December 26th, 2018

Fattah Amin dan Nur Fazura adalah pasangan selebriti paling hangat ketika ini. Setiap langkah mereka pastinya menjadi bualan ramai.

Sedang menikmati percutian di pulau Maldives, Fattah ada berkongsi video ‘candid’ isteri tercinta sedang asyik ‘selfie’ berlatarbelakangkan pemandangan lautan biru yang indah.

Video tersebut  secara tidak sengaja menampakkan bentuk tubuh badan Fazura yang sedikit berisi di bahagian perut. Rata-rata netizen mula perasan ‘sesuatu’ dan mengesyaki aktres itu sedang hamil apatah lagi jelas kelihatan seakan sudah ada ‘baby bump’.

Wah, ramai yang ucap tahniah kepada pasangan ini dan sudah tidak sabar untuk menanti kehadiran FattZura junior. Pasti kacak dan cantik kan? Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada Fattah dan Fazura nanti.


123 responses to “Fattah Amin Kongsi Video Bercuti, Netizen Kecoh Fazura Sudah Ada Baby Bump?”

  1. Jez me says:

    Jez be happy for them bole tak.. Tak payah la nak kondem sangat.. Doa kan yang baik baik je inshaaAllah korang pun akan didoakan..

  2. Anonymous says:

    seriously aku ni mmg peminat tegar neelofa..tp klau betul fazura mengandung..alhamdulillah..benda elok, kita doakan yg baik2 dah la…

    • Anonymous says:

      Kan..kalo btul tahniah..semoga semuanya dipermudahkan..x bole ke org berhenti kaitkan neelofa ngan fazura?doakan jela yg baik2x untuk diorg semoga benda yg baik2x dapat kat kita..doakan semoga neelofa ditemukan jodoh n dapat bimbing dia ke arah muslimah yg lebih baik..pada fazura plak kalo mengandung smoga smuanya dipermudahkan..x baik dengki2x nie..mereka berdua seagama dengan kita..

  3. Bella Ria says:

    Hebat betul BN ni pengkomen yg kat atas tu cuma ada 4 5 org je tapi leh jadi 30 org sendiri taip sendiri jwb, ehh tak letih ke jari tu ke dh biasa,
    Syabas fazura…

    • Anonymous says:

      baru belajar membawang kt sini erkkk
      Anonymous will default bila komen tak taip nama.. ngokkkk

    • hihi says:

      ni bukan pasal macam mana anonymous tu ada ngok, ni pasal orang yang sama komen tapi tukar nama je ish tak paham statement

    • Anonymous says:

      aduiii ngokkk..
      tu laaa aku ckp baru belajar membawang ko ni… kalo dah selalu masuk.. masuk thread dr awal baru ko tau.. xmungkin 30 org.. tp 3 4 org tu statistik keling namanye..

  4. Anonymous says:

    congrats fattzura,alhamdullilah rezeki dari allah,having kid sure wil makes ur life both happier and happier all the way.cant wait to watch ur concert early nxt year wit the westlife.yay hope its brings success.

Loading...