Written by AbangNara | June 24th, 2014

Kalau Abang Nara jadi Fasha Sandha, sedikit sebanyak mesti tertekan dan rasa marah apabila seringkali dibandingkan dengan bekas isteri suaminya, Nora Danish. Lagi-lagi tengah mengandung yang pastinya emosi tidak stabil. Bagi Abang Nara, sudah-sudahlah buat perbandingan. Mereka berdua sudah gembira dengan hidup masing-masing. Kenapa kita tak boleh turut bergembira untuk mereka?

fasha sandha

Di bawah ini ialah komen yang telah membuatkan Fasha Sandha tampil memberi teguran kepada para peminatnya:-

fasha sandha
Ish, ish, ish. Macam tak ada kerja lain kan? Tahap tertinggi juga si peminat ini ‘stalk’ akaun sosial Nora Danish dan Fasha Sandha sampai boleh buat perbandingan sebegini. Sehubungan dengan itu, Fasha Sandha telah membuat teguran panjang lebar di bawah:-

Negative vibes in the morning. I’ve been receiving this type of comments from different followers almost everyday which i don’t like. The fact of the matter, i was at KLFW2014 for Kavita and Tom Abang Saufi finale shows.

Yes, memang betul SHE is close to my husband’s family and always be together with them without me but do u need to feed me WITH this type of comments ? Tujuannya? Benar2 Kesian atau untuk membuatkan saya lebih sedih? Wallahualam.

I’m 5 months pregnant n i don’t like to read this type of comments in my page,my family page or my good friend’s instagram. Yes, anda boleh comments ‘visit my ig’ untuk nak jual apapun or iklan apa saja di laman insta i, i tak kisah and tak pernah tegur,tak pernah delete the comments and tak pernah block.

But, not this type of negative comments, Please RESPECT. Somehow, its hurting me. ‘Everyone has their limits’. Ini adalah teguran to my followers. Teguran ya,bukan marah. If you don’t have anything nice to say, please don’t say anything at all.

To whom it may concern , i do hope that u also understand your limit too. You need to learn that your actions do affect other people,caused problems,negative vibes and comparison. It’s not just always about you. Thank you

nora danish

Tak pasal-pasal daripada tak ada kontroversi, tup-tup kerana komen daripada para peminat, timbul kontroversi sebegini. Kesian Fasha terluka dan kesian Nora Danish namanya terpalit sama. Bak kata Abang Nara sebentar tadi, mereka sudah bahagia dengan kehidupan masing-masing. Jangan kaitkan lagi kisah mereka. Biarkanlah mereka bahagia dengan apa yang mereka miliki sekarang ini. Tak gitu?

P.S: Volkswagen beri petrol percuma 5 tahun

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

203 responses to Fasha Sandha Tegur Peminat Bandingkan Dirinya Dengan Nora Danish

  1. kak enon says:

    Tapi kadang2 nora ni mmg mcm suke show off jer..

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg komen batu api tu lagi bangang, ko xde keje lain selain jadi batu api dlm hidup org? mak ko bg makan taik ke ape kecik2 sampai cacat otak hati busuk?

      0

      0
      • Bedah says:

        dia bagi green light untuk meniaga, bagi komen negative pulek..
        daripada retis lain,iklan meniaga pon diaorg tak kasi.. kira okay laa si Fasha ni..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Yang perenggan akhir tu macam ditujukan kat ND je.

          0

          0
        • diva says:

          betul tu. harap nora terasa la ye

          0

          0
        • Baby AA says:

          benda kecik je pun…ini pun jadi isu ke?

          0

          0
        • Seris says:

          Lebih minat FS daripada ND. ND dulu waktu dgn Jejai pernah jumpa kat luar bukan main menyombong. Lantak kau lah janda. Sesuai la muka kau ketot.

          0

          0
        • k baiiiiii says:

          makin hari makin melaut sama ND ni. dah lah berlakon x best. yucks….

          0

          0
        • Aura White Perosak Organ Dalaman says:

          nora danish…x habis2 nak tumpang glamer mak mertua. desperate la. kesian kan…kurang kasih sayang gamaknya.

          0

          0
        • amoi says:

          komen Aura White Perosak Organ Dalaman aku suke..hahahahaa..

          kata si ND tu kan dgn anak menteriiii..kejadahnya duk berkepit lg dgn family si Jejai tu…aku pelik betul..alasan sbb anak dia tu…kalau anak, biar je la family dia n anak dia je..kejadah si ND nak berkepit…terhegeh2 la minah bajet hot tu..ops, lupaa…nak g bercuti free…duit masyukkkk poket kepokkepok..even dgn anak menteri, x cukup..kena tmbh lg kannnnn…poket kene kiri kanan kembong…baru la adik beradik dia mak dia suke idop senang..lalalala

          utk FS..aku tetap sokong ko!!

          0

          0
        • miss m says:

          some people dont understand what its like.. so sabaq je laa fasha oiii

          0

          0
        • K.A.A says:

          si isahuds tu saja je nak bengangkan fasha dgn bandingkan fasha n nora sbb nak buat fasha marah.. sbb apa? sbb bila fasha marah n reply comment dia, comment dia dprint screen oleh ahli2 blogger dimalaysia.. so isahuds to boleh dikategorikan sebagai antara attention seekers yg berjaya… dah x benda lain ek ko nak buat isahuds??

          0

          0
      • Mak Jem says:

        Ala.. si ND ni pun sekarang ni ramai sgt retis yang menyampah dgn dia uols.. byk dikaitkan dgn org lain mcm DD,FS,Beekhan.. ND ni show off sgt.. aku mmg la suka dia sbb comel,cantik.. tapi klau smpi melibatkan org lain tu.. maksudnya something wrong somewhere la tu.. Cuba la rilex je mcm lisa surihani.. Ni demoncrew la apa la..nympah mak jem..

        0

        0
    • ek says:

      ND nak jaga silaturrahim laa…FS takyahla emo..kesian baby dalam perut..muhasabah balik dulu2 FS pun lagi teruk dari ND, sampai ND kena cerai..ni FS hidup tak goyah, makin bahgia kira syukur nikmat laa.. kita henjoyyyy

      0

      0
      • Anonymous says:

        ye la nd nak jaga la periuk nasik dia, mesti dia dpt duit dr ex fam mertua, dia kan mata duitan. klu x, xde la sanggup rampas laki bee khan.. semua org tau dia ade scandal ngan nedim since 2011.. pantang nampak laki anak menteri semua ko nak sebat.. dulu jejai masa couple ngan fasha pun kene rampas pastu nak secure paksa kawen cepat2, last2 kene cerai pun cepat2, baru kenal 3 bulan dh nak kawen, nampak sgt kaki kikis.. lenkali jgn kemaruk sgt nak kawen anak menteri..

        0

        0
        • zaira says:

          you know her personally? I mean ND? Come on, if Jejai kena rampas, and if he truly loves Fasha why did he agree to marry her on the first place? If kawin paksa, they wont have a child together. And which one better… kekasih dirampas atau suami? I don’t agree both but the latter is the worst. ND was pregnant when the ex husband is in love with Fasha. Fasha is pregnant now, but ND did not steal her husband.

          0

          0
        • Mata2 says:

          Baru korang tahu ke perangai ND neh? Hipokrit la dia. Depan kamera amboi kemain sopan, sweet dan suci. Tapi perangai sebenar….ke lombong. Nyampah pompuan cengini. Hak tuih kan jer….

          0

          0
        • Kantoi says:

          Batu api la tuh. Berapa agaknya ND bayar fans dia tulis yg bukan2 dlm IG Fasha ye?

          0

          0
        • Anonymous says:

          zaira, i asked u the same ques, do u even know ND personally to take on her side? klu kenal pun u tau ke hati dia mcm mana, hati org bukan boleh diduga… ape bezanyaf asha rampas jejai dgn nd rampas nedim? beza nd tgh pregnant, bee br lepas dpt anak je kan… u know what, benda yg jd pd nd xkan jadi klu dia x merenyam dgn bf org at the 1st place… n ape pulak salah bee kat dia yg dia buat bee mcm tu???? plss laaaa

          0

          0
      • raisha says:

        Ee melampau btl awak komen..awk mesti fanatik ND kann…awak pon kena muhasabh diri

        0

        0
        • zaira professor klon syok sendiri says:

          Zaira baca ig fasha jejai kata dia tak pernah ceraikan ND masa mengandung. Selepas bercerai baru dia tahu nd mengandung. 2 kali cerai ye. Euuuuuww kesian nye dengan awak ni nak fitnah fasha dan jejai tak kena tempat. Please get a life lah bastards!

          0

          0
        • Dugung says:

          ND cepat2 ngandung dulu…konon nak kasi si Jejai lekat pd dia la. Podah….last2 kena cerai jugak.

          0

          0
        • Dre says:

          Igt pregnant benda leh dirancang ke, bersama mlm ni esk trus pregnant. Dh rzeki dia nk pregnant time nk kne cerai,apa leh buat..

          0

          0
        • Rayyan says:

          kalau la jejai tu duduk rumah, tak sibuk mengejar pompuan lain, and pompuan lain tu pulak tak sibuk melayan, mungkin dia tau bila ND tu mengandung.

          aku mula2 kesian kat FS, tapi bila dia buka aib ND dan Jejai pasal kes cerai tu macam la apa punya perangai ni? kalau betul nak tegakkan diri, kenapa dulu masa kecoh2 tak dibgtau cerita ni? ni dah basi baru tetiba nak mengungkit. please lah. jaga la perangai tengah mengandung ni, takut anak terkenan perangai buruk kita.

          0

          0
      • Coreena A says:

        Btul tu…bila kahwini sseorg tu, mak ayah dia jd muhrim spjg hyt wlaupn dh cerai. Lgpn anak Nora kn cucu diaorg jg.

        0

        0
      • Anti Fitnah says:

        HAHAHA..
        mana kau tau FS rampas jejai? Kau xtau cerita xpayah nk tuduh2 FS la..
        kau tau tak ape si ND buat waktu jadi isteri jejai? kau igt senang2 je si jejai nak cerai macam tu je? memang nmpak jejai salah sbb xkan dia nk cerita ape isteri dia buat.. aduh…
        dah2 la cerita pasal ND n FS ni.. masing2 dah happy… FS pn dah siap anak nak dua… dia pn bukan ambek peduli sgt si ND rapat ngan family jejai cuma komen2 smua ni yg kadang2 buat dia tersentuh…

        p/s—>aku bukan peminat FS pn tapi korang ni xyah la nak dok salahkan laki je sikit2 ada cerai berai salah laki2.. duhh

        0

        0
        • Kak Jah says:

          Perangai ND ni yg berlagak, sombong dan bongkak membuatkan ramai lelaki2 x hinggin sebenarnya. Nedim tu sikit hari lagi terkena la. Tak tahu lagi perangai sebenar si pendek ND ni. Tunggu je lah…nanti keluar la tanduk dia tu.

          0

          0
        • Fasha Sendhat says:

          yg penting i pernah memang anugerah bintang fofuler you. ko hado ke nok? haahahhaa

          0

          0
        • SAKSI says:

          btol! citer sebenar walau ponpahit utk korang terima.meh nak clear kan lg pd yang tak clear.baca nie…

          KRONOLOGI ND-JEJAI-FS
          * jejai couple FS. ngorat sampai abis daya. gila bayang abes kat FS.
          * FS bkn x terima jejai tp tgh bz belrakon. twaran melimpah ruah. rezeki takkan nak tolak. dia cari duit simpanan utk business (jenis tak harap duit laki jer)..tgh cari keserasian dgn jejai.
          * ND nampak peluang. berlakon pon tak kemana sgt..sekadar sitcom puteri kat TV#. movie tak berjaya.jejai umpama lubuk emas.
          * jejai masih try FS. FS buat tak layan sbb tau ND nak ke jejai (kalau FS hadap sgt ke jejai FS blh jer terus trima jejai oh..dah kawen pon. tp dia tak cantas pon ND).
          * jejai gv up & kawen dgn ND. tapi x dpt lupakan FS.
          * sepanjang perkhawinan ND -Jejai, FS x pernah keluarkan 1 statement pon pasal ND/Jejai.
          * tup2 tak sampai sebulan perkahwinan ND-Jejai goyah punca, Jejai x tahan gaya hidup ND yang terlalu SO…SIAL (Jejai w.pon anak org kaya tp nak mkn ikan goreng & sambal blacan..x suka club tp suka racing car. sefangakan si ND yg org ada-ada jer ni berlagak mcm anak raja).So cerai (x tau nora peggy pon. nora pon x tau dia peggy lg masa tu).Jejai siap x yakin tu anak dia…
          * Jejai cari balik FS bila dgr gosip FS-TMJ (ha….TMJ hokey! kalau si FS nak, dia boleh jer amek sio TMJ ni…lg lubuk emas dr jejai).
          * Jejai try cantas TMJ.Mcm2 dia buat nak amek hati FS. setakat heli kat pulau tu…xde benda la. lebih lagi jejai buat …korang jer tak tau.
          * layanan kesunguhan Jejai buat FS terbuka hati. Terima jejai ..kawen.

          kronologi ni …bukti FS tak salah.saksi?? semua krew filem& drama /jiran / kengkawan kepada 3 makhluk berkenaan.

          bukti hakikatnya si ND yg cantas FS. tapi hak tetap hak..
          Jejai kembali ke FS (wpon ND harap bila dia peggy dia dpt la balik Jejai kan..taktik kotor btol!)

          0

          0
      • aku says:

        silaturrahim?? alasan jer tu. terputusnya hub cucu tu
        cucu mmg tetap cucu..BEKAS menantu tetap BEKAS..
        tak elok la asyik berkepit dgn BEKAS mertua dan BEKAS laki..
        senang citer, kes nora ni nampak sgt ‘hadap’ ke keluarga mertua
        kalau dia btol2 ada maruah, xyah la mengndeng2….sbb BEKAS laki pon dan ada bini baru..anak pon nak masuk 2 dah!
        move on la nora..jgn tamak.
        jejai mau (ngendeng mcm nak rujuk balik jer ngan jejai tu).. anak menteri pon mau…last2 dua2 tinggalkan ko nora.u ar nobody.
        patutnya time ni bz ngendeng dgn anak menteri bersama BAKAL pak & mak mertua . ko up la byk2 gambor2 ko ngan kga menteri tu..baru gempak dunia ko bakal menantu pak menteri…
        lupakan jer BEKAS kga kerabat yang dah move on…ko yang penat terkejar2…takut keciciran
        anak pak menteri tu jenis cepat boring nora oiiii! baik ko ikat cepat2…sblm burung terbang lari

        0

        0
    • humble says:

      Budak mana ni sibuk sgt pasal tepi kain org….family jejai xupload gambar fasha xsemestinye xsuka fasha….nora pon tlg la bgi ruang dkt fasha sbg menantu…sibuk menempet dkt family jejai tu buat ape…kalo dah redha, bgi ruang tuh pda fasha…ni asyik2 kes compare fasha dgn nora…kesian la dkt si fasha ni…emosi terganggu…tdh pregnant lak tuh..

      0

      0
      • alahai... says:

        kelakar komen awk ni..td ayat first ckp org sibuk sgt pasal tepi kain org.yang awk pn sama sibuk suruh nora bg ruang kt fasha la..ckp dia menempel dgn fmly jejai la…tersengih aku baca komen humble ni..kata dulang paku serpih…pstu kome sambung sendiri la ye..hahahah

        0

        0
      • Love ND says:

        humble oiii! Klu fasha pandai jaga hati mertua buat apa nak dengki sgt pada bekas menantu? Dah sah2 nora hadir dlm hidup diorang dulu. Fasha ptt berusaha pikat hati bkn meroyan jaki sgt kat nora mcm ni. Mcmla laki dia yg kena rampas. Sedehhh ko fasha

        0

        0
        • humble says:

          Yg sudah tu sudah lah…..xkan la sampai kiamat pon nk ckp dia perampas…si fasha ni manada dia ckp dia marah dkt si nora…dia cuma xnak org dok compare dia dgn nora…dah jodoh nora dgn jejai xpanjang…dan nora pon bahagia je dgn life dia skrg…

          0

          0
        • humble says:

          Kalo nora tau dia punya limit….xde mslh punyer…nora pon dh bahagia skrg, bgilah ruang tu pada fasha….xkan sbb masjid nora dgn jejai runtuh, u all nak masjid fasha dgn jejai pulak runtuh…ini takdir Allah juga….terima mereka dan family seadanye…jgn diungkit lg kisah lama…

          0

          0
        • Gina Kuntoria says:

          Bla bla bla…yg penting Nora dah janda kena cerai. Next?

          0

          0
        • aku says:

          ni bkn kes dengki dah.
          tp ni kes menyakiti. nora mmg sengaja buat mcm tu..apa tujuannya? nak tunjukkan pd dunia yg dia pilihan utama mertua?
          hukum ttp hukum.
          skrg, nora hanya BEKAS isteri…
          1. jejai x abai pon anak (x mcm kes rita rudaini)
          2. jejai dah kawen lain pon dgn FS
          3. Jejai & FS nak dapat 2nd bb pin (dah move on pon)
          so, motif si FS nak dengki apenyer???tak logik!
          tp perbuatan nora yang asyik up gambo2 dia ngan mertua ..terlampau over sampai obvious nampak menempek ok.so ikir2 kan la.

          tapi bagus la kalau ko tak kesah bekas bini laki ko dtg slalu menempek kat kga laki / laki/anak ko. sbb hati ko sungguh suci murni. tak dengki2. aman dunia.

          0

          0
      • minah jambu merah biru pasti gerek says:

        ye ke ! huh ! helo nora u ni tkde keje lain ke asek asek nk empet mak mertua n family jejai ! u ni dh kenape ! sengaja kn nk huru hara kn family jejai dengan kerenah u yg asek asek nk menyebokkkkkkkkkkk aje kt dlm kain mertua huh sungoh tk patut ! cuba u jangan kacau ketenteraman orang !!! u buat cngitu dengan fashaaaaa satu hari u jugak akan kena bila u dh kawin nanti !

        0

        0
    • amey says:

      X payah sentap laa,ignore the haters…neway dorang berdua ni pun dah berbaik,so peminat pun cool laa jgn nak komen negatif jerr

      0

      0
    • hans says:

      Dear Nora,
      aku phm dulu ko bercerai dgn jejai, ko pregnant tnpa husband, ko bersalin sume. aku phm. kalau btol fasha salah, ko biar tuhan hakimi dia. perlu ke ko sktkn hati org? jgn dr elok2 ko kumpul pahala, tp sedetik hati ko kenakan org, sia2 jdnya. dulu time ko break ngn jejai, abes jaja cerita xske fasha beli mainan apetah lg bergambar, skrg?? kakak ko siap pggl beekhan tu bitchkhan, suruh move on. elok2 ak kesiankn ko, ak aser mcm HOI, DULU LPAS KO BREAK DGN JEJAI BRAPE LAMA KO AMIK MASA UTK MOVE ON? dgn xmalu komen kt ig bee lg.

