Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fauziah Nawi Puji Janna Nick Mengacara Tanpa ‘Cue card’ Di ABPBH

Kredibiliti Janna Nick sebagai seorang pengacara di anugerah besar ABPBH 31 hujung minggu lalu mendapat kritikan netizen. Namun, disebalik komen-komen negatif yang diterima, cara pengacaraan beliau mendapat pujian daripada pelakon popular yang disegani iaitu Fauziah Nawi.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Fauziah memberitahu Janna berjaya mengendalikan program tersebut dengan penuh rasa yakin dan tidak perlu menggunakan ‘cue card’. Itu tandanya Janna sudah pun membuat persiapan dan menghafal apa yang beliau perlu katakan.

Kalau dapat pujian daripada senior dalam industri hiburan, pastinya ia menjadi pembakar semangat untuk Janna terus berusaha untuk menjadi seorang pengacara yang baik. Ramai yang pandai mengkritik tapi mampukah mereka menjadi yang terbaik bila mengacarakan program tersebut secara langsung? Heh?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. Anonymous

    October 9, 2018 at 5:10 pm

    msia ramai jer pengacara bagus2… panggil awal ashaari pun ok dia ade suara maintain… jgn laaa janna pls bising blakk blakkk bingit… confident tak pakai quecard pun tak guna bila asek salah sebut nama.. lawak lari ke laut asek terpinga2 ajak & zara ape laut janna story… main sembur jer… nsib baik ajak zara cool jer kalo pengacara lain dah kene sound tak ingat line tgk quecard lah setan!!!!

  2. Anonymous

    October 9, 2018 at 4:57 pm

    Jujur aku ckp Janna mmg ok jelh mlm tu..muda..cantik dn berbakat..

    • Anonymous

      October 10, 2018 at 10:02 am

      dada flat..

  3. weejuniorjuice

    October 9, 2018 at 4:28 pm

    Wakaka..memberi tu nak buyers ape? ?

  4. milah

    October 9, 2018 at 4:00 pm

    tak guna cue card tak semestinya hebat,…Tu org yang berlagak namanya…
    mengacara merapu, bingit, pastu syok sendiri.
    Entah celah bedah mana dia ni ada bakat mengacara aku pun x taulah.
    Menyanyi ke laut.
    Berlakon pun reaksi muka macam tu ajelah…

  5. kembang malam

    October 9, 2018 at 2:10 pm

    JANNA SEBUT SALAH NAMA BAPAK NOORKUMALASARI…S.ROMAI NOOR NAMANYA TP JANNA SEBUT NAMA DATO S.ROOAMI NOOR…confident sgt pun susah gak….

    • wekkkkkkk

      October 10, 2018 at 9:14 am

      cuba tanya direct kt situ..sapa bini Datuk S. Romai Noor..pasti terpinga2.
      Hafal dn pengetahuan x sama ye..

    • Anonymous

      October 10, 2018 at 10:09 am

      Akak fikir akak je yg perasan kesilapan tu… There’s sumthing bout this girl yg wat org x brp sng dgn caranya…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top