Written by Bella | August 30th, 2018

Sejak terpalit dengan pelbagai kontroversi yang masih ‘menghantui’ dirinya sehingga hari ini, Fathia Latiff nampaknya tidak lagi begitu aktif dalam dunia lakonan. Ada khabar angin mengatakan, mungkin sahaja beliau tidak mendapat sebarang tawaran untuk berlakon.

Terbaru, Fathia telah mengamuk dan melepaskan segala rasa amarahnya terhadap sebuah stesen televisyen popular yang didakwa tidak menjelaskan bayaran beberapa projek komersial.

Menurut Fathia, beliau mempunyai kontrak untuk membuktikan tuntutan beliau itu. Pada masa yang sama, Fathia turut meminta pihak berkenaan tidak lagi menyenaraihitamkan namannya daripada membintangi drama mahupun telefilem terbitan stesen tersebut atas alasan peminatnya merindui lakonan beliau.

fathia

Dalam pada itu, Fathia dengan penuh emosi sempat menyindir pekerja-pekerja di stesen televisyen itu bersikap tidak adil apabila memilih pelakon-pelakon baharu membintangi drama mereka. Berat juga dakwaan Fathia ini, betul ke stesen televisyen popular itu masih berhutang dengan beliau. Sama-sama kita nantikan penjelasan lanjut daripada pihak satu lagi.

31 responses to Fathia Latiff Mengamuk, Tuntut Bayaran Daripada Stesen TV Popular

  1. Anonymous says:

    Ok netizen x mau jadi baik ya penat… kami tak mau tengok awak berlakon sekejap telanjang sekejap lalok berkawan pula dgn ibu ayam yg otak kosong tapi mulut lancang. Mcm mana stesen tv nak ambil berlakon? Netizen boikot mcm izreen juga

    19

    0
  2. Sajat says:

    “…stop blocking my name for drama’s …. my fans miss me…… ”
    Ada peminat ker minah senget ni ???
    Sapa rindu kat dia nie ???

    14

    0
  3. Anonymous says:

    dah tak cantik…knp eh?

    4

    0
  4. Anonymous says:

    Berlakon pon mcm kekabu, peminat rindu konon. Syok sedirik, ko xde pon xpe ahh. Podahhh

    5

    0
  5. mat says:

    lakon porn jer lah

    2

    0
  6. Anonymous says:

    Kesian bila org lalok minta simpati netizen nak berlakon…. sebab terlanjur ckp x nak jadi retis… berlakon lah di BIGO sambil hisap rokok …. sembur produk zarinah tentu banyak pendapatan melimpah2

    5

    0
  7. Anonymous says:

    Eeeee….takutnya tengok fatiya skrng. Konfirm ambik brg Ni.rindu fatiya yg dlu.rambut kepok2 muka cantik dkt catalog Avon(klu X silap sis). Dlu wlau X minat tp ok la dia blakon isteri luar biasa tu. Tp skrng X pyh la blakon klu prangai mcm tu.aku klu jd pngarah pn takut nak ambik.jgn risau kat kta.banyak je plakon lain bole ganti tempat awak.heheh

    3

    0
  8. Anonymous says:

    Nama dia dah busuk. Elok bersara!

    1

    0
  9. Anonymous says:

    fans missed me !!! krikk krikkk
    terlebih perasan

    2

    0
  10. Alanice says:

    Dadah perosak bangsa

    1

    0
  11. WickEd says:

    Kesian la memang…tapi tak serik2…lagipun dah banyak pelakon baru yg cantik2…Zahirah McW..Hanna Delisha..si Amelia Henderson tu pun elok..Maya Karin tu pun lagi mulia kelakonan diri walau dah lama berlakon..pergila sambung belajar jadi lawyer tu sis dari ikut cara anak pontianak..get your life together..

    8

    0
  12. don edy says:

    jadi porn star ler

    1

    0
  13. Anonymous says:

    attitude problem.

    1

    0
  14. Nini says:

    Tak yah berlakon..kahwin jelh fathia..ada je jodoh jgn memilih sgt..DOA utk yg baik2 jer

    2

    0
  15. Anonymous says:

    Sian dia ni…Makin lama Makin gila… Ambik dadah ke sis.. muka cam lalok dlm ig ai tengok…sedih betul

    2

    0
  16. Mat K says:

    KAU ADA FANS? SERIOUS?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    fathia tak de…tapi x de sapa rindu.
    taKkan tak sedar lagi sis.
    kalau tv3 tipu duit kamu…saman je. jangan propa lebih.

    0

    0
  18. no need says:

    eh eh xde duit ke tu… mana sugar daddy… hihihihihihihihihihihi ramai je artis2 kena bela..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    fan mana yg bodoh tu rindu die berlakon? klu da buruk perangai, buatkan anak remaja ikot bende negatif. klu stesyen tv ambil die blik, aku tak tau ar nak ckp.mmg bodoh pompan ni

    0

    0

Leave a Comment

Optional