January 23rd, 2018

Selepas isu menyuruh Iqram Dinzly bunuh diri sudah reda, pelakon Fathia Latiff terus mencipta cerita sensasi dan terus menarik perhatian ramai dengan membuat kenyataan beliau adalah seorang wanita yang cantik dan dikurniakan dengan kebijaksanaan.

Kenyataan itu dimuat naik di akaun Twitternya dan Fathia meminta agar orang lain tidak cemburu dengan apa yang beliau ada.

Tidak dinafikan ayat Fathia itu seakan memuji dirinya sendiri, pelakon itu menerima pelbagai reaksi daripada netizen.

Fathia menyifatkan mereka yang “menghentam” beliau sebenarnya tidak dapat menerima hakikat dirinya “beauty with brain”.

Memang tinggi betul tahap keyakinan diri Fathia, walaupun ada sesetengah netizen sudah naik menyampah beliau tetap memuat naik status mencuri tumpuan ramai. Apa-apa sahajalah Kak Ya, asalkan anda bahagia.


95 responses to “Fathia Latiff Mengaku Dirinya “Beauty With Brain”, Puji Diri Sendiri?”

  1. Anonymous says:

    nowadays mcm ramai je artis yg dah mental..sign of depression? maybe..doakn yg baek2…hope everything is fine.

  2. Anonymous says:

    Angol jak nyawa ku dengan ko si pathia latip…

  3. mondokodok says:

    Dulu memang minat si Fathia ni memang cantik.. nk diamkan dia meroyan tak abis2 kt twiter tu kahwin je lah Fathia ooi.. ehh

  4. bunga lalang says:

    Tapi dia mmg cantik la…attitude dia je yg condemn…

Loading...