May 14th, 2017

Populariti Fattah Amin yang melonjak naik sejak tahun lalu membuatkan beliau dilihat sebagai salah satu calon yang berpotensi untuk memenangi gelaran Bintang Paling Popular pada ABPBH 3.0 tahun ini. Namun, Fattah tidak mahu meletakkan harapan yang tinggi dan menyerahkan soal itu kepada ketentuan rezeki.

Semua terserah kepada rezeki. Insya-Allah jika kejayaan untuk merangkul gelaran Bintang Paling Popular berpihak kepada diri, saya anggap ia sebagai hadiah paling bermakna daripada peminat yang menghargai usaha saya selama ini. Secara jujur, saya tidak meletak harapan tinggi atau terlalu yakin untuk menjulang apa juga gelaran dan kemenangan.

Berada dalam senarai pencalonan sudah cukup membuat saya terharu dan gembira. Saya tidak kecewa jika kejayaan bukan milik saya kerana kalah dan menang adat pertandingan.

Fattah bersaing dalam kategori utama bagi ABPBH 3.0 iaitu  Pelakon TV Lelaki Popular dan dua kategori online iaitu Gandingan Serasi Drama bersama Neelofa serta Artis Sensasi.

Semuanya bergantung kepada undian peminat. Tidak mustahil mungkin ada rezeki Fattah untuk berjaya merangkul gelaran tersebut kerana peminatnya memang ramai. Namun, ia tetap bergantung kepada rezeki.

Sumber Berita : BH ONLINE 


Comments are closed.

Loading...