Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fathia Latiff Mengaku Dirinya “Beauty With Brain”, Puji Diri Sendiri?

Selepas isu menyuruh Iqram Dinzly bunuh diri sudah reda, pelakon Fathia Latiff terus mencipta cerita sensasi dan terus menarik perhatian ramai dengan membuat kenyataan beliau adalah seorang wanita yang cantik dan dikurniakan dengan kebijaksanaan.

Advertisement

Kenyataan itu dimuat naik di akaun Twitternya dan Fathia meminta agar orang lain tidak cemburu dengan apa yang beliau ada.

Tidak dinafikan ayat Fathia itu seakan memuji dirinya sendiri, pelakon itu menerima pelbagai reaksi daripada netizen.

Fathia menyifatkan mereka yang “menghentam” beliau sebenarnya tidak dapat menerima hakikat dirinya “beauty with brain”.

Memang tinggi betul tahap keyakinan diri Fathia, walaupun ada sesetengah netizen sudah naik menyampah beliau tetap memuat naik status mencuri tumpuan ramai. Apa-apa sahajalah Kak Ya, asalkan anda bahagia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

95 Comments

  1. Anonymous

    January 25, 2018 at 12:05 am

    nowadays mcm ramai je artis yg dah mental..sign of depression? maybe..doakn yg baek2…hope everything is fine.

  2. Anonymous

    January 24, 2018 at 5:14 pm

    Angol jak nyawa ku dengan ko si pathia latip…

  3. mondokodok

    January 24, 2018 at 12:05 pm

    Dulu memang minat si Fathia ni memang cantik.. nk diamkan dia meroyan tak abis2 kt twiter tu kahwin je lah Fathia ooi.. ehh

  4. bunga lalang

    January 24, 2018 at 10:21 am

    Tapi dia mmg cantik la…attitude dia je yg condemn…

    • bet

      January 24, 2018 at 12:26 pm

      kalau attitude dh condemn… muka cantik pun takde guna

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top