FattZura Adakan Majlis Resepsi Khas Buat Peminat Pada 11 Mac Ini

Hiburan

FattZura Adakan Majlis Resepsi Khas Buat Peminat Pada 11 Mac Ini

Ramai yang sudah tidak sabar untuk melihat pasangan romantis Fazura dan Fattah Amin bersanding pada 25 Februari ini. Walaubagaimanapun, majlis tersebut akan diadakan secara tertutup. Alahai, pasti peminat tegar pasangan ini sudah kecewa bukan? Nanti dulu, relaks.

Advertisement

Anda masih lagi berpeluang untuk melihat meraikan perkahwinan mereka. Iya, kami tidak bohong. Fazura sendiri mengesahkan beliau dan Fattah akan adakan majlis resepsi khas buat peminat tercinta pada 11 Mac Ini.

Saya minta maaf, majlis resepsi yang bakal diadakan pada 25 Februari ini akan diadakan secara tertutup untuk kedua-dua belah pihak keluarga sahaja. Namun saya dan Fattah akan adakan sebuah lagi majlis resepsi khas buat peminat kami pada 11 Mac ini.

Sedang sibuk menguruskan persiapan untuk dua buah majlis resepsi, Fazura bagaimanapun sempat meluahkan rasa teruja untuk naik pelamin bersama Fattah yang amat beliau cintai. Cewah! Semoga segala perancangan dan persiapan majlis tersebut berjalan dengan lancar. Gembira betul lah kan peminat mereka berdua dengan kejutan khas ini. Hehe..

Sumber Berita : Astro Awani

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. Alanice

    February 12, 2018 at 11:54 pm

    Tkut ade srg tu trse sbb xdjmput. 25hb utk fmly, 11hb utk fans. Haha

  2. Anyn

    February 12, 2018 at 11:47 pm

    First time aku suka tgk couple yg sweet cantik manis manja mesra.
    Yg lain tayang tapi duk rasa meluat.
    Ni macam prince and disney princess real life la.

    • Mee Hoonnn

      February 13, 2018 at 9:25 am

      sweet kau cakap, meluat muak tgk diaorg berdua ni. muak nak muntah

    • Anonymous

      February 13, 2018 at 9:39 am

      kau pernah tengok david & victoria beckham tak? lagi sweeeett dari artis sendu ni. ni manja mesra ni bukan tayang ke? kenapa aku meluat ek

    • Anonymous

      February 13, 2018 at 10:13 am

      victoria beckham tu macam miserable aje all the time.Muka tak pernah senyum.Dia tension kot sebab David banyak scandal sebelum ni.Tapi masih bertahan sebab nak jaga family brand name.Tu kau kata sweet???

  3. Vmvvmv

    February 12, 2018 at 11:19 pm

    Diorang tau fans banyak so buat la dekat special FATTZURA ..

    • roki

      February 13, 2018 at 9:22 am

      khass utk fans dia yang bangang

  4. 3 abdul

    February 12, 2018 at 10:03 pm

    Konpius jap. Bukan hari tu dh buat majlis sanding tertutup ke?

    • Anonymous

      February 13, 2018 at 11:13 am

      Haritu nikah rasanya

  5. Anonymous

    February 12, 2018 at 9:27 pm

    yeayy nak pegi

    • Anonymous

      February 13, 2018 at 12:16 am

      Sorri…aku tk dpt pegi…kim salam je lah kt fatah ngan fazura

    • Miss Unibes

      February 13, 2018 at 4:24 am

      Semoga majlis berjalan dgn lancar dan sempurna ye Jurah dan Patah. Malas lah aku nak sebut nama LAM WAU FA ALIF kat sini. Nanti kena kecam. Lol.

    • Anonymous

      February 13, 2018 at 8:29 am

      Move on please. Lofa takde apa2, ko fefeeling lebih kenapa?

    • Anonymous

      February 13, 2018 at 9:49 am

      Untuk.peminat buat yg tertup juga ya . Tak best orang ramai nampak mesti tertutup….

    • Apa tk bleh

      February 13, 2018 at 10:31 am

      Tak yah buat pun takpe.. dah basi dah pun..

    • Anonymous

      February 13, 2018 at 5:38 pm

      macam mana nak dijemputttt

Loading...