Fazura Dan Izara Aishah Bergabung Hiasi Muka Depan Nona September 2012

Hiburan

Fazura Dan Izara Aishah Bergabung Hiasi Muka Depan Nona September 2012

Macam kembar. Itu ayat pertama yang terkeluar dari bibir mungil Abang Nara apabila melihat preview kulit hadapan majalah Nona edisi September 2012. Kena tengok 2 kali baru sedar siapa Fazura dan siapa Izara. Namun yang penting, kedua-duanya memang super gorgeous.

izara dan fazura

Advertisement

Agak-agaknya siapakah selebriti yang lebih digemari oleh pembaca BeautifulNara? Fazura atau Izara? Abang Nara nak juga tahu taste pembaca BeautifulNara. Kalau sudi, buat undian anda di bawah. Ini hanya sekadar suka-suka so don’t take it seriously ye.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. Komentator

    August 3, 2012 at 12:56 pm

    Fazura macam Blair. Buatlah gossip girl msia. hikhikhik

  2. nyah dangdut bwk lori tangki tanpa lesen

    August 3, 2012 at 3:46 am

    biasa je..aku lagi cantek…

  3. Kurus

    August 2, 2012 at 11:02 pm

    rambut izara tk kuning…tu sebab mcm tk ada shading..
    rambut kuning buat org nmpak toned n radiant

  4. Salam Ramadhan .

    August 2, 2012 at 10:34 pm

    Prefer izara sbb izara nampak lagi vouge , ade mix . hehehe . Fazura muka melayu pure :)

  5. delilah

    August 2, 2012 at 9:35 pm

    Korang pujilah fazura ni classy la princess in the making cun etc… The fact remains forever, that this soon -to-be queen /princess whatever pernah pukul orang ngan high heels kat disko…hahahahaha sungguh tak high class hahaha

    • saya

      August 3, 2012 at 7:42 am

      Even dia pernah pukul orang pakai heels pun, she’s still soon -to-be queen /princess kot ;) Rezeki dia.

    • kecoh siak

      August 3, 2012 at 8:24 am

      the fact remains forever in dunia, indeed.
      tp kalau dia bertaubat dan mnta maaf pada mangsa, insyaAllah dosa dia dihapuskan dgn izin Allah.
      kau kutuk fazura bila nak minta maaf? :)

    • delilahd

      August 3, 2012 at 9:15 am

      a’ah tak sedar pula aku ni selamba je gelakkan orang di bulan ramadhan. To Fazura selamat hari raya maaf zahir batin ye!

Loading...