Written by Bella | June 28th, 2019

Nama pelakon Fatin Afeefa nampaknya semakin hangat diperkatakan, belum lagi reda dengan isu dia sekali lagi ‘kantoi’ berskandal dengan suami orang, kini ada pula gosip terbaru dia didakwa bercumbu di tempat awam.

Berita itu mula tersebar apabila ada individu bertanyakan hal berkenaan menerusi ruangan komen di akaun Instagram Fatin. Pelakon itu dikatakan pernah berkunjung ke sebuah kedai di pusat beli-belah terkenal dan dilihat berkelakuan sumbang dengan seorang lelaki.

Bagaimanapun, Fatin menafikan dakwaan tersebut dan menyifatkan ia sebagai satu fitnah semata-mata.

Terdahulu, Fatin dikatakan menjalinkan hubungan dengan suami orang, lelaki sama yang pernah dikaitkan dalam kontroversi sebelum ini.Kecurangan mereka dibongkar sendiri oleh isteri lelaki terbabit menerusi lama sosial Twitter. Wanita itu berang kerana sebelum ini Fatin pernah berjanji tidak akan mengganggu rumah tangganya lagi.

Sumber Berita : BH ONLINE

10 responses to Fatin Afeefa Nafi Bercumbu Di Tempat Awam

  1. Anonymous says:

    janda tpi bukan ibu tunggal..

    4

    0
  2. faraj says:

    OK lah bercumbu di tempat awam….Ulama2 PAS lagi terok, ” Memfitnah di tempat awam”..pastu Mulut dh lah bau longkang..!! Puteri2 UMNO jer yg sanggup bercumbu di tempat awam dgn Ulama2 PAS ni….eeeeeee pastu seban bau Pekong…!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    1

    8
  3. kakikucinghitam says:

    susah nk caye pompuan bernama fatin afeefa ni.. huhuhu

    4

    1
  4. Anonymous says:

    dulu lain je muka dia, mcm mana boleh jadi camni eh

    0

    0
  5. Air Mani says:

    aku je ke yang tengok dia ni nampak fake sangat?

    1

    0
  6. Nurmalamurugan says:

    bole berubah muka budak2

    0

    0
  7. bong cit says:

    jarang pi KLCC makna taste pavilion beb…netizen pun agak la tgk pun tau high taste x layan KLCC…klo btol pun mati2 xkan ngaku g pun kan sblm ni ada gmbr bercium so x heran la klo btol…

    1

    0
  8. unknown says:

    halah halah halah sedar jugak ko ye apa itu dosa..

    1

    0
  9. laila says:

    plastiknya muka dr dagu…hidung…bibir…kot ye nak ubah pun jgn la ketara sgt dik non

    1

    0

Leave a Comment

Optional