April 19th, 2012

Masih bercerita tentang si cantik Fazura. Semalam Abang Nara berjalan-jalanlah di Facebook rasmi Fazura dan terbaca satu status yang sangat menarik. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura kerana mahukan watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Satu perkembangan yang sangat baik.

fazura

Tambah menarik apabila Fazura turut berkongsi berita tentang perniagaannya yang akan dilancarkan pada bulan Mei ini. Namun buat masa ini Fazura masih lagi merahsiakan apakah perniagaan yang bakal dijalankan. Tekaan Abang Nara pastinya perniagaan tersebut berkait rapat dengan kecantikan wanita.

fazura

Semoga lebih ramai artis wanita bakal mengikut jejak langkah Fazura dengan meminta watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Sekiranya makin ramai yang membuat permohonan sebegini, pastinya pihak penerbit akan terpaksa menurut. Tak gitu? Tahniah kepada Fazura atas perubahan besar ini.


317 responses to “Fazura Mahukan Watak Tak Bersentuhan Dengan Lelaki, Bakal Buka Perniagaan May Ini”

  1. ayhu ker says:

    alhamdulillah dye nk brubah..
    korang ckp tuh ade x check lu kain korang bru nk ngate same ummat..

  2. ayhu ker says:

    HA…XNAK BERLAKON YG PEGANG2..
    alhamdullah amin…semoga niat FAzura 2 d brkati allah..
    bagi yg komen lebih2 2 korang da selak ke kain main msing2 bru jg tepi kain orng…
    biar je lah dye dgn hdup die,kubur die bkn kubur korang..?

  3. Putri di Kayangan says:

    jika niat Faz ikhlas n baik, mendoakan yg terbaik buat dirinya…

  4. Lara Hati says:

    Slutload fazura tu video dia ke? Muka sebijik dia… Cuba explain sket sesape yg tau kpd sy yg tatau ni…

  5. harpersevenbeckham says:

    kesiankat haters fazura. . buat dosa mengutuk sana sini. . fazura dpt pahala. . btw,i love fazura a loads. .

Loading...