Written by Bella | February 12th, 2018

Ramai yang sudah tidak sabar untuk melihat pasangan romantis Fazura dan Fattah Amin bersanding pada 25 Februari ini. Walaubagaimanapun, majlis tersebut akan diadakan secara tertutup. Alahai, pasti peminat tegar pasangan ini sudah kecewa bukan? Nanti dulu, relaks.

Anda masih lagi berpeluang untuk melihat meraikan perkahwinan mereka. Iya, kami tidak bohong. Fazura sendiri mengesahkan beliau dan Fattah akan adakan majlis resepsi khas buat peminat tercinta pada 11 Mac Ini.

Saya minta maaf, majlis resepsi yang bakal diadakan pada 25 Februari ini akan diadakan secara tertutup untuk kedua-dua belah pihak keluarga sahaja. Namun saya dan Fattah akan adakan sebuah lagi majlis resepsi khas buat peminat kami pada 11 Mac ini.

Sedang sibuk menguruskan persiapan untuk dua buah majlis resepsi, Fazura bagaimanapun sempat meluahkan rasa teruja untuk naik pelamin bersama Fattah yang amat beliau cintai. Cewah! Semoga segala perancangan dan persiapan majlis tersebut berjalan dengan lancar. Gembira betul lah kan peminat mereka berdua dengan kejutan khas ini. Hehe..

Sumber Berita : Astro Awani

26 responses to FattZura Adakan Majlis Resepsi Khas Buat Peminat Pada 11 Mac Ini

  1. Anonymous says:

    yeayy nak pegi

    4

    2
  2. 3 abdul says:

    Konpius jap. Bukan hari tu dh buat majlis sanding tertutup ke?

    0

    2
  3. Vmvvmv says:

    Diorang tau fans banyak so buat la dekat special FATTZURA ..

    3

    0
  4. Anyn says:

    First time aku suka tgk couple yg sweet cantik manis manja mesra.
    Yg lain tayang tapi duk rasa meluat.
    Ni macam prince and disney princess real life la.

    15

    10
    • Mee Hoonnn says:

      sweet kau cakap, meluat muak tgk diaorg berdua ni. muak nak muntah

      4

      10
    • Anonymous says:

      kau pernah tengok david & victoria beckham tak? lagi sweeeett dari artis sendu ni. ni manja mesra ni bukan tayang ke? kenapa aku meluat ek

      1

      7
      • Anonymous says:

        victoria beckham tu macam miserable aje all the time.Muka tak pernah senyum.Dia tension kot sebab David banyak scandal sebelum ni.Tapi masih bertahan sebab nak jaga family brand name.Tu kau kata sweet???

        7

        1
  5. Alanice says:

    Tkut ade srg tu trse sbb xdjmput. 25hb utk fmly, 11hb utk fans. Haha

    2

    8
  6. pengecam 1Malaysia says:

    antara pasangan2 melayu .. pasangan ini lah yang sedap mata memandang..hati pun taknak kecam.

    for this timing lah ok.

    12

    3
  7. miss anon says:

    sorry FattZura. xdapat attend your wedding sebab i xde kat Malaysia on the date. kihkih. btw. congratulations! semoga dipermudahkan ya. love ya. lots of lovessss

    3

    1
  8. Anonymous says:

    kalau bkan peminat mcm sy ni pegi jatuh hukum haram tak..sbb dia bt utk peminat jek.

    1

    0
  9. Mee Hoonnn says:

    pengantin dah basi, mmbazir duit je , da kwen da nikah dah la, muak dah tengok muka korang berdua

    1

    8
  10. Anonymous says:

    berapa kali nak resepsi? selagi peminat korg tak move on selagi tu tak habis2 nak buat resepsi. lulz

    3

    0
  11. Anonymous says:

    kalau nara post pasal lofa mesti fans tegar diorg ni komen cakap nara peminat lofa. ni nara tak habis2 post pasal patjura ni tak nak komen camtu pulak? bodoh punya fans

    4

    2
  12. Patah Bengap says:

    Artis bodoh yg disanjung

    0

    1

Leave a Comment

Optional