Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fazura Mahukan Watak Tak Bersentuhan Dengan Lelaki, Bakal Buka Perniagaan May Ini

Masih bercerita tentang si cantik Fazura. Semalam Abang Nara berjalan-jalanlah di Facebook rasmi Fazura dan terbaca satu status yang sangat menarik. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura kerana mahukan watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Satu perkembangan yang sangat baik.

fazura

Advertisement

Tambah menarik apabila Fazura turut berkongsi berita tentang perniagaannya yang akan dilancarkan pada bulan Mei ini. Namun buat masa ini Fazura masih lagi merahsiakan apakah perniagaan yang bakal dijalankan. Tekaan Abang Nara pastinya perniagaan tersebut berkait rapat dengan kecantikan wanita.

fazura

Semoga lebih ramai artis wanita bakal mengikut jejak langkah Fazura dengan meminta watak yang tidak bersentuhan dengan lelaki. Sekiranya makin ramai yang membuat permohonan sebegini, pastinya pihak penerbit akan terpaksa menurut. Tak gitu? Tahniah kepada Fazura atas perubahan besar ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

317 Comments

  1. ayhu ker

    May 10, 2012 at 7:24 pm

    alhamdulillah dye nk brubah..
    korang ckp tuh ade x check lu kain korang bru nk ngate same ummat..

  2. ayhu ker

    May 10, 2012 at 7:12 pm

    HA…XNAK BERLAKON YG PEGANG2..
    alhamdullah amin…semoga niat FAzura 2 d brkati allah..
    bagi yg komen lebih2 2 korang da selak ke kain main msing2 bru jg tepi kain orng…
    biar je lah dye dgn hdup die,kubur die bkn kubur korang..?

  3. Putri di Kayangan

    May 2, 2012 at 4:49 pm

    jika niat Faz ikhlas n baik, mendoakan yg terbaik buat dirinya…

  4. Lara Hati

    April 24, 2012 at 9:10 pm

    Slutload fazura tu video dia ke? Muka sebijik dia… Cuba explain sket sesape yg tau kpd sy yg tatau ni…

  5. harpersevenbeckham

    April 24, 2012 at 11:06 am

    kesiankat haters fazura. . buat dosa mengutuk sana sini. . fazura dpt pahala. . btw,i love fazura a loads. .

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama