Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fasha Terima Saya Seadanya, Luaran Dia Nampak ‘High Maintenance’ Tapi Dalamannya Tidak – Aidil Aziz

Minggu lalu, video pelakon jelita Fasha Sandha dan Aidil Aziz yang kelihatan mesra berpelukan di lapangan terbang hangat diperkatakan dan mencetuskan persoalan tentang status hubungan mereka. Akhirnya, Fasha akui Aidil adalah lelaki yang paling rapat dengannya ketika ini dan membuatkan dirinya terasa lebih bahagia.

Advertisement

Buat Aidil, sikap Fasha yang matang dan menerimanya sedanya tanpa mengungkit kisah silamnya yang hitam berkaitan kontroversi dadah sebelum ini membuatkan hatinya tertawan dengan aktres itu.

Secara luaran, tidak dinafikan Fasha kelihatan seperti wanita yang berada dalam kategori ‘high maintenance’. Namun, dalamannya dia tidaklah sebegitu. Sikap keibuan yang dimiliki Fasha terserlah dalam mendidik dan membesarkan kedua-dua anaknya, bahkan sangat mengambil berat perihal mereka dua beradik.

Aidil meminta peminat mendoakan yang terbaik buat mereka dan janganlah hanya menilai seseorang itu dari luaran sahaja. Terdahulu, ada segelintir netizen mempertikaikan mengapa Fasha tidak mencari pengganti yang lebih kaya daripada bekas suaminya, Jejai dan mengapa memilih seorang lelaki yang pernah terlibat dengan kes penyalahgunaan dadah.

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. aaaaa

    July 2, 2018 at 10:56 am

    memangla fasha tak kisah sebab dia pun pernah kena tangkap psl dadah masa mula2 naik dulu. dia ingat org lupa ke?google tak lupa.

    • Anonymous

      July 2, 2018 at 11:46 am

      la… ye ke

  2. Anonymous

    July 2, 2018 at 10:47 am

    INI KALAU BREAK DGN FASHA CONFIRM AMBIK DADAH BALIK hueeeee

  3. high mentenen

    July 2, 2018 at 10:24 am

    mata rabakkk bang oii.. cover2 ler..

  4. Anonymous

    July 2, 2018 at 10:12 am

    luar nampak high maintainance, tapi dalamannya tidak.

    kerana dalaman nya ultra high maintainance…

  5. Anonymous

    July 2, 2018 at 9:49 am

    sbb dh serik dgn anak org kaya…

    • Anonymous

      July 2, 2018 at 9:58 am

      anak org kaya UMNO …sudah naik kereta tempatan skrg.

    • minah jambu say NO to drugs

      July 2, 2018 at 10:51 am

      kawin ngan orang2 biasa aje sudaaaa tk kira la kawin ngan penyanyi pelakon asal kan setia dn bertangung jawab tentang rumah tanga..sayang ngan anak2 n bukan celop tangan anak ngan air panas eh..! budak mana yg tak nakal …minah jambu dulu pon nakal panjat pokok semua main lastik macm jantan…kalau dh suka tu jangan lambat2 gi merisik …jangan main cakap i love u aje betaon2 tapi habok pon tkdak ! so dh sampai masa nye untok berubah hidup yg lebih baik..

    • Janda gila

      July 2, 2018 at 11:37 am

      DAH SERIK KEE MMG XLAKU ? ANAK VVIP MANA LAH YG SANGGUP BERBINIKAN IBUK JANDA YG SEWEL NIE ? DAH LA SEWEL, POYO, KUAT MENGEJI & MENYEBAR FITNAH! TP TIME ORG DOK VIRALKAN AIB DIA, TAU PULAK BAWAK NAMA ALLAH! CEHHHH!
      YE LAH, MAT DADAH! I IS PERCAYA YG KO DAH TAU DALAMAN FASHA, DAH PRE HONEYMOON KE BALI KANN LPS RAYA HARI TU! OPSSSS! BRAPA ROUND DAH! TAHNIAH YEERR

    • Anonymous

      July 2, 2018 at 11:45 am

      so..its confirm. cepat2 kahwin & move on.

    • Anonymous

      July 2, 2018 at 11:55 am

      Dulu ckp best woman win… lepas tu cerai…. kau cuma nak org alihkan cerita yg awak dan fasah bercium berpeluk2 kan… pedulikan perangai fasha ada dia pesulikan pandangan orgramai? Awak anak ikan dia saja giglo duit senang nanti jejai boleh belanja…. irulah senang nya bekas laki kaya senang paw duitnya untuk peluhara anak ikan

Loading...
To Top