Written by serenity | March 31st, 2016

Sebelum ini, terdapat cakap-cakap bahawa pelakon Faye Kusairi ialah punca perceraian Elly Mazlein dengan pengarah Azmi Hatta. Khabarnya, Elly turut membuat dakwaan itu dalam laporan sebuah akhbar. Kepada Harian Metro, Faye memberitahu yang dia menuntut Elly membuat permohonan maaf terbuka terhadapnya dalam masa sebulan hingga dua bulan sekiranya mahu mengelak tindakan saman.

Dia tidak menjawab permintaan saya dan belum meminta maaf. Dia berkata tidak menuduh sesiapa, jadi bukanlah saya yang menjadi punca.

Saya cuma mahu melindungi keluarga daripada cemuhan masyarakat. Saya mahu tegakkan kebenaran yang saya bukan punca perceraian mereka. Perkara lain, anda boleh bertanya dengan peguam saya.

Faye menambah, keadaan Elly yang tertekan dan sedih setelah apa yang berlaku ketika dalam tempoh berpantang juga mungkin menyebabkan dia senang dipengaruhi oleh orang lain sehingga membuat tuduhan seperti itu.


Mungkin Elly masih terkesan dengan apa yang berlaku lantas membuat dakwaan tersebut. Apa pun diharap satu jalan penyelesaian terbaik akan dicapai demi kebaikan kedua-dua belah pihak. Memang malang jika satu pihak yang tidak kena-mengena dikatakan punca satu perkara yang tidak diingini terjadi.

Semarak Bangsawan 2016 bakal membuka tirai dengan pementasan bangsawan Mulan oleh Persatuan Alumni ASWARA arahan K’ma…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 6 March 2016

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to Faye Kusairi Tuntut Elly Mazlein Buat Permohonan Maaf Terbuka Jika Tidak Mahu Disaman

  1. Anonymous says:

    iklan vincci semak la weyyy.

  2. star says:

    dua2 mereka ni sama saje..cap ayam dua2..

  3. kakak anon says:

    da kalau elly x sebut nama ko, da kenapa ko nak tuntut dia mintak maaf??.. kategori gila ke meroyan ko ni faye

  4. Anonymous says:

    pelakon cap ayam….

  5. Lois lain says:

    Ada duit ke nak saman? Skrg kan tgh ekonomi gawat.

  6. malik says:

    Nak duit saman lah tue! Tak kenal sape minah ni. Aku baca tak ada pulak Elly sebut nama minah ni. Juz ckp mrahsiakn punca cerai. Bagus Elly. Kejamnya kau Faye nak saman pompan yg baru diceraikan n lepas bersalin!!!

  7. Next says:

    Elly mazlein…masuk gegar vaganza pleaseeee…suara mu sgt2 sedap wehhhh…x caya cari kat youtube…boleh comeback sebagai penyanyi mcm faradhiya..siti nordiana..

  8. Anonymous says:

    saman lah ko…nanti penat je byr lawyer. 2 tahun belom tentu settle.

  9. stasea nam says:

    hahhaaha…abby abadi pun masuk topik perbincangan ker??? korang sgt over lah..terlebih sudah.

  10. dina says:

    bila masa elly tuduh dia ni yg kacau rumahtangga dia?
    sebab2 cerai pun elly tak nak sebut.
    apa si feh ni melalut?
    attention seeker betul lah….semak ar

  11. Anonymous says:

    retis jubur ayam…cirit sambil memekak. semah juga arrrh.

  12. Senah says:

    agree..mcm peah sangat lah dia ni.
    bising je lebih.

  13. hmmmmmmmmm says:

    Patut lh kena tampar ngn ex dia aritu..pelakon lelaki tu,,aku pun lupa nm lelaki tu sape..sbb dua2 x glamer tp suka buat kontroversi..bosannnnn…

  14. xanadu says:

    Pompuan kekwat ni mengelupor x pasal2 dah kenapa dikkkkkkk

  15. IYE KE says:

    EHHH.. JAPPPP…PERNAH ELLY CAKAP YANG DIA NI ADA SKANDAL NGAN EX DIA? MACAM TAK PERNAH BACA PUNNN..

    SESIAPA KALAU ADA PERNAH BACA DI MANA2 BOLEH TOLONG COPY & PASTE SINI….

    ELLY TU DAH MOVE ON, KO NAK MEROYAN PLAK…SAPA YANG DALAM PANTANG NI??

    • nora danis ratu propa maksiat says:

      setakat yg aku baca, Elly kata xnak bgtau punca cerai..
      tak nak buka aib bekas suami
      dan selebihnya semua elly cerita pasla baby dia..
      tu yg tetiba ‘eh’?
      naper minah ni gelupur??
      x der ribut x der taufan..
      please klu ada sesapa terbaca elly ada buat statement minah jd perosak rumahtangga..

  16. alia says:

    meqoyan……siap panggil melodi buat story pasal dia….mcm la famous sngt
    …..kalau kau tak buat hal buat apa nk kecoh2 panggil lawyer….diam jer lah …….sorry tak berminat nk simpati pada artis yg mcm ni

  17. Anonymous says:

    Kalo betulpun awak punca mereka bercerai, Elly x cakap pun d paper yg awak adalah puncanya Faye..Terima kasih kerana mengiakan!!!

  18. Aliff says:

    Sapa termakan lada..dia lah yang terasa pedassssss….Orang tak tuduh dia, dia pulak yang sebok terlonjat2 angkat tangan mengaku…! He! he!

  19. makpontianak says:

    ler….dendiam jelah…nk bls2 aphal…..takyah nk sentap2….kalo sian kan mak pak ko…..aku rs mak pak ko x terkesan pn kalo diorang tau ko ni camana dan x mungkin wat kj bodoh camtu….ni leh retis… kecoh