Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fathia Latiff Gelar Aiman Hakim Lelaki Dayus Tidak Mahu Bayar Hutang?

Petang ini nama Fathia Latiff sekali lagi menghangatkan media sosial apabila tiba-tiba memuat naik foto bekas kekasihnya, Aiman Hakim Ridza dan menuntut agar pelakon lelaki itu membayar balik hutangnya.

Advertisement

Menyifatkan Aiman seorang lelaki yang dayus, Fathia juga mendakwa Aiman telah menyekat panggilannya apabila beliau cuba untuk meminta kembali wangnya secara baik.

Walaubagaimanapun, Fathia telah memadam foto tersebut setelah mendapat pelbagai komen daripada netizen yang ingin tahu apa yang sudah berlaku sebenarnya. Ada juga yang mengecam Fathia ‘meroyan’ dan sengaja ingin cetuskan kontroversi.

Dalam pada itu, rakan karib Aiman iaitu Sharifah Sakinah tampil dengan pandangan beliau mengenai tindakan Fathia itu.  Buat Sakinah apa yang Fathia lakukan itu sudah mencalar imej Aiman dan sekaligus menafikan setiap dakwaan berkaitan hutang tersebut.

Pada masa yang sama, Sakinah meminta Fathia untuk tidak mengeluarkan sebarang kenyataan ketika sedang emosi kerana ia hanya mengundang spekulasi dan keburukan. Aduhai, macam-macam hal juga ya. Kalau betul ada masalah, tidak perlu semuanya harus dimuat naik ke media sosial. Cubalah selesaikan dengan cara yang lebih matang. Nanti kena kecam, kata netizen pula yang melampau.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. Sejukkkk

    September 21, 2018 at 1:07 am

    Bekas Kekasih X Scandal !!!!

  2. Anonymous

    September 21, 2018 at 12:37 am

    Aku rasa mmg betul aiman ada byk pakai duit fathia..Kita tak bole judge malah sakinah pun tak bole masuk campur..ni hal hanya fathia n aiman je yg tau hal sebenar..mereka dh bercouple lbh 5thn..tentulh marah call kena block..biasalh elak2 bila org minta hutang..samalh mcm si joli ngan mail..tajuk utamanya hutang..mmg sakit hati bila org berhutang tak mau bayar..siyal tul.

    • ex fans lofa

      September 21, 2018 at 8:17 am

      bkan duit.. tapi saham.. semalam fatiya ade up conversation whatsapp dia dgn aiman.. and aiman in proses nak pulangkan tapi ade procedures and take time la.. fatiya you really need help from psychologist…

    • Anonymous

      September 21, 2018 at 8:39 am

      fathia tu biol.

      tu je

  3. akak syg fathia

    September 21, 2018 at 12:34 am

    michael kate tu duit main share.. share dah merudum..sama sama la tanggung..apo nk suh ganti plak.. aiman byk job la.. xkan x boleh byr … aku syak die ni tgh high masa buat video..sama masa tgh high beegoo..tuh dah padam dah tu kat ig.. kalau berani kerana benar..buat apo nk delete delete plak patiaah oiii

  4. Musuh melayu bangsat

    September 21, 2018 at 12:03 am

    These people…all of them are like pain in the a….! Satu apah tak de jasa pd bangsa dan agama

  5. Anonymous

    September 20, 2018 at 10:54 pm

    I think dis bitch need a psychiatric help. She is beyond crayzeeeee. Dah la gado macam minah kampung rempit lepas tu suara tak sedap ada hati nak jadi penyanyi, see what happend when u take drugs and other kind of stuff thay can fuck ur brain up? Jadi macam pompuan meroyann ni la.

Loading...
To Top