Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fatima Aisya Suka Dengar Azan, Fazura Kongsi Perkembangan Anak

Fazura Fatima

Pelakon jelita, Nur Fazura dan juga suami, pelakon Fattah Amin baru-baru ini ada berkongsikan perkembangan anak sulung mereka, Nur Fatima Aisya yang kini sudah mencecah usia lebih 10 bulan.

Advertisement

Kongsi Fazura, Fatima cenderung untuk mendengar azan dan oleh disebabkan itu, Fattah mengambil inisiatif untuk memperdengarkan permata hati mereka berdua itu dengan laungan azan dari Makkah yang boleh didengari di saluran YouTube.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Tambah pelakon filem Gol dan Gincu itu lagi, waktu hujung minggu sering dinantikan oleh mereka berdua kerana dapat meluangkan masa lebih dengan Fatima.

Hari minggu yang selalu dinanti bila dapat peluang masa dengan Fatima. Memang dia akan melekat macam ni je selalunya. Pastu dia paling suka dengar azan. Kalau dah habis, daddy akan pasang azan dari Makkah kat Youtube dan dia akan khusyuk tak bergerak macam ni.

Dalam hantaran Instagram tersebut, Fazura turut berkongsi foto-foto kandid yang dirakam suaminya di mana Fatima sedang duduk di atas pangkuan riba ibunya itu.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Advertisement

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat teruja melihat perkembangan terkini si kecil itu yang saling tidak tumpah wajahnya seperti kedua pasangan artis popular ini.

Sekadar info, Nur Fatima Aisya telah dilahirkan pada 2 Oktober 2020 yang lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top