March 2nd, 2020

Seakan tidak serik, pelakon Fatin Afeefa sekali lagi didakwa menjalinkan hubungan sulit dengan suami orang yang juga merupakan lelaki sama pernah dikaitkan dengan kontroversi terdahulu.

fatin afeefa skandal suami orang

Meskipun dia pernah menafikannya, sekali lagi isteri kepada lelaki tersebut yang menggunakan nama Mag menerusi laman Twitter membuat pendedahan bahawa Fatin tidak pernah berhenti mengganggu suaminya dan mereka masih hangat memadu asmara.

Berhenti hancurkan rumah tangga orang

fatin afeefa suami orang

Wanita tersebut meluahkan rasa kecewa dan berang apabila mengetahui mereka masih lagi berhubung secara sulit. Malah menyifatkan Fatin seorang yang kuat “berdrama” sehingga pernah mengugut untuk bunuh diri sekiranya kekasihnya itu tidak menjawab panggilan telefon.

fatin afeefa suami orang

Bukti perbualan Fatin bersama suami orang

fatin afeefa suami orang fatin afeefa suami orang fatin afeefa suami orang fatin afeefa suami orang

Kami pun tidak tahu bila agaknya episod dakwaan merampas suami orang ini akan berakhir, dah macam siri telenovela pun ada. Apa-apa pun, harapnya Fatin dapat tampil memberikan penjelasan disebalik pendedahan ini dan semoga segala salah faham atau kemelut dapat diselesaikan secara baik.


18 responses to “Fatin Afeefa Didakwa Masih Lagi Jalin Hubungan Sulit Dengan Suami Orang?”

  1. korok says:

    muka so plastik sgt…bedak ko berapa kilo da….

  2. not me says:

    dump that guy la wife oii

  3. meganmegamohan says:

    obviously all of you need to be blame.. sorang cheater .. sorang homewraker.. sorang still menegakkan benang yang basah.. your husband is a cheater .. move on la…

  4. Anonymous says:

    Why is the wife so stupid? U saw your husband baby2 n sayang2 with another woman, n can imply that the husband said he’s leaving u for her, to her, n masih nak salahkan fatin je? Why x tweet kata ur husband sucks, he cheated on you?

  5. Lyza says:

    Dua dua sama gatai

Loading...