Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fathia Latiff Pernah Alami Kemurungan Kerana Dikecam Sokong Tun M, Kini Dipuji Pula Oleh Netizen

Lantang menyuarakan sokongannya terhadap Tun Mahathir yang sebelum ini merupakan pihak pembangkang, Fathia Latiff akui beliau mengalami kemurungan yang teruk daripada kecaman serta hinaan yang diterima daripada pelbagai pihak.

Advertisement

Namun, kini beliau boleh menarik lafas lega kerana segala keperitan sudah berakhir saat Tun M menjadi Perdana Menteri Malaysia yang ke 7.

Malah, ada pula beberapa pihak yang sebelum ini menentang Fathia sudah mula memuji beliau yang setia dengan pendiriannya walaupun ditimpa pelbagai cabaran dan dugaan.

Saya pernah alami kemurungan yang teruk sebab bukan seorang dua yang hentam tapi beribu-ribu orang. Ketika itu saya tidak faham apa salah saya. Luahan saya di laman sosial itu disebabkan terlalu kagum dan minat dengan Tun Dr Mahathir. Tidak niat untuk memasuki dunia politik pun.

Saya percaya semua yang terjadi ada hikmah dan alhamdulillah, Allah membantu dan keluarga pun beri sokongan. Saya berharap dan berdoa agar tidak ada sesiapa yang akan lalui keperitan seperti saya. Saya ikhlas mengagumi Tun M dan terlalu teruja pernah temu bual beliau.

Terdahulu, Fathia sangat aktif menyuarakan pendapat beliau mengenai isu politik menerusi laman sosial Twitter. Gara-gara itu juga, beliau pernah menerima pelbagai teguran dan dimalukan oleh sesetengah pihak yang  pernah mengatakan beliau hanya pandai memberikan komen di media sosial sahaja dan tidak turun padang untuk mengetahui apa yang berlaku sebenarnya.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. Lily

    May 14, 2018 at 10:22 am

    Ermm tetiba je Fatiya ni nak ride on Tun punye popularity lerr tuu

  2. Anonymous

    May 14, 2018 at 9:58 am

    Fatiya still kena boikot sebab perangai tak semmenggah. So apa dia cakap pun orang pandang hina atau nyampah.

    Dah tu memekak tweet bukan2 meroyan sorang2. Bukannya orang ban dia sebab dia sokong tun m. Tapi dia di ban sebab tak siap tak semenggah dan pelik2. Solat menghormati waktu contohnya dalam kereta menuju ke fashion show yang memaparkan pakaian terdedah oleh model. Adakah itu wajib?

    Hadamkan kak tiya. Jangan kau nak ride on Tun M punya populariti.

  3. grrrr

    May 14, 2018 at 9:53 am

    semaklah iklan2 kt BN ni

  4. mine

    May 14, 2018 at 9:08 am

    alahai kiteorang satu family sokong tun dari zaman purba kala lagi…

    • Wekkkkkkk

      May 14, 2018 at 9:26 am

      Aku suka mahathir..tapi tak suka PH.
      Ke mana Tun laripun x kisah.
      Asalkn Tun jdi No 1.

      Suka tak sama sokong.
      Wekkkkkkk.

    • shopia lorren

      May 14, 2018 at 10:17 am

      Betul wekkkkkkk..sy ttp sokong Tun M idola sy dr dulu hingga kini..cuma pkr tu..hrmmmm..hrp Tun M dpt mengatasi isu konflik yg byk parti dominan DAP dlm pakatan..doakn yg terbaik buat negara m’sia yg tercinta..hrp dasar2 yg digubal menyamaratakn semua pihak..
      Renungkn kita pun khuatir yg mendominasi parlimen dlm pakatan adalh DAP..cer kira jumlah kerusi tu..
      #bersatulhanakbangsamelayu

    • Wekkkkkkk

      May 14, 2018 at 10:28 am

      65 dan 58..

    • Wekkkkkkk

      May 14, 2018 at 10:32 am

      65 non muslimm…58 muslim

    • Anonymous

      May 14, 2018 at 12:20 pm

      abis kerusi bn (pembangkang) tu org mne y rmai???so ape gne pembangkang klu x blh nk membangkang dlm parlimen?otal tu jgj jd bodoh cam penyokong bn wei…cam laa dlm bn xde mic,mca…mca tu lg kuat menentang agama islam cume nye berselimdung di sebalik topeng bn..

    • Jaga sekolah

      May 14, 2018 at 12:43 pm

      Ingat anon 12.20pm..bn tu dominan parti umno..byk suara umno (melayu)..Dan mca..mic..peratusan sedikit dlm parlimen..bkn pmbuat dasar..ehh kau fhm x berpolitik demokrasi berparlimen?? Kau kira kerusi DAP ada berapa?????

    • Anonymous

      May 14, 2018 at 1:31 pm

      Lopak dan fans patut turun Zouk…Lepas clubbing terjun TR Exchange 106….kalau ramai sgt pergi Menara Tabung Haji jew..muahahaha

  5. Anonymous

    May 14, 2018 at 9:07 am

    Patutlah sampai tayang tetek di Bigo.. kalau dia jadi mcm neelopa ikon PH kami akan buat apa yg di buat dgn BN boikot tetap boikot perangai x blh jdi contoh

    • minah jambu say NO to drugs

      May 14, 2018 at 9:10 am

      elehhhh suda lah !!!

    • Mat Ronggeng

      May 14, 2018 at 1:23 pm

      Iye ke kemurungan? Murung sebab Tokan Eramin 5 kau tu kantol langgar kereta orang ke? Supply Eramin 5 terputus nak Bigo live lah tu…hahaha

    • Anonymous

      May 14, 2018 at 2:31 pm

    • Anonymous

      May 14, 2018 at 2:36 pm

      Inilah PM korang…ex- Boss Neelofa.

    • Anonymous

      May 14, 2018 at 10:31 am

      Apalagi pasal perempuan babi ni. Tiada tarikan langsung, sudah la cerita dia ni. Bukan siapa yang dia sokong, tapi dia itu sendiri. Tak kisahlah siapa pun yang dia sokong, orang tak suka bukan apa yang dia sokong tapi orang tak suka dia! Tiada kaitan dengan dia nak sokong parti mana.

    • melati

      May 14, 2018 at 1:29 pm

      kak ya sis
      berubahlah…jadilah contoh terbaik. jgn meroyan lagi….lopak je yg boleh sbb parti dia kalah…muahahaha

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top