      Fans nora yg dok puja sgt pegi bukak forum cari n tgk, new year 2013 nedim siap kuar dgn bee lg.btuptup feb2013 nora upload pic dgn nedim. hashtag time tu bunyi mcm bullshit, ak pon xterigt, haha. #norned?? ntah. so pakat g forum cari n tgk penyiasat sana screenshot siap..

      please la myanmarian, AKU SUKA NORA SEBAB COMEL, MANJA tapi AKU BENCINORA SBB HATI KO BUSUK.

      Dear Fasha,
      Ak xtau, maybe ye mayb x, maybe ni dugaan tuhan buat ko, maybe ko tgh rasa ap yg nora rasa, maybe ad hikmah disebalik. aku akan doakan ko panjang umur, murah rezeki, dipermudahkn hidup dunia nakhirat. Fasha xperlu kejr follower yang ramai, cuma doa yg ikhlas lebih baik dari pujian yang dilambung,

      Dear PS Norashikin,
      Hati seorang ibu. Sy pon xnk komen. PS pernah sedih, pernah gembira, pernah kecik hati, pernah bahagia. Kembali ke jln Allah, taat pada suami, pada Allah s.w.t, pada agama, PS akan jumpa jalannya.

      Dear Family Myanmarian,
      Sedar diri. Kurangkan merokok. Nadya jgn over sgt.

      Dear Mamasandha,
      Jg mulit, jg percakapan. merendah diri sikit. awak main ckp yg kenanya fasha. dr dulu smpai skrg. mak jenis ape awak ni? xpyh nk glamour skali. kesian fasha, selalujd mangsa.

      Dear Jejai,
      jaga isteri elok2.

      DearBossned,
      bosan. next.

      eh, xde pape nk ckp dh. good luck.

      0

      0
      • papadom says:

        Kakak nora panggil beekhan bitchkhan! Macam bagus. Budget nye ayat agaknya kat rumah dia takde cermin besar kot. Mengata orang dia yang lebih.

        0

        0
        • minah jambu merah biru pasti gerek says:

          kakak nora tu jambu ke ? ada jambu macm muka emma embong ? n kenape dia suka2 pangil orang bitch ?????? minah jambu tengok muka si beekhan tu jambu orang Nye sweetttttttt je mesti banyak jantan2 hensem yg tergila2kn dia tol tak ??????????

          0

          0
        • Anonymous says:

          mmg keluarga myanmar ni x sedar diri!!

          0

          0
      • Denialost says:

        suke komen awok

        0

        0
      • KKK says:

        Fans2 ND kena tanya sebab ape jejai ceraikan dia dulu…
        jangan nak memandai2 tuduh salah orang…

        kau ingat si fasha nk kahwin ngan si jejai kalau dia tau jejai pernah ceraikan bini camtu je kalau dia xtau cite sebenar??
        kau ingat si fasha xterpikir ke mungkin dia pn akan diceraikan mcm tu kalau memang perangai jejai terok macam tu??
        kau ingat si fasha xboleh nk cari laki lain yg lagi PADU sampai dok terhegeh2 nk kawen ngan jejai yg kononnya ceraikan ND waktu cmtu je sblm tu??

        kepada fans2 ND, kalau dah tergila2kan sangat ND tu, kau pegi korek2 balik kaji ape masalah si ND ni dlu sampai diceraikan..
        kalau xnak cari @ xnak ambil tahu, xperlu nak tuduh2 salah si fasha semua…

        aku perhatikan yg byk tuduh2 fasha ni perampas semua mmg jenis org yg xsuka dia jer..

        ni kes si nedim ni, pandai2 la kau menjawap nnt ND..
        the truth will prevail..

        0

        0
      • miss gucci says:

        Komen Hans paling best! Miss Gucci suka:-)

        0

        0
      • Anonymous says:

        kat gambar mana tuh kakak ND panggil beekhan bitchkhan? mohon pencerahan…

        0

        0
      • liana says:

        nadia tu dh la ada affair dgn suami orang dulu…..dah berumur tapi menempek dgn kawan2 adik dia,,,tak sedar diri…

        0

        0
    • mynews says:

      i SOKONG U la….mmg dia suka show off..:D

      0

      0
    • minah jambu merah biru pasti gerek says:

      biar la kalau nora nk show offffffffffffffff…lagi pon dia belom berlaki lagiiiii biarkn ajeeeee…yg korang sebok pasal nora ni kenape ? dy biol ?????? huh !!

      0

      0
    • kiko says:

      kesian pulak aku tengok nora ni kadang2. ada je orang tak puas hati. harap2 nora kahwin cepat2. biasalah janda hot, dah ada boyfriend pun ada je isu2 yang orang timbulkan. at least dah kahwin takdelah bini2 orang takut laki diorang kena caras dengan nora.

      0

      0
    • anon says:

      takpe,nanti bila ND dah kahwin dengan Nedim,Bee Khan selalu datang melawat bekas mak mentua dia aka emak Nedim,keluar sama-sama dengan dia,ND please jangan nak terasa hati dan balas dendam dekat ig macam budak-budak tau?sebab ND pun buat FS macam tu,tak terfikir perasaan orang lain,jadinya ND pun janganlah cepat melenting,tak sabar nak tunggu hari itu

      0

      0
      • mia says:

        parents nedim mesti tak suka nd sebab tu sampai skang tak kawin2 lagi.
        mungkin bapak nedim ok laa biasala lelaki tak byk citer. tapi mak dia tak suka. rasa mak nedim lagi sayang beekhan

        0

        0
      • Anonymous says:

        haah! masa tu tgk KIFARAH di ND plak…cant wait!

        0

        0
    • syura says:

      setuju!!!1

      0

      0
  2. nok gebuzzz says:

    fasha cantik n tgk kat Hlive diaorg mmg pasangan yg cool jer…x kecoh pon!!

    0

    0
  3. Lina says:

    Budak yg komen cenggitu mmg xde keja n xde life. Asyik nak menyibuk hal family org je. Biarlah family jejai tu rapat dgn nora n xrapat dgn fasha bkn ade kena mengena dgn ko pun. Lebih baik ko jaga diri n family sdiri n jgn asyik nak nampak kelemahan org je. Ingat sikit Allah akan beri balasan ape yg kita buat n jgn satu hari nti benda yg tjadi kat fasha kena kat btg hidung sdiri.

    0

    0
  4. human says:

    nora pnya pasal la org hentam fasha,nora pun 1 sibukkk je dtg uma jejai..pastu post2 gmbr bajett hapy dgn family jejai..x jg peraasaan fasha ke????benci btl aku dgn si nora danish ni..konon close dgn smua org!!!bg la fasha ruang berbaik2 dgn family jejai.tlg la nora danish..!! tgk erra dgn yusry,ade erra menyemakk kat uma mak yusry,post2 gmbr dgn mak yusry????mmg la ko g uma sna psl anak..tp nmpk sgt niat kau tu mmg nk tunjuk kau tu,baik dgn smua org

    0

    0
    • cik siti says:

      human: u tak ingat ke apa fasha buat kat nora dulu? ni baru je sikit. dulu nd ditinggalkan sewktu hamilkan rayqal….

      0

      0
      • Anonymous says:

        klu fasha rampas laki nora then apehal nora rampas laki bee khan??? bodo biol btul pengikut nd ni!

        0

        0
    • Anonymous says:

      ikatan ND dgn bekas keluarga ex die xkn putus sbb diorang ade anak bersama.. keluarga belah jejai adalah atuk, nenek, anty, uncle kepada anak ND..that why ikatan tu still kuat..jgn samekn dgn erra fariza tu..dorg bercerai xde anak…nk menyibuk dtg umah keluarga yusry pn nk wat per…

      0

      0
      • Mami Mithali (Mithali la sangat) says:

        betul betul betul… Upin dan Ipin
        terbaik… boboboi
        do re mi… P.Ramlee & the gang

        0

        0
    • manusia says:

      awk tak belajar ke..hubungan menantu dgn mertuanya takkan terputus even dh bercerai…cer g blajar dlu..pstu bru mencelah komen kt sini n baru la pikir nk benci sapa..ikut sedap ko je nk benci org…huhu

      0

      0
    • kski nyibuk says:

      Sorry yer..dlm Islam, walaupun dah bercerai dgn suami/isteri.. putusnya pd hubungan suami isteri tu je..tp dengan mak dan bapa mertua x putus.. sampai mati pun tetap emak dan bapa.. sebab tu tak boleh kawin dgn mak mertua atau bapa mertua. So x salah kalau dia nak g rumah mertua dia.. tambah lagi ada ank dgn bekas suami kan..

      0

      0
    • NDvsFS says:

      Ye betul x salah.. tapi x payahlah nak show off kat ig ND yg ko gi umah mak mertua. Gi lah seratus juta kali pun bwk rayqal, tapi senyap2 sudeyh…. Semua benda nak post susahla….

      0

      0
      • ira says:

        aku rasa ND tak show off. mesti lagi penuh gambar dalam ig kalau setiap kali pergi rumah mertua setiap kali tu ambik gambar. tapi family jejai sendiri yang byk upload gambar diorang. rayqal cucu sulung. what do u expect? family aku sendiri, mak ayah aku punya sayang nya kat cucu sulung kalah mak ayah budak tu.

        p/s : kesian kita beremosi masing2 pasal life mereka. life kita ??

        0

        0
  5. Moon says:

    ada certain follower mmg suke jd batu api buat org lain berapi..ohhh donia maya

    0

    0
  6. catt says:

    Fasha, I am one of your biggest fan. But do you think you have right to even remind Nora Danish how to behave after you ruin her marriage with her former husband? :)
    Just like you, she’s also pregnant back then.

    Anyway, just ignore this type of people who obviously want to ruin both you and Nora’s warmth relationship.

    Have a nice day :)

    0

    0
    • ND la says:

      how’d u know that fasha ruined the marriage?
      do u think you have the right to even say that to fasha?
      irony.

