April 2nd, 2018

Kontroversi tarian ghairah di Bigo Live dengan pelakon Natasha Elyzza menyebabkan jelitawan Fathia Latiff dikecam hebat Netizen.

Susulan kontroversi itu, Natasha Elyzza telah enam bulan tidak menerima sebarang tawaran lakonan sehingga merayu untuk diberikan peluang terakhir bagi menceburi bidang lakonan semula.

Terbaru, Fathia Latiff juga menyatakan rindu untuk berlakon melalui satu tweet yang ditulisnya.

Tweet itu menyebabkan netizen mempersoalkan sama ada benar Fathia sudah tidak menerima tawaran berlakon. Fathia seterusnya mengkritik sebuah stesen televisyen tersohor, menyatakan dia tidak kisah digam oleh stesen tersebut.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Dia turut mendakwa dilayan seperti sampah oleh krew belakang pentas Sepahtu Reunion dalam satu kes viral yang menyebabkan kemunculannya di rancangan itu digantikan oleh pelakon Siti Elizad. 

Fathia pernah membuat kenyataan meminta agar dirinya tidak dikaitkan lagi dengan kontroversi Bigo Live sebelum ini, mengakui ianya satu kesilapan dan meminta mereka yang masih menyimpan video rakaman siaran langsung tersebut untuk memadam rakaman tersebut.

Malah, walaupun pernah rapat, Fathia dan Natasha dikatakan tidak lagi berhubung antara satu sama lain semenjak kontroversi tersebut. – beautifulnara.com


40 responses to “Fathia Latiff Rindu Berlakon, Digam Stesen Televisyen Tersohor?”

  1. Akak Bawang says:

    Cantik camne pun, pandai camne pun, kayo camne pun, famous camne pun, ATTITUDES IS NO 1!!! So fathia sila lah ubah sikap mu itu. Jangan suka dtg lambat bila ada recording. Jgn buat orang MACAM SAMPAH menunggu kamu tu. Cer ingat berapa kali kamu buat orang tunggu bila dijemput dan are you ready for the show? Naaa..dtg muka selebet je. Ubah..ubah…

  2. latipah says:

    Orang ban kau bukan sebab bigo kes .. tapi sebab kau galak mengutuk kerajaan. Tv3 tu memang jilat kerajaan lepas tu kau pulak jenis takde self control keras kepala ramai dan nasihat supaya berubah tapi perangai tetap kelaut. Menyalak sana sini dekat twitter ..

  3. Anonymous says:

    penuhkan youtube jer lah.. masih laku di situ… penonton tv harap ko takde dlm drama lagi.. harap faham ramai setuju tv3 banned

Loading...