April 17th, 2013

Selepas Abang Nara menjadi ayah, salah satu perkara yang sering dibuat ialah shopping baju anak. Namun pilihan pakaian untuk anak lelaki adalah amat terhad. Pening kepala jugak dibuatnya nak mencari baju yang lawa-lawa dengan harga berpatutan.

fashion valet

Akhirnya setelah lama menanti, permasalahan Abang Nara ini selesai jua. Ini kerana rakan Abang Nara, Fashion Valet telah melancarkan FV Kids. Oho ~~~ Kiranya mereka sudah ada satu bahagian untuk pakaian kanak-kanak sahaja. Excited diri ini dibuatnya.

fashion valet

Cantik-cantik kan baju dia? Mesti anak Abang Nara akan bertambah hensem apabila memakai baju daripada FV Kids ini. Wife Abang Nara pulak tak sabar nak ada anak perempuan sebab geram dengan kecomelan baju FV Kids untuk gegirl. Memang lagi comel lah dibuatnya.

fashion valet

Selepas ini akan ada lebih banyak koleksi baju-baju untuk anak-anak yang akan dikongsikan di FV Kids. Tak sabar Abang Nara nak menanti. Sekarang pun dah rambang mata nak buat pilihan. Fuh ~~ Korang pun silalah pergi ushar Fashion Valet sekarang jugak. Takut sold out pulak nanti.


Comments are closed.

Loading...