      0

      0
  7. Gurl2 says:

    Hmmm ND ne pun satu tak yah la ganggu family org lain pegi je la layan Bf kau tu..asik berkepit sini sana duk bercuti sama2 kawin ny tak jugak..entah ape2 la ND. Dah ganggu beekhan sekarang Fasha Sandha plak?? Memang ND tu gila publisiti murahan~ kata tak nak gossip tapi asyik2 nama NORA DANISH jugak keluar. Dah sudahla tu ND ko kawin je la dgn nedim tu habis cerita drpd buat maksiat berterusan kasihan anak ko tu esok lusa bila besar duk usung anak dara org gak ikut mak dia~

    0

    0
    • huhuhu says:

      Bee khan pun tak salahkan nora.

      0

      0
      • Anonymous says:

        bee khan ckp gn ko ke xsalhkn nora ..media tanye mstla cover kn..

        0

        0
        • Din says:

          Masih jgak busuk hati tu…terang2 Bee Khan tu sendiri x salahkan Nora…in fact dia sendiri happy tgk anak dia sama ND…napelah korng still x leh terima hakikat tu …Tp kalo korang rasa hidup dalam penafian (denial) tu blh menyedapkan hati korng yg celaru tu, just go ahead…

          p.s: Im not a fan of ND or FS…Im just saying an undeniable FACT!!!..

          0

          0
        • Anonymous says:

          dah terang2 bee tu xnak gaduh2 low class mcm si myanmar tu.. sbb tu xnak ckp apa2! ko ape tau.. low class dam myanmar jugak!

          0

          0
  8. jgn masuk campur la weyh! says:

    Actually peminat/fOllOwers xperlu laa sbOk smpai bnda dalam
    kaen Org pn nak amek thu…kita xdak kat tmpat diaOrg sO
    xyah bdget mcm kOrang 2 knOn2 smpati/wut ever lah yg berkenaan dgn diaOrg!!
    kdng2 mcm bdOh…blh plak gadOh ssma sndri kat IG diaOrg..sdngkan diaOrg relax je!!
    Nak rply kOmen2 kOrg??mmg xahh..1 “tq” pn susah nak type…nih kan plak nak baca satu per satu kOmen kOrg!!

    0

    0
  9. Biskut says:

    Dorg dh ada life masing2 skrg. yg sesetgh org sebok pg bandingkan buat apa? kalau aku jd fasha pun sedih juga. Yg nora ni pun satu…ko dh cerai dgn jejai tak perlu la ko nk rapat sgt dh dgn family jejai. tak pyh bg alasan sbb anak atau family jejai yg ajak. ko sendiri kena tau batas kau dh.

    0

    0
  10. mak mentua says:

    apa yg fasha wt kt nora dulu…Allah akan balas samaada cepat atau lambat..k bai

    0

    0
  11. adam says:

    lps kawen ni FS punya public conduct mmg nmpk pro giler. respek jejai sbb pandai bimbing isteri

    0

    0
  12. .................................. says:

    baik peminat nora atau fasha, semua kelaut pemikiran mcm budak tadika..nak heran sgt pasal life artist apahal?? korang takde life ke??

    0

    0
  13. anonymous says:

    org matang akan delete komen sebegitu….x perlu nk tnjuk2 sbb akan buat bnde tu lg kontroversi….tp pde ak…bnde nih ibarat what goes around come around…

    0

    0
  14. batu api terbakar says:

    mengapa FS perlu terasa kan die dh dpt lakinye ND, so she got nothing to worry….tak salah ape ND nk jaga pertalian kekeluargaan…buat ape nak buat musuh walau pun dh takde jodoh….harap FS lebih matang, jgn cume potray kematangan tapi tak matang. Menaglah kesian pada FS tapi nak buat camne, sebaik2nye jgn layan ape yg org tulis…setiap org berhak tulis aper saje yg diorang nak tulis…lagi diorang tahu FS sakit hati makin sengajalah org tulis buat FS tak hepi!!! nilah sedikit sebanyak akibat kalau mengambil suami org….

    0

    0
    • Anonymous says:

      ND pun dah laki si bee khan.. tekel anak menteri je.. mcm sangap duit sgt.. puii

      0

      0
    • tukang pikir says:

      tak baik tuduhan tu pada fasha.
      ni soal jodoh…dia tak amek kalau si laki tu pn tak mau..
      nak marah2 si fasha ni pon, bkn nya si nora tu baik tahap malaikat…tahap dieyana isteri si asyraf muslim tu pon jauh api dr panggang.
      yg penting ken acakap dari soal hakikat SEKARANG.
      SEKARANG FS ISTERI JEJAI. NORA BEKAS ISTERI.
      ISTERI & BEKAS ISTERI main peranan yang SANGAT BERBEZA…sama ada dari segi moral, sosial & agama.
      so, pikir2kan yang sokong tindakan nora.
      letak diri sebagai perempuan & isteri bkn sbg kaki gosip.
      kalau dosa si Fasha sbb RAMPAS jejai…ape plak dosa si nora tu cuba ‘rampas’balik jejai dr tangan fasha?? xkan hanya title BEKAS nak kira halal semua? x berdosa?
      it s so obvious nora cuba rampas jejai dr tgn FS. anak pak menteri tu back up plan ja. mana mungkin dilepaskan kerabat yang eralarnnya di bawa ke mati berbanding anak pak menteri yang bila2 masa akan digulingklan. PIKIR.

      0

      0
      • din says:

        Mula2 ckp x baik buat tuduhan kat Fasha,

        Alih2 ko plak beria2 tuduh ND nak rampas balik la bla bla bla…biasalah statement emosi…kalo fasha salah oh soal jodoh sume kluar…Kalo nora ko bash x hengat dunia..psl nora bcinta ngan anak menteri bla bla bla tu x leh plak ko anggap benda tu jodoh kan…hmmmmm…

        MEMANG BETUL FASHA SANDHA ISTERI JEJAI.

        TIDAK KURANG JUGA BETULNYA ANAK NORA ANAK JEJAI…HAKIKAT TU…

        Jd x da sbb nape Nora x leh berbaik dgn keluarga mertuanya…

        Ak cuma ckp HAKIKAT SEKARANG je bai…so ko pun pikir2kan tindakan ko sokong pihak tu…PIKIR.

        0

        0
  15. key Pop says:

    FS ngan ND pun da ok kan..nape lah ada peminat MELEBIH² pulak? Sudah² la tu menuang petrol, diesel nak hidupkan api..sedang dorang ni pun da “buang yang keruh amik yang jernih”

    Jangan salahkan ND 100%, dia pun da move on kan? Bukannya dia terkejar² kat Jejai.da memang dia rapat ngan family jejai dari dulu lagi nak buat mcmmn? Dia pun jaga batas dia sbb dia tau dia da tak da kaitan ngan jejai cumma raykal tu “cucu kesayangan” x-mentua dia kot..Jgn di kata dia perampas c NEDIM..BEEKHAN pun da keluar statement kan.. udah² nak jadi petrol, diesel.. haish~

    FS x rasa tergugat pun sbb kalau aku nengok Jejai mmg cinta mati kat dia. Tp yg bikin stress peminat yang MELEBIH² tu la..kesian lah sikit..orang tu mengandung kot..org mengandung ni sensitive oooi…BERPERIKEMANUSIAAN lah sikit.. haish~

    0

    0
  16. fizo says:

    Macam mane perasaan Nora danish bile diceraikan ketika mengandung??tak perlu nak salahkan ND..sekurang2nya ND xrampas suami org n xganggu Hidup sesiapa..doakan terbaik until kebahagiaan ND n fasha :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      mcm tu la rsnye bee khan diceraikan sbb nedim tergilakan nora.

      0

      0
      • nil says:

        ko ni anonymous, macam tahu cerita hujung pangkal.. beekhan pon xckp apa.. tetibe ko yg lebih.. pelik aku.. xwife nedim ni kau ke beekhan… confius2…
        bhahahahha mesti ko jeles sbb xdpt nedim… xpon ko xpunya wang yg byk mcm nedim utk tekel nd… pehtu ko buat spekulasi… isk isk…
        aku vote KESIAN utk ANONYMOUS!

        0

        0
        • hans says:

          ko pon mcm tauhujung pangkal je. jejai dh tulis kt ig fasha yg gmbr ni.. dia tau nora mengandung lpas cerai. stkt bc blog, org pon xnk dgr lah, lainla tuan bdn yg tulissssss..

          pui nil.

          0

          0
        • anne says:

          rasanya beekhan pun xheran kot ngn nedim & ND. dia pun sendiri well educated n memang kaya. tak hadap sgt duit mcm ND. huh.

          0

          0
        • myrara says:

          jejai ceraikan nora ko tau ke hujung pangkal?tak tahu gak kan? aku pun konpius ex wife jejai ko ke nora.konpius..

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku vote kesian?? ape ke bodoh sgt ayat ko nil, sama bodoh cam otak nd.. sape kata bee tak ckp ape… ko je yg xtau.. ni kelas bawahan myanmar je yg pecaye nd

          0

          0
      • akulahperempuanittew says:

        kan Bee dah cakap dia yg mintak cerai..cara baik..lepas cerai dgn Bee kan Ned couple dgn kerabat sorang tu tapi tak kekal..then baru dgn ND…masakla korang nak menjawab dgn ND kat akhirat nnt..berat tuduhan korang ni..

        0

        0
        • Anonymous says:

          xpayahh la nak menjawab sgt, bee mintak cerai sbb dia scandal ngan nd since 2012 lagi.. masak la nd nak menjawab kat neraka nnt..

          0

          0
        • hk says:

          sejak bila bee ckp dia mintak ceraiii kiahhh oiiiiiii

          0

          0
    • tipah tertipu says:

      ND tidak diceraikan ketika mengandung paham fizo. Ko tahu tak hukum memfitnah orang. Dulu aku pun ingat ND diceraikan ketika mengandung lepas baca komen jejai tanjat mak nok. Tipah tertipu rupanya.

      0

      0
      • tak payah tertipu sangat la tipah says:

        Eleh.. ko baca komen si jejai.. ko igt jejai tu betul sgt ke? aku pun boleh ckp cam tu.. supaya semua org anggap aku ni suci… xkisah la cerai time pregnant ke atau xpregnant.. benda xelok… yg kata cintaaa sgt kt fasha.. buat pe kawin ngn nora.. siap TERMENGANDUNG lg… ckp je la nak sebat dua2.. puihhh… si FS sandha tu xkan xberanak lg dh nak meroyan.. baru komen skit dh sentap.. sedih la tu.. si FS ni yg kurang kasih syg bkn ND… kesian.. aku respect kt ND.. wlpn hati terluka laki dia diambil FS… dia tetap memulakan langkah utk berbaik dgn FS.. kalu nk tunggu FS… hampeh… skrg ni je FS tu baru nmpk humble… dulu cam TAIK jgk…

        0

        0
        • dajal says:

          oh kira ko ni lebih hebat lah drp jejai nora dan fasha ye. Hanya ko yang tahu cerita sebenar ye. Walaupun tuan punya badan dah bagi statement tetap tak boleh percaya ye. Ish…ish…ish…ish…hebat betul ko ye. Ahhahaa nak termuntah aku heheeheehe.

          0

          0
  17. bukan peminat sesiapa says:

    da lupe ape fasha buat kt nira..skrg nora salah..fasha plak btol..dulu bukan maen mengata fasha..perampas la..ape la..n nora diceraikan saat die mengandung jugak..jd terkesan x kt emosi nora mase tue agak2nya..erm..dunia2..da terbalik..hewhewhew..

    0

    0
  18. sotong hitam says:

    baru camni dh tertekan…yg dulu ND diceraikan ketika hamil agak2 mcm mane perasaan ND waktu tu eh?? ade FS fikirkan???…roda berputar dah…..

    0

    0
  19. efy says:

    And why everytime nora is at fault? I sincerely feel that nora is trying her best to jaga hati semua orang? It is not her fault if the ex families asked/ invited her out for any occasion(s). It is not her fault if they are closed. It is not her fault if the ex families upload her pic or even her son’s… it is not HER. In what way she is trying to hurt anyone? Nora was pregnant back then, when her husband left her? Don’t you think she’s hurt? Don’t you think it Is hard for her?

    I understand is hard for Fasha, and I do understand is not easy for Nora too. But there is a better way to express your feelings. This?? is not a good way… go straight tp her Fasha if you’re not happy. Your status is actually for Nora not Fan…. you’re blaming Nora clearly…

    If you’re hurting, remember… she was there… once. For all I know she is good with in law just because of her son… not your husband. Your husband is the father of her son… so she’s always be there like it or not.

    To Fasha- I adore you, the way you take care of your little families, But this is not Nora’s fault
    To Nora- I admire you, you’re survivor. The way you brought up your son. Stay strong

    0

    0
  20. aipon says:

    wahhhh macam ada pergaduhan lagi selepas ni.

    to whom it may concern tu bukan ditujukan pada nora ke?

    0

    0
  21. Nlee says:

    I think Nora Danish takde buat salah apa pun. Setakat share moments dia kt ig, tu je. Takde pun gambar dgn jejai peluk2 ke apa yg korang nk kecoh sgt. Big NO! And, dia pun enjoy dgn life dia sekarang. Dgn Rayqal, Nedim & her family too. Past is past. Grow up la people. Sbb kn komen camni la boleh effect hubungan yg makin baik ni, did you know? No? Okay then.. Susah jgk jadi artis ni, hidup jadi terlalu di ambil perhatian. Tabahlah Nora & Fasha! Love

    0

    0
  22. mami says:

    actually depa dua tak dak masalah sangat pon.. peminat peminat ni yang over,batu api kadang tu.. for sure peminat yang komen tu budak2 sekolah ataupon kakak2 yang dah kahwin,yang tak keja.. yang baru nak terjerebak dengan media sosial ni.. so apa depa nampak..nak komen jaaaa kerjanya..hahaha.. kira jenis lebih kurang yang style2 suka update status kat fb ” baru habis masak,baru habis sidai baju,baru masakkan nasi gulai ikan kegemaran hubs’ puiiii..haha

    0

    0
  23. Nora Sandha says:

    Heyyy sume komentator sekalian,

    Kalau ND berkepit ngn Bossned korg kata keje berkepit lah, maksiat lah…bila jdi camnie duk suruh pgi berkepit ngn Bossned. MAIREK TAU sekor2… biarlah ND nk rapat ngn kuarga jejai pun, itukan kuarga dia gak…lainlah kalau ND tu duk pose2 gmbr ngn jejai… kenapa nk marah dia kalau FS sndiri xreti amik hati kuarga mertua… tau pun FS sakit hati, time kau amik time ND tgh mngandung…ada ko Pikir?

    0

    0
  24. Manja says:

    Bila ND diceraikan, bukan 100% salah FS. Korang ni komen mcm tahu je apa yg berlaku antara dorang ni.

    Beshkan bila keadaan mcmni, pmpn jugak dipersalahkan.
    Yg sebenar2nya xyah komen bnda2 yg boleh guris perasaan org lain. Dok diam sudah. Lg satu hal lepas xyah nak ungkit sangat lah.

    0

    0
  25. Makpashameroyan says:

    Mak fasha upload tulisan “KARMA” tu sebenarnya tuk anak dia sendiri ke? Kahkahkahkah…nk post kt org lain, last2 trtuju kt anak sendiri.. Yang adooooooo well done!

    0

    0
  26. neemoo says:

    Nampak mcm Fasha tuju kn ‘to whom it may concern’ kepada nora.. based on ayat die yg its not always about you dan i do hope u also understand your limit too..

    0

    0
  27. fafa abdullah says:

    Pertamanya, ND tak ganggu pun rumahtangga fasha…dia sendiri sedang berbahagia dgn lelaki yg tak kurang kayanya. Kedua, biasalah fasha kan sedang preggie…mmg lah sensitif dengan komen2 syaitan penghasut manusia mcm tu. Tak de apa apa pun nih. salah faham ja. ditambah pula dengan komen2 manusia busuk hati. Relax FS, si ND bergambar dgn hanya beberapa ahli keluarga jejai…bukan dengan jejai pun. Ko dengan ND kan dah elok2 dah. kekalkan lah hubungan baik tu. bukan senang ND nak maafkan kau. Sekarang ni dia dah terima kenyataan yang jodoh kau dengan jejai. Anak korang dua pun adik beradik. So..tenang tenang aje ok.

    0

    0
  28. lola says:

    Lol, smua org hentam fasha sbb konon fasha yg buat nd ngan jejai putus. padehal mase fasha mula2 brkawan dengan jejai, nora yg sibuk kacau line. pastu bile kawin x kekal, nak slahkan fasha? ni smua tuhan punye ketentuan. dah memang jodoh die tak lame dengan nora. kelakar la korang ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      wah, wah….. Yang setahu kami fasha tu yg salih ganti boy friend…semua orang tahu kan? skandal sana sini, dgn artis, orang kuda, orang istana….dah tak menjadi dgn yg lain2, baru terhegeh2 kacau jejai yg masih laki nd masa tu.
      fs marah nd bergambar dgn family jejai…dah family jejai anggap fs keluarga sendiri…nak buat macam mana?
      masa ganggu rtangga nora dulu, apa perasaan nora agaknya?

      0

      0
  29. Anonymous says:

    Fasha ni mengada ngada…sebab tu mak mertua tak sayang…
    Dah lah fasha ni..tak laku dah….berlakon pun tak macam dulu…
    Tengok nd always…move on……

    0

    0
    • toyol dahi luas says:

      Move on taik kucing. Kalau dah move on takde lah menempel aje dengan family jejai. Hanya jejai aje yang tahu perangai nd yang sebenarnya. Sebab tu kena cerai dgn jejai. Kalau tgk life nd sekarang no wonder stevie wonder lah jejai tinggal kan nd for fasha. Peminat dempol nd from brunei ni tak dapat terima kenyataan kehidupan fasha lagi bagus daripada nd dia tu tak kawin-kawin asyik berkepit aje kesana kemari. Tengok Bee khan respect dia.

      0

      0
  30. bilakakjemahmenulis says:

    mahu tak tension. tak sudah sudah kita orang luar ni duk compare compare. biaq pi la kalau mak mertua suka ND lebih pun. Kalau kesian betul, doakan la setiap habis solat korang. ni dari tempek ckp kesian kat ig org tu buat apa? Simpati tak boleh bantu pape ok. Takpun gi face to face mak mertua tny. Kesian wei jd FS dgn ND ni. Dah depa dua baik2. Korang nak gak laga lagakan. Bila cerai berai pun korang laga lagakan. Apala org2 mcm ni mau sebenarnya

    0

    0
  31. Fasha dah tak cantik…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Dulu suka fasha..sekarang suka nd
    Sebab ..nd cool..tak macam fasha meroyan….sama dengan mak fasha…

    0

    0
    • Wanda says:

      Cool meh? Meh dgr ape yg berlaku bru2 nih. Tgk spe yg x move on lg senanyer. Ada org bash ND kt pic yg ada Betty, Erma Fatima, ND & Sam tu. Dy sebut la pasal FS, Jejai, Nedim BK & Rayqal. Dy ckp ND hipokrit. Pastu bnyak lagi la. Pastu ND balas – “Yg perempuan awak mention. Baik sangat ke mereka? Awak kenal mereka personally? No kan. Saya lebih mengenali mereka baik dari kawan kawan saya atau saya sendiri mengenali mereka. Jadi better u just mind ur own business. Cukup baik la saya tak post quote atau kata kata kesat kutuk dan maki dgn apa yang mereka buat. Ini ke cara orang berpelajaran? Lebih baik cetek ilmu dari bijak tapi tiada akal.” Kalau ND cakap pasal FS, patut dg lama move on dah. Kalau pasal BK, kan BK dah bg tau quote dy xder kne mengena ngan sesiapa. Just for fun! Maknanya betul la dy ckp org yg sindir dia tu BK. Sbb BK kan xpernah private ig dia. Baik sgt ke org mcm ND ni? Org yg xpernah move on. Asyik2 pasal dia jer. Hati dy jer nk kena jaga. Hati org? Sampah? Tlg la sedar sikit..

