Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fathia Latiff Mengamuk, Tuntut Bayaran Daripada Stesen TV Popular

Sejak terpalit dengan pelbagai kontroversi yang masih ‘menghantui’ dirinya sehingga hari ini, Fathia Latiff nampaknya tidak lagi begitu aktif dalam dunia lakonan. Ada khabar angin mengatakan, mungkin sahaja beliau tidak mendapat sebarang tawaran untuk berlakon.

Advertisement

Terbaru, Fathia telah mengamuk dan melepaskan segala rasa amarahnya terhadap sebuah stesen televisyen popular yang didakwa tidak menjelaskan bayaran beberapa projek komersial.

Menurut Fathia, beliau mempunyai kontrak untuk membuktikan tuntutan beliau itu. Pada masa yang sama, Fathia turut meminta pihak berkenaan tidak lagi menyenaraihitamkan namannya daripada membintangi drama mahupun telefilem terbitan stesen tersebut atas alasan peminatnya merindui lakonan beliau.

fathia

Dalam pada itu, Fathia dengan penuh emosi sempat menyindir pekerja-pekerja di stesen televisyen itu bersikap tidak adil apabila memilih pelakon-pelakon baharu membintangi drama mereka. Berat juga dakwaan Fathia ini, betul ke stesen televisyen popular itu masih berhutang dengan beliau. Sama-sama kita nantikan penjelasan lanjut daripada pihak satu lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 Comments

  1. Anonymous

    September 3, 2018 at 8:03 am

    fan mana yg bodoh tu rindu die berlakon? klu da buruk perangai, buatkan anak remaja ikot bende negatif. klu stesyen tv ambil die blik, aku tak tau ar nak ckp.mmg bodoh pompan ni

  2. no need

    September 1, 2018 at 10:14 am

    eh eh xde duit ke tu… mana sugar daddy… hihihihihihihihihihihi ramai je artis2 kena bela..

  3. Anonymous

    September 1, 2018 at 2:16 am

    fathia tak de…tapi x de sapa rindu.
    taKkan tak sedar lagi sis.
    kalau tv3 tipu duit kamu…saman je. jangan propa lebih.

  4. Mat K

    August 31, 2018 at 8:51 pm

    KAU ADA FANS? SERIOUS?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama