Fatin Afeefa Nafi Bercumbu Di Tempat Awam

Hiburan

Fatin Afeefa Nafi Bercumbu Di Tempat Awam

Nama pelakon Fatin Afeefa nampaknya semakin hangat diperkatakan, belum lagi reda dengan isu dia sekali lagi ‘kantoi’ berskandal dengan suami orang, kini ada pula gosip terbaru dia didakwa bercumbu di tempat awam.

Advertisement

Berita itu mula tersebar apabila ada individu bertanyakan hal berkenaan menerusi ruangan komen di akaun Instagram Fatin. Pelakon itu dikatakan pernah berkunjung ke sebuah kedai di pusat beli-belah terkenal dan dilihat berkelakuan sumbang dengan seorang lelaki.

Bagaimanapun, Fatin menafikan dakwaan tersebut dan menyifatkan ia sebagai satu fitnah semata-mata.

Terdahulu, Fatin dikatakan menjalinkan hubungan dengan suami orang, lelaki sama yang pernah dikaitkan dalam kontroversi sebelum ini.Kecurangan mereka dibongkar sendiri oleh isteri lelaki terbabit menerusi lama sosial Twitter. Wanita itu berang kerana sebelum ini Fatin pernah berjanji tidak akan mengganggu rumah tangganya lagi.

Sumber Berita : BH ONLINE

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. Air Mani

    June 29, 2019 at 9:29 am

    aku je ke yang tengok dia ni nampak fake sangat?

  2. Anonymous

    June 28, 2019 at 4:33 pm

    dulu lain je muka dia, mcm mana boleh jadi camni eh

  3. kakikucinghitam

    June 28, 2019 at 2:34 pm

    susah nk caye pompuan bernama fatin afeefa ni.. huhuhu

  4. faraj

    June 28, 2019 at 11:57 am

    OK lah bercumbu di tempat awam….Ulama2 PAS lagi terok, ” Memfitnah di tempat awam”..pastu Mulut dh lah bau longkang..!! Puteri2 UMNO jer yg sanggup bercumbu di tempat awam dgn Ulama2 PAS ni….eeeeeee pastu seban bau Pekong…!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  5. Anonymous

    June 28, 2019 at 11:49 am

    janda tpi bukan ibu tunggal..

Loading...