      0

      0
      • betul ke apa yg ko cakap ni says:

        Eeeee ye ke ND tulis macam tu. Sampahnya beekhan pun dah kata dia tak tuju kan pada sesiapa quote tu. Siapa makan cili dia lah terasa pedasnya. Memalukan. Elok fasha reveal pasal cerai time mengandung tu. Mati-mati aku ingat si jejai tu cerai dia masa mengandung. Apa lah.

        0

        0
      • mimi says:

        dik.. pls eja dia as DIA. not dy!!

        0

        0
      • sandrianasiska says:

        This Motherfucker Myanmarese Biatch loves to play victim while others d Devil.

        0

        0
      • mimi says:

        Followers macam you all ni yang sampah sebenarnya.
        Dok follow artis macam macam supaya boleh cari isu nak gaduhkan mereka. You benci ND you unfollow dia lah — kalau berani. I bet u takkan unfollow sebab jenis follower macam you memang suka follow sebab nak stalk life orang. I bet you jenis follower yang silent follower, just watch and no comment at all, atau kalau you comment pun yang bebaik sahaja, tapi diluar instagram, bukan main burukkan artis.

        Bukan sahaja kepada follower ND, tapi juga kepada yang lain. You guys memang suka stalk life orang sebab nak tunggu orang buat silap je. Come on, kalau tak, takkan lah you pergi follow FS, Beekhan, Nedim, Puan Seri, silap silap cholaholla tu pun you follow sebab nak cari isu.

        0

        0
  33. Anonymous says:

    Why u feel insecure fasha..Nd does nothing wrong here.. grow up my friend! Callenge youself to do anything u could to win their hearts just like Nd does..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    ND cerai dengan Jejai semua salah fasha… Not once keluar dari mulut ND nak salahkan Jejai… I really wonder why??? Ohhhhhh takut dengan Pn Sri ye…..
    Maklumlah… mana boleh tuduh2 anak diaorang
    No wonder asyik belasah Fasha je….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kalau Fasha tu perampas, how about Zarema??? adik kesayangan yg ND support tu? Same case like her kan… Aidil still married with Rita… but ND supported Zarema & Aidil’s relationship during that time …..
      Hipokrit… that’s the word…
      On the other hand, ND tak bagi Rayqal panggil Fasha ibu… panggil auntie je… will see nanti kalau ND ade jodoh dengan Nedim… Baby Dre will address her as what? Mokcik?

      0

      0
    • akulahperempuanittew says:

      Tunggu laki kor kena tackle dgn betina lain nanti, kor rasa..kor tengok la kor akan salahkan laki kor ke betina tu?

      0

      0
  35. kakak olga says:

    Kalau korang follow ig nd and fasha korang akan nmpak btapa closenya family jejai dgn nd sbb family jejai mmg sygkan nd. Nd menantu yg baik dia ikhlas dgn semua org sbb tu ramai org yg sygkan dia. Mgkin segala pengorbanan dia dulu termasuk suaminya dirampas masa dia sarat mengandung. Masa tu fasha dok mengedik party siap bebikini lg kt bali.. skrg rasanya fasha nak meroyan apa jejai yg xnsem tu tetap laki jg.. hang yg nak dia sgt pastu tiap2 tahun beranak hg nak meroyan kt nd pasaipa. Tgk muka fasha ni pun dh tau busuk ati. Kalau nd dpt anak menteri ka raja ka dh jodoh dia biarlah..

    0

    0
    • adik olga says:

      Blah la ko..mana ko tahu?nd tu hipokrit.x family mertua mmg la x terputus hbgn lpas cerai tp masalahnye show of sgt.pdhal masa cerai dulupun nd ni yg selok sgt nk bercerai eksen xnk tggu beranak dulu.ingat dia baik sgt ke?cover je lebih.ntah2 lalu sblh ko dia x pndang ko pun walau ko tersengih2 nak salam ngan dia.mana ko tahu beekhan tu redha kena cerai ngn laki dia?xkan la beekhan tu nk meroyan lebih2 kang jd hal lain pulak,maklum la nd n nedim tu public figure.pastu bleh plak support zarimau cantas laki org padahalnye jantan tu bini pun br beranak sampai x tgk anak lgsung pdhal dia pn ada pengalaman yg sama.pttnya mkin tua mkin ok ni aku tgk mkin teruk pulak sosialnya.aku pn bkn suka sgt fasha ni tp dia pulak yg ke arah lg baik..satu lg,jejai mmg x hensem tp perangai dia lg hensem dr nedim tu.

      0

      0
      • akulahperempuanittew says:

        tunggu kor esok kena cerai sbb laki kor gila kan org lain, baru kor baca balik apa komen kor ni…

        0

        0
        • Anonymous says:

          nd pun rampas laki org jugak, ape bezanya.. ohh lupa beza bee khan tutup cerita sbb xnak gaduh.. low class myanmar!

          0

          0
  36. den says:

    peminat ni ada mcm2 kategori, ada satu tu memang keje dia menyucuk2 lubuk hati dan suka provokasi kasik orang marah. peminat mcm ni bukan sahaja merbahaya kepada artis, tetapi kepada manusia sejagat jugak, sebab perangainya memang akan suka carik points utk downkan orang lain.

    0

    0
  37. malebes says:

    Perengaan bwh ayat tuh mmg tuju kat Nora pun. Actually si fasha ni sape nk limitkan hubungan org lain? Dia kena sedar yg dia tu menantu je pun. Walau nora dah cerai dgn jejai tp hubungan mak jejai dgn nora tidak terputus sama. Sementelah itu adalah keluarga kandung anak nora juga. Kalau ko fasha tak reti nk amik ati fmly jejai, itu ko punya masalah lah. Bknnya org lain yg kena limitkan hubungan sebaliknya ko yg kena pandai menjaga ati org tua. Of cos la fmly jejai tak berapa nk boleh masuk ngan ko sbb ko penyebab diorang bercerai. Then ko expect nk org tatang ko? Mental betol la pompuan ni.

    0

    0
  38. luvuboth says:

    Xsalah Nd rapat dgn ex in laws. Tambahan plak ada anak together with jejai n rasanye cucu sulong dlm fmly. Nd still respect n nk maintain the rship even dia dgn jejai xda ape2. To fs be strong. No need to compete atau dgr negative2 vibes ni. Be who you are n try to win the family’s heart. Insyaallah u can do it.

    0

    0
  39. Anonymous says:

    ok fine… ND cute, comel, sopan, baik, bla2…
    Fasha buruk, jahat, perampas, busuk hati…
    Then Jejai must had really2 bad taste… ND yang so called cute, cantik, baik & bla2 pun kena cerai…..opps correction… 2 KALI KENA CERAI….
    So why don’t we for once listen to Jejai…. what actually had happened & triggered him to make such decision?… & the worst assumption is because of Fasha????
    Ohhh pleaseeee……
    Open eyes you people……there are some guys out there when they decided to settle down… they’re looking for wife that can take care of them…look after the household & kids…..
    Don’t want to comment further…. evaluate lah…
    Don’t be blinded with the mask…

    0

    0
    • hhh says:

      janganlah innocent sangat..nak kata nd 2 kali cerai….nak salahkan nd lah tu….alah, jantan mana tak tergoda bila perempuan merengek2…bila ada yg menggoda, jantan memang tak hengat bini kat rumah. mana ada isteri yg tahan kalau suami buat hubungan sulit …..lebih baik bercerai drpd laki curang

      0

      0
      • Anonymous says:

        sama la mcm terjadi kat bee, nd duk menggoda nedim sampai bercerai berai..pastu bee xnak gaduh dia pun tutup la cerita psl tu.. bkn mcm si low class myanmar, semua nak citer kat media… jgn ingat nd ko baik sgt..

        0

        0
    • cute says:

      lelaki kan suka yg haram. yang sah depan mata tak ada thrill….

      0

      0
      • cute lah sgt says:

        Pandai ko cakap kan ayat ko ni sesuai ditujukan pada artis pujaan ko tuh cute sangat kan. Hehehee

        0

        0
  40. Anonymous says:

    go & check Jejai’s answer at fasha’s IG…
    This so called people knows better than Jejai what actually had happened in his marriage…
    All blaming to fasha…. well Nora kan cute, comel, baik … but still kena cerai juga..oooppps correction KENA 2 KALI CERAI…. & how bad Jejai taste is because Fasha was the reason…
    Common people open your eyes… there are some guys out there yang bila they decided to settle down, they’re looking for wife that can take of them, the household & kids…
    So… don’t be bilnded with the mask

    0

    0
  41. gud gud says:

    nak cakap your limit konon

    your limit call laki orang pukul 3 pagi boleh pulak??

