Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fattah Amin Sudah Mula Sombong Dengan Peminat?

Populariti Fattah Amin kini belum dapat ditandingi mana-mana artis. Kata orang, beliau kini bagaikan goreng pisang panas dan menjadi kegilaan ramai. Namun, bila popular tentu akan ada gosip yang kurang enak didengar bukan?

Advertisement

Menerusi ruangan Raja Mawar di Bipop Berita Harian, ada peminat berkecil hati dan mendakwa Fattah kini sudah mula bersikap sombong kerana tidak mempedulikan sapaan peminat yang ingin bergambar dengannya. Difahamkan ketika itu peminat Fattah sedang menjamu selera di kafe milik aktor popular itu.

Secara kebetulan, Fattah muncul di kafenya. Ketika itu, Fattah baru balik dari gimnasium berdekatan. Tentulah masing-masing teruja apabila melihat kelibat Fattah. Kalau boleh nak sangat bergambar sekeping dua dengan aktor pujaan ramai itu.

Bagaimanapun, keterujaan masing-masing bagai direntap apabila Fattah tidak melayan sapaan mereka. Lebih membuatkan mereka kecil hati apabila Fattah difahamkan terus angkat kaki.

Jika sibuk atau terburu-buru takkan seminit pun tidak boleh diluangkan waktu untuk peminat? Khabarnya, pandangan mereka terhadap Fattah sudah berubah. Mereka fikir Fattah sombong dan berlagak orangnya.

Sejauh mana kebenaran berita ini tidaklah kami ketahui kerana sebelum ini Fattah memang dipuji sebagai seorang selebriti yang sangat menghargai peminatnya. Fikir positif, mungkin Fattah tidak perasan sapaan peminat tersebut. Apa-apa pun, kita nantikan penjelasan Fattah sendiri.

Sumber Berita : Berita Harian

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 Comments

  1. Whatever

    April 3, 2018 at 9:28 am

    Fake news! Tak baik dosa! Seriously ada sumber inform this is fake.. fattah dah lama tak sempat jenguk cafe

  2. dalita

    April 3, 2018 at 7:41 am

    wartawan mulut capoi mmg suka menjatuhkan sesama artis…stop it la…tak berbaloi pun.

  3. Anonymous

    April 2, 2018 at 9:28 pm

    Fatah bkn sombong tapi dia takut ngan fazura..takut wei kena caras ngan lobenak…lobenak mau lg ke ngan Fatah kayu ukur ni…,……..

  4. Dally

    April 2, 2018 at 8:47 pm

    Nara ngok

  5. benci patah huduh

    April 2, 2018 at 5:56 pm

    nak basuh pelir hancing kalau swafoto dengan peminat takut jatuh malu pulak tu la si patah huduh ni lari kuakuakua

Loading...
To Top