Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Faye Kusairi Selamat Lahirkan Anak Lelaki Pada Hari Ulangtahun Pertama Perkahwinan

Pelakon Faye Kusairi telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki hasil perkahwinan dengan pengarah Azmi Hatta pada hari ulangtahun pertama perkahwinan mereka. Berita itu dikongsikan Faye di akaun Instagramnya,

Advertisement

Faye memberitahu mereka akan berkongsi nama putera mereka kemudian hari. Faye menulis:

Bismillahirrahmannirrahim… Assalamualaikun semua, Mommy nak kongsi berita baik buat semua yang menanti. . Pada 9hb April lalu, saya dan suami bukan sahaja menyambut 1st year Anniversary kami. Tanpa diduga dengan izin dan keredhaan Allah SWT, kami dikurniakan seorang putera pada hari yang sama. Syukur Alhamdulillah, Mommy dan baby sihat. Mommy just still penat sikit, tu yang lambat berkongsi. Maaf ya? ? Nanti nanti kami akan kongsi nama putera kami pula. . Terima kasih pada semua yang

mendoakan saya dan baby. ?????

A post shared by FayeKusairi™ Official (@fayekusairi) on

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Kehadiran si comel itu juga disambut bahagia dua abangnya, Azim, 18, dan Afif, 17 yang merupakan anak Azmi dengan isteri pertama. Malah bekas isteri pertama Azmi, Yanti Zolidia Kassim turut hadir meraikan bayi itu dengan membawakan kek marbel untuk Faye.

Faye dan Azmi melangsungkan pernikahan pada 9 April 2017. Perkahwinan dengan Faye ialah perkahwinan Azmi yang ketiga.

Sebelum Faye, Azmi pernah berkahwin dengan pelakon Elly Mazlein dan mereka mempunyai seorang anak perempuan, Putri Zara Sephia, 2.- beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. bulanbintang

    April 14, 2018 at 10:35 am

    Mula la netizen bawang lembut hati… mula la tu… ish tak cekal sungguh nak benam perampas… keluar anak baby terus sanjung… eee comel.. ayat benda yang lalu biarkan berlalu mula berkumandang….hahahhaha

  2. Anonymous

    April 14, 2018 at 8:22 am

    Duit tu bukan duit BN la..muka xtau malu

    • Hansolo

      April 15, 2018 at 9:19 am

      PH katenye nak smbung brim.rsnye duit dtg dr mne ye.dri US ke?or dr SST?tanye je

    • Penjawab awam

      April 15, 2018 at 10:53 pm

      Meh nk tlg jawab je. dr duit rakyat jugak tp akan beransur2 kurang gst % dan tol ke atas rakyat nya sebab lps tu akan dijaga duit negara elok2, xnak dah bocor bayar hutang kredit card pekerja kerajaan ‘yg spesel tu’, xde dah byr merepek2 extra utk majlis2 bodoh membazir, xde hias governnent jet bukan2. GLC juga xde dah suka suki hantar staf ovrsea utk keja konon padahal mengabis duit yg penoreh2 getah, pkrja kilang syif mlm sumbangkan melalui GST. Kesian la hai sedara korang yg susah2 tuA2 tu, semua kena menanggung hidup menteri2 yg x berguna. .brim juga akan ditapis ketat kali ni, yg muda mudi malas jgn harap dpt dah.

  3. Anonymous

    April 14, 2018 at 1:08 am

    Tgk iklan BN benci tp brim ambk ga,muka xmalu

    • Rara

      April 14, 2018 at 7:10 pm

      Mkn gst yg rakyat bayar, buat enjoy pusing dunia. Muka x malu punya BN. Pas tu kekonon bg kat rakyat (termsuk muda mudi pemalas). Mcm la org tak tau tu dah mmg duit rakyat.

  4. Anonymous

    April 13, 2018 at 11:19 pm

    Nama dia betul sape ni..Faye mcm x semenggah nama je..ha nnti letak nama anak biar yg senang ingat n ada makna sikit

  5. Anonymous

    April 13, 2018 at 9:19 pm

    bencinya Beautifulnara ni ada iklan barisan nasional pula. menyampah tengok orang Pekan macam najib razak ni. bodoh selama-lamanya.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top