    0

    0
  42. ciktt says:

    bangga btl fasha bgtau nd kena cerai 2 kali.siap nk tunjuk bukti.apakah..??g la baca kt ig fasha

    0

    0
  43. Anonymous says:

    dari yg aku paham status fasha ni kira dia ada tahap kesabaran dia dlm memaafkan komen batu api ni.
    n yg dia kata whom it may concern tu plak dia pengkomen tu sindri paham la apa yg patut n apa yg xpatut nak dikomen.

    0

    0
  44. anon says:

    Minah ni sentap, kenapa. Walau mcm suka ke tak ke, Nora tetap ade hubungan dgn keluarga jejai sb anak dia sama lah mcm anak fasya sundal ni, anak2 kpd jejai and cucu kpd mak ayah jejai. Nora cume pergi sekali sekala mcm tu pun terasa ke. Dia dulu merampas terus jejai dari nora. Betina sundal sundal tak rase ape2 ke?? Of course lah yg merampas tak rase, tapi yg dirampas tu yg sakitnya. Perampas sundal…….and no, l’m not a fan of nora’s. l just hate homewreckers!!! Hope one day ade betina sundal lain yg rampas jejai dari dia pulak. Hmm…tapi rase nya susah sb minah ni siap pekena bomoh lagi kat jejai…

    0

    0
  45. not me says:

    Biasa la pmbaca ni smua nak tnjuk point sndiri…ntah fhm ke x apa yg fasha tulis…klu fhm pun mmg nak buat2 x fhm n tetap jg nak kluarkan hujah diorg…klu dah x suka sesorg mmg apa je yg baik pun jd jahat…bgitu la sbaliknya…

    0

    0
  46. mamamia says:

    nak check ig jejai buat apa? his ig controlled ny Fasha kot?

    hahahahaha

    Fasha Sandha or artis propa, anda dah tak relevan dalam industri, kepakaran anda mmg mencipta kontoversi dari dulu smpai sekarangkan>>>>>

    0

    0
  47. Ina says:

    RAJA NOORA IBU JEJAI PUN SEPATUTNYA TIDAK MENUNJUKKAN SGT NK MELEBIHKAN SI ND TU. MAKCIK, MENANTU MAKCIK TU FASHA BUKAN ND.TOLONG LA. ADA CUCU ANAK DIA PUN AGAK2 LAH. LAGI FASHA NGAH NGANDUNG SBG ORG YG DAH TUA, TOLONGLAH BERFIKIRAN LEBIH WARAS

    0

    0
  48. lulu says:

    mcm cerita tempation of wife je..ND sebagai chantal? lol

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Yg call laki orang pukul 3 pagi tu sape yg cakap? Nora?
    oooooo ape yg nora cakap korang percaya je eh?
    Cer dengar jejai ckp ape pulak? For all u know entah2 jejai yg keep calling fasha & that’s why fasha call back…
    Maybe… So don’t believe what ever u heard… Pls analyse lah dulu
    Like my statement before… Busuk2 fasha pun.. Dah nak masuk 2 dah anak dia dgn jejai .. Nora? Wallahualam … Takde ikatan sah pun dah follow nedim everywhere…
    Holiday sana sini.. Tinggal anak kat mertua…
    That is a very good example…
    Suck up people

    0

    0
    • Rayyan says:

      kalau laki orang duk kejar tepon kul 3 pagi, and kononnya nak return call balik, tak boleh ke tunggu siang?

      lagipun bila laki orang kacau, kalau betul sendiri tu baik, jangan lah dilayan. benda takkan jadi kalau tak dilayan.

      0

      0
      • Anonymous says:

        yang nd pegi berdating ngan laki org sebelum cerai kenapa?? lupa ke nedim tu ade bini? penah kene cerai pun x faham ke perasaan pompuan lain??

        0

        0
  50. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo…haktuihhhh..

    0

    0
  51. nora cantik says:

    Nora memang perfect,baik hati,tak macam fasha gemuk…busuk hati,
    Zaman dah berlalu..artis suam suam kuku…..fasha duduk rumah jerla,….jaga jejai.

    0

    0
  52. X yah dilayan la haters tu says:

    Mmg nora dgn bekas mertua dan adik jejai tu rapat dari dulu.. Xde jadi mslh pun. Bukan nora je tapi adik jejai sendiri pun byk upload gambar diorg.tgk comment masing2 pun mmg dah jelas keakraban family jejai dgn nora… Siap panggil nora yong lagi.. Takkan tiba2 nora nak asingkan diri dia pulak sebab fasha? Come on la fasha sndiri yg rasa insecure… Fasha patut sedar dan bersedia ttg hal ni sebelum kawen dgn jejai.. Nora lebih dulu masuk dlm family.. Ignore je la comment haters,x pyh dilayan pastu pi heret nora sekali dlm mslh diri sendiri…aibkan nora smpai nk sebut kene cerai dua kali??..perlu ke?? Sudahla fasha..buat camni lebih nampakkan buruk diri sendiri…haihhh

    0

    0
  53. kecoh says:

    salam,
    buat nd dan fs..
    hidup sebagai artist memang akan sentiasa menjadi perhatian org lain. kemana? dimana? mengapa? dgn siapa? etc…..adalah soalan dan pertanyaan yg tk akan lekang dari para peminat atau pemuja nd dan fs. disini hendaklah kalian berfikir dan sebaik baiknya duduk berbincang untuk menyelesaikan setiap masalah. jgn pedulikan kata2 org. yg paling afdal, memohon pd yg esa. semoga nd dan fs kekal bersilaturahim.
    buat peminat nd atau fs..
    setiap insan perlukan privacy. hendak2 lagilah soal rumahtangga. soal siapa yg jadi perampas atau siapa yg dirampas bukan untuk kita hebohkan, ceritakan dan mengaibkan. semua ketentuan soal jodoh dtgnya dari yg maha esa. kenapa harus kita menghina, mencaci dan mencemuh nd dan fs diatas apa yg terjadi dlm hidup mereka?
    siapa kita untuk melakukan itu semua? walaupun mungkin ada yg tau kisah sebenar pun tdk seharusnya melakukan perkara itu. lebih baik kita doakan yg terbaik buat nd dan fs. jgnlah berprasangka buruk terhadap org lain.

    0

    0
  54. bukanbelahnorabukanbelahfasha says:

    ND pun sama je uolsss mcm kes beekhan x-bossned tu, kulu kilir tayang anak beekhan dredre tu, jaga la sikit hati beekhan as mother dia tu, ND ngan bossned blm kawen lg tp asek tayang dredre, tp tahu pulah marah tak bg rayqal panggil FS ibu disuruhnya panggil FS anty,ok itu lantak la kan, bab mak family jejai pun diorang baik2 saja takkan nak halau ND kalau dia dtg rumah kan, cuma ND kena ade gap n hormat jejai dah ada wife baru, cer kalau beekhan dok menempel kat mak bossned ngan dato sri nazri tu kalau nora dah kawen ngan bossned ape perasaan ND kannnnnn.. ni aku tgk ND dok begamba ngan bapak bossned ngan mak bossned belum kawen tu, beekhan pun leh respek bossned tak tayang time beekhan dtg rumah bossned,, ND ngan kakak dia si danishnadya tu sama je ade ke ckp beekhan bitch? siapa yg plastic sekarang?

    0

    0
  55. rim kereta says:

    Nora will always be there fasha whtr u like it or not..this is the fact..she came in to jejai’s family much earlier than u n they are very close together, everyone can see it, no doubt!pls dont blame her, she did nothing wrong towards your feeling..If you want to win their hearts, do it naturaly you will not feel regret in your life anymore..To Nd, just do your routine bring your son to visit your in lows like usual, your son need his grandpa, grandma, uncle, aunties nd never forget his FATHER!

    0

    0
  56. aileen says:

    SCROLL SCROLL ADA STATEMENT KATA ND CUBA TUNJUK DIA BAIK DENGAN SEMUA ORANG..

    TAPI GADUH DENGAN FASHA, BEE KHAN, DIANA DANIELLE (SBB TAKTAU LIMIT DENGAN SUAMI ORANG)

    MENYEBABKAN ND JUGA DIBENCI RAKAN2 WANITA2 DI ATAS. (I.E. LISA SURIHANI, FAZURA, ETC)

    CAMNI KE DISAYANGI RAMAI? WTF
    (GUA NAMPAK ND NI OBVIOUS DUK KEJAR YANG KAYA-RAYA HAHAH)

    0

    0
  57. Bantal tak brape busuk says:

    Tak pe la fasha. Tabah kn je la hati. Kira seri la tu. dulu tym nora pegnen kn ke ko mgatal dgn laki dia tu. ingat lagi tak?

    0

    0
  58. fifi says:

    sudah2 lah tu… die org bahagie jer…. kite plak yg nk bertengkar2 kt sini nape??? die masing bahagia dgn life masing2 kite plak yg lebih2…. FS before this pon ok jer sama2 bole joint family event yg die org buat…. sama jgk ND.. yer lah ND pon pernah jd sebhgian dr keluarge mereka plus mereka masih lg ade cucu yg beribu kn ND tu.. talian silaturrahim tu masih di teruskan…. patut nyer kite support die org bkn melage-lagekn….

    0

    0
  59. amoi cun says:

    Nora tetap baik hati….
    Fasha memang busuk hati..perampas…laki orang…
    Sekarang nd bahagia dengn bossned…yang lagi handsome dari jejai..
    Nora banyak job..non stop
    Fasha…lepak lepak..kat umah……

    0

    0
  60. Anonymous says:

    yang bersalah dan dihantui rasa bersalah fasha sebenarnya..kalau hati ikhlas semuanya ni x terjadi redha tu penting barulah hati senang n x kisah apa org kata n x kisah klu ND nak upload apa pun…

    so skang yg bermasalah ialah FS bukan ND..

    0

    0
  61. ??? says:

    Die dok rumah sbab nak jga rumah tgga n ank2 die,bukan xde job…x mcm nd sbuk ke klab2 mlam je..hmm…

    0

    0
  62. fasha ada saloon ko ado apo jah? says:

    fasha tak keje pun dah ada saloon. Kau ada apa ek. Busuk hati tak habis-habis. Aku tgk peminat ND yg bertudung litup serang ig fasha ckp macam-macam. Lagak macam luar dalam kain fasha semua dia tahu. Hello tak guna kepala aje bertutup tapi busuk peminat ND dan langau berpisah tiada. Perangai nauzubillah. Suka serang ig artis yg diaorg tak suke kalau tak suka unfollow aje susah sangat ke. Hati korang pun tak sakit. Ni asyik mengadu domba aje kerja nya. Peminat ND sakit mental tahap kronik.

    0

    0
  63. SiapaLah Saya says:

    SAYA tertarik sungguh dengan cerita kebanyakan isteri sanggup bercerai daripada bermadu. Sebabnya kerana bermadu hanya untuk suami mengecap kebahagiaan sedangkan isterinya hidup merana. Itu anggapan kebanyakan wanita bila tahu suaminya ingin berpoligami. Semua marah dan akan membenci bila ada wanita lain ambil suami orang.
    ”Buat pengetahuan pembaca saya tak pernah bercita-cita nak bermadu. Tetapi ianya terjadi kerana kehendak Allah jua. Sebagai orang yang beriman tentu anda percaya kepada kadaq dan kadar. Dan itulah yang terjadi kepada saya.

    Kita Sabar pun Ada Tahapnya

    0

    0
  64. me lol says:

    ala anak2 orang kaya ni kawan2 dorang main pusing2 situ jek…kawan nedim,kawan beekhan,kawan anak dato k,kawan jejai semua orang yang sama so pas jejai kawen ngan ND automatic dorang jadi kawan ND gak..dengan peminat bole la ND ckp dia kenal nedim pas cerai tapi semua kawan2 diaorang tahu mmg ND rampas nedim dari bee khan..tp takkan beekhan nak kabo kat media..ND siap ckp dia dah tak perlu nak piker perasaan beekhan time tu sbb apa yg di alami lg teruk ngan jejai(itu dia la declare)

    0

    0
  65. akulahperempuanittew says:

    aku tak tau apa salah Nora kat kor FS pada kehidupan yang lampau sampai kor dah dpt x laki dia dan dah beranak pinak dan laki kor pun sanggup tinggalkan family dia demi kor FS..pun kor tak puas hati lagi dgn ND..kor nak ND bunuh diri dulu ke baru kor dgn mak kor puas hati?? Biarlah lakonan jadi punca kor cari makan je, jangan bawak lakonan sampai ke luar…bukan salah ND pun family Jejai baik dan syg dia..jemput dia ke rumah, jemput dia ke majlis diorang..makpak Jejai smp mati jadi mahram ND la FS..if you are not happy with yourself, your life…blame yourself not others… hari tu bikin kecok kat majlis kawen Ramelle dgn Tengku Azura, ni kor bikin kecoh lagi.. abis cemana in laws kor nak suka kat kor… rilek sudeehhh… kalo kor kata Jejai cerai kan ND sbb tak tau pun ND ngandung, sudah la..yg penting ND masa ti bini dia..tapi ND pun dah tak kisah semua tu, dia happy dgn hidup dia sekarang…dia tak kacau langsung hidup kor…bersihkan la hati FS, baru kor boleh happy…and mak kor tuh, suruh kesian sikit kat kor…sebab angkara kebodohan dia dan keangkuhan dia mengata ND dan mak mertua kor la FS dlm IG dan FB dia benda jadi macam ni… sudah2 la..enjoy your life FS, bersihkan hati..insyaAllah kor akan happy..kor seniri cakap dulu, kor tak kisah mertua tak terima kor, janji kor dapat Jejai..Allah dah makbulkan doa kor..apa la pulak kor nak salahkan ND lagi Fs oi…ND taknak laki kor dah….jangan risau.

    0

    0
  66. hhhmmm says:

    Aku respect dengan beekhan. Lepas tengok video kat ig beekhan aku terus jadi suka dengan nedim dan tok papa (nazri aziz). Dulu aku menyampah betul. Rupa nya nedim ni loving. Tengok video bee khan upload masa nedrin tadika. Baik betul dia tetiba aku suka.

    0

    0
  67. annnn says:

    Adoi..sudah-sudah lah tu masuk campur rumah tangga org..pasang surut adatlah..jgn dok komen negatif jek..semua dah ada kehidupan masing-masing.. tenung dalam diri…dosa fitnah..menghasut…tak tertanggung di akhirat.. yg baik ambil..yg buruk..jgn ikut.. tiada manusia yg perfect..tiap rezeki..jodoh..mmg dah tertulis.. doakan yg terbaik dah la…

    0

    0
  68. sentap says:

    hahahhahah…sume sebok nk back up ND la FS la. tp dorang x kesah pon kt anda sume. xpyh la nk sebuk2 hal retis. retis pon manusia. x maksum gak. same je ngn kite sume

    0

    0
  69. Anita SARgery says:

    hahaah…sapa2 yg duk kutuk ND tu mesti jeles habiss ngan dia kann..tgh hot la katakan..yg c pasa nie ape hadoh,dah la gumukk then emo over2 plak tu,dulu masa ko kacau laki nora sampai dia d ceraikan ko x pikiq plak kan..ko dok hangat bercinta,nora lak usung perut ke sana kemari keseorangan sbb ko dah rampas laki dia masa tu,korang2dah lupe ke kes pasah nie…kihkih.tuhan maha adil,dia baru je nk bg ko rasa sekecil2nya kesakitan yg nora rasa dulu…muhasabah la pasah oi,terima la hakikat,yg nora memng xkn lari dr kuarga jejai,well anak nora tu kan,anak laki u jugak..cucu mak mentua u jugak kan..so kalau nora dah d invite,takkan dia xnk dtg plak kan..haha..klakar plak aku rasa ngan ko nie pasah,bgus g berzikir byk2 ko tu ngah ngandung, em kbye..

    0

    0
  70. mummy says:

    sy follower ig nora,fasha,jejai,raja nora..honestly mmg lebih bnyk gambar nora berbanding fasha,di ig raja nora..sejak kebelakangan ini gambar anak fasha x pernah berlegar di ig Raja nora. sllu klu ada gambar jejai mesti Raja nora tag sekali dgn fasha tp skrg dah tag lg..yes nora still ada kaitan dgn exfamily mentuanya..tapi jgn la na show off sgt yg ex MIL awak lg syg awk dr fasha..fasha dah cuba buat yg terbaik dgn keluarga mentuanya tp dia masi tak diterima sepenuhnya oleh keluarga mentuanya..sepa2 yg berada dlm keadaan fasha pun akan terasa tertekan dgn situasi ini..bg sy MIL fasha kena fair la,jgn la tunjuk sgt yg fasha tu bkn menantu pilihan..wlu apa yg terjadi fasha ttp ibu kepada anak2 jejai..lg pun nora bkn nya baik sgt,hidup nora sgt2 kebaratan..

    0

    0
  71. Orkid says:

    yg penting aku paling suka kt fasha drpd ND tu.. fasha 10 kali cantik dr kau la… sbb tu tergugat sll nya.. puihhh

    0

    0
  72. cik comel says:

    KARMA.. what goes around comes around.. lalala

    0

    0
  73. cik comel says:

    KARMA.. what goes around comes around.. la la la

    0

    0
  74. Entah la.. says:

    y si fasha nk meroyan ni wat ap…jgn d layan dh le..wat bodoh jer..
    ND kan memg dari dulu baik ngan keluarga jejai..benda ni pn nk d pertikaikan..kan lagi bagus kalau fasha ttp mulut jer..sebenarnya benda ni x besar mane pn cuma d besar2kan jer…aku ni pn bukan le peminat ND..tpi baik fasha atau ND ..dia org ni masing2 ad kelebihan n kekurangan..sama jerrr…kadang dia org ni ok..tpi peminat jer y meroyan n suka mengukit benda y lampau..

    0

    0
  75. Peachy Kax says:

    Fate of perampas… Every second, every minute, every hour of every day wondering iIF your husband still loves you and not with another woman… Sad to say, it’s not IF, it’s WHEN… #lupikirsendiri

    0

    0
  76. sendat, sendat ini lah yg aku akn dpt bila kahwin dgn jejai, nak tak nak kau kena hadaplah semua ni, apa yg kau expect??? tak kan kau expect family jejai singkirkan nd kot??

    0

    0
  77. MYRA says:

    hurmm bukan nak cakap apa la kan…
    ND tu da lame baik ngan family jejai …dulu lagi close even gi vacay sesame…
    but nape xde issue
    WHY skang ni ND da famous n blakon pon byk kat insta num #1 (Malay artis la)
    ND pon da happy ngan bf die…
    so nape si FS ni nak meroyan n kua kan issue ND penyibok kat family jejai..
    sudah2 la tu FS…ko takot sbb ko xleh tgk ND lebih dr ko kan…
    ND pon skang da mule rapat ngan family bossned….so FS better u gi rapat2 kan diri ngan PS Nora tu klu tkot sgt…..

    0

    0
  78. […] Fasha Sandha Tegur Peminat Bandingkan Dirinya Dengan Nora Danish (191) […]

    0

    0
  79. Reena says:

    Just bcoz ND dah berpisah dgn jejai, doesn’t mean dia kena pisahkn jugak rayqal dengan jejai & keluarga ramli ngah talib tu. Jgn jadi cam