Fathia Latiff Mengaku Dirinya “Beauty With Brain”, Puji Diri Sendiri?

Hiburan

Fathia Latiff Mengaku Dirinya “Beauty With Brain”, Puji Diri Sendiri?

Selepas isu menyuruh Iqram Dinzly bunuh diri sudah reda, pelakon Fathia Latiff terus mencipta cerita sensasi dan terus menarik perhatian ramai dengan membuat kenyataan beliau adalah seorang wanita yang cantik dan dikurniakan dengan kebijaksanaan.

Advertisement

Kenyataan itu dimuat naik di akaun Twitternya dan Fathia meminta agar orang lain tidak cemburu dengan apa yang beliau ada.

Tidak dinafikan ayat Fathia itu seakan memuji dirinya sendiri, pelakon itu menerima pelbagai reaksi daripada netizen.

Fathia menyifatkan mereka yang “menghentam” beliau sebenarnya tidak dapat menerima hakikat dirinya “beauty with brain”.

Memang tinggi betul tahap keyakinan diri Fathia, walaupun ada sesetengah netizen sudah naik menyampah beliau tetap memuat naik status mencuri tumpuan ramai. Apa-apa sahajalah Kak Ya, asalkan anda bahagia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

95 Comments

  1. MimiYgDivine

    January 24, 2018 at 10:15 am

    gigih dia ni bergaduh dgn orang dlm Twitter..hampir semua tweet org dia reply…byk nau masa dlm tangan agaknya…sebab tak de job kan…

  2. yus

    January 24, 2018 at 10:00 am

    Fathia..awak perlu byk bersyukur sbb dikurniakan cantik serta pandai. awak sgt bertuah. cuba perbaiki kelemahan dan kesilapan lampau dan move on menjadi wanita muslimah yang hebat pse.

  3. kakyam

    January 24, 2018 at 9:51 am

    gi mtk kejaa jadi kerani kat pejabat agama laa…kau bukan artis lagi

    • wekkkkkkk

      January 24, 2018 at 9:55 am

      pej agama x terima bulat2…terbayang penah tayang betik..

  4. Anonymous

    January 24, 2018 at 9:45 am

    1st time aku nmpk bile fathia ni kuar kt tv aku just ckp who is she??tgk muka pun dah taw manusia jenis hipokrit..see???now she so stupid person aku penah jumpa kt muka bumi ni..suka amik perhatian org sedangkan dia ni ape ade?nk famous amos kan diri sndri tp x sefemes biskut..kepoh psl iqram padahal diri sndri yg xberapa centre aku tgk..wayar ko putus byk sgt ni..baik ko g daftar nm ko sdri kt tg rmbutan..menyemak dlm media sosial je..dah lah berlakon ke laut..

  5. Annonymous

    January 24, 2018 at 7:53 am

    The correct term is “beauty with brains”. So you don’t really have the brains..

Loading...