December 26th, 2018

Fattah Amin dan Nur Fazura adalah pasangan selebriti paling hangat ketika ini. Setiap langkah mereka pastinya menjadi bualan ramai.

Sedang menikmati percutian di pulau Maldives, Fattah ada berkongsi video ‘candid’ isteri tercinta sedang asyik ‘selfie’ berlatarbelakangkan pemandangan lautan biru yang indah.

Video tersebut  secara tidak sengaja menampakkan bentuk tubuh badan Fazura yang sedikit berisi di bahagian perut. Rata-rata netizen mula perasan ‘sesuatu’ dan mengesyaki aktres itu sedang hamil apatah lagi jelas kelihatan seakan sudah ada ‘baby bump’.

Wah, ramai yang ucap tahniah kepada pasangan ini dan sudah tidak sabar untuk menanti kehadiran FattZura junior. Pasti kacak dan cantik kan? Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada Fattah dan Fazura nanti.


123 responses to “Fattah Amin Kongsi Video Bercuti, Netizen Kecoh Fazura Sudah Ada Baby Bump?”

  1. zzzzz says:

    Laa da orang tu kahwin nak pelik apa kalau ngandung? netizen ni jangan batak artis sangat laa nak excited bagai.Tunggu je laa pengumuman “penting” sidang media bakar kambing nanti mcm artis lain.kah

  2. Abam says:

    Bertuah lah nikah laki handsome.
    Dpt mcm Bung kalu habis. Si Nedim lah muka anak2 ko nanti….

    • ntah says:

      aih ko ni abammm…cer ko tgk anak2 yang ko mention tu..hensem2 comey2 tau bam… tp x pe bam ko jgn murung…muko ko ok gak bam iras2 si comel pipi merah… (merah kewwww bam pipi ko?)

  3. Hajjah Rosmidah says:

    Konek panjang pulak muka handsome mmg la sedap kena. Tiap2 tahun bunting pun tkper!

  4. #AAPTB says:

    Si Hajjah Zouk pulak sibuk ke hulu ke hilir dengan… anak tudung!!! :((

  5. Jom Berhuhu says:

    Dengan ini, ahli fanclub si hajjah turban acah2 negro kongo mula sakit hati dan membalut kepala mereka dengan spender2 lama tanda protes.
    Dah la ABPBH bintang popular pun idola mereka tewas kpada Wany Hasrita. Bengkak ke sisturrr?

Loading...