August 30th, 2018

Sejak terpalit dengan pelbagai kontroversi yang masih ‘menghantui’ dirinya sehingga hari ini, Fathia Latiff nampaknya tidak lagi begitu aktif dalam dunia lakonan. Ada khabar angin mengatakan, mungkin sahaja beliau tidak mendapat sebarang tawaran untuk berlakon.

Terbaru, Fathia telah mengamuk dan melepaskan segala rasa amarahnya terhadap sebuah stesen televisyen popular yang didakwa tidak menjelaskan bayaran beberapa projek komersial.

Menurut Fathia, beliau mempunyai kontrak untuk membuktikan tuntutan beliau itu. Pada masa yang sama, Fathia turut meminta pihak berkenaan tidak lagi menyenaraihitamkan namannya daripada membintangi drama mahupun telefilem terbitan stesen tersebut atas alasan peminatnya merindui lakonan beliau.

fathia

Dalam pada itu, Fathia dengan penuh emosi sempat menyindir pekerja-pekerja di stesen televisyen itu bersikap tidak adil apabila memilih pelakon-pelakon baharu membintangi drama mereka. Berat juga dakwaan Fathia ini, betul ke stesen televisyen popular itu masih berhutang dengan beliau. Sama-sama kita nantikan penjelasan lanjut daripada pihak satu lagi.


31 responses to “Fathia Latiff Mengamuk, Tuntut Bayaran Daripada Stesen TV Popular”

  1. Anonymous says:

    fan mana yg bodoh tu rindu die berlakon? klu da buruk perangai, buatkan anak remaja ikot bende negatif. klu stesyen tv ambil die blik, aku tak tau ar nak ckp.mmg bodoh pompan ni

  2. no need says:

    eh eh xde duit ke tu… mana sugar daddy… hihihihihihihihihihihi ramai je artis2 kena bela..

  3. Anonymous says:

    fathia tak de…tapi x de sapa rindu.
    taKkan tak sedar lagi sis.
    kalau tv3 tipu duit kamu…saman je. jangan propa lebih.

  4. Mat K says:

    KAU ADA FANS? SERIOUS?

Loading...