February 27th, 2017

Selepas buku 99 Kata-Kata #QalifModen terjual lebih 5,000 unit meskipun dikritik hebat,  kini Fattah Amin bakal menerbitkan buku inspirasi itu dalam Bahasa Inggeris pula.

Menurut Fattah, semua lapisan masyarakat akan dapat memiliki buku tersebut nanti dan sekaligus memberikan manfaat kepada pembaca.

Walaupun ada segelintir pihak yang tidak bersetuju terhadap buku berkenaan tetapi saya bersyukur ramai juga yang memberi sokongan atas niat murni saya ini dalam berkongsi impian dan harapan.

Alhamdulillah… secara tidak langsung banyak pihak yang mendapat manfaat dan inspirasi dengan membaca buku ini dan mula melihat dari sudut yang positif sekali gus memberikan kesan yang baik kepada industri kreatif serta hiburan tanah air.

Buku Fattah sebelum ini dikecam kerana dianggap tidak bermutu dan hanya penuh dengan foto selfie beliau. Antara ayat Fattah  yang menjadi ejekan pengguna media sosial ialah “Aku dulu selalu berangan nak gi KLCC, nak bawak kereta aku sendiri dan parking valet. Ternyata kini telah termakbul hahaa… kelakar, kan?”. Netizen juga mempersoalkan harganya yang agak mahal.

Sumber Berita : Utusan Online


Comments are closed.

Loading...