match je sbb dua2 pon ala2 je. perfect match according to my words above. LELAKI BAIK UTK PEREMPUAN BAIK & sebaliknya. OK! dan yg penting dua2 patut cermin diri dulu sblm mengharap dpt seseorang yg perfect utk dijadikan pasangan, ^_^v

  5. Observer says:

    Pelik ye..komen2 positif semua kena dislike..komen mengeji menghina banyak pulak orang like. Xpaham betul. Siapa sebenarnya haters2 fazura ni. Rasanya tajuk elok je, bukan tajuk dia pakai bikini ke ape. Tp komen mengeji menghina pulak yg keluar, siap keji pasal family xkaya la…siapa sebenarnya haters2 ni, siapa pula dalangnya..kepada yg berkenaan, cukup2 la tu nak menghina, mengaibkan dan menjatuhkan orang

    • Anonymous says:

      haters tak cemburu.. tp makin meluat sbb makin lama dia makin fake… jgn nak samakan cemburu dgn meluat… peminat setia tak kena tempat je yg buta hati tak dapat nilai keburukan artis yg dia terlalu minat tu… cuba letak diri kat golongan yg tak terlalu minat dan jauh sekali nak benci atau kata lain, biase2 je…. mesti dapat nilai artis yg ko minat tu mcm mane… aku sebelum ni tak penah letak diri aku ni sebagai peminat.. mase kes gaduh kat club tu pun tak de pulak aku nak menyampah atau benci sbb aku tak follow sgt pun fazura ni… lepas kes mahkamah die tu selesai n die makin pandai bawa diri aku dah mula minat… bertambah minat bile tgk penampilan die yg cantik sgt2… tp still letak diri aku ni kat peminat yg biase2…. then makin lama makin tak suka cara die bertwitter… lps tu aku dah tak follow twitter die, then bace kt beautifulnara ni psl tak nak bersentuhan dgn lelaki, aku tgk dia makin fake… statement tu tak kena dgn cara dia yg sebenar… so skg ni tgk pada komen2 ni semua dh tau yg org makin tak suka dgn cara dia…. buat ape la nak dengki tak tentu pasal… mmg die cantik… ramai suka… tp kecantikan dia tu tak boleh tutup perangai sebenar dia… mmg la dia peramah… tak dinafikan.. artis kena la peramah… tp perangai dia yg buruk tu jgn la terus tutup mata…. satu je pesanan aku, nak minat artis tu, biase2 je la… nti jd la mcm ko skg ni… terus tak dapat nilai statement dia ni dgn gambar2 yg terpampang kt twitter tu.. ok? aku bukan haters tp aku nilai pd kebenaran….

    • Observer says:

      hai komen aku yg mcm ni pun kena dislike jgk… dunia oh dunia

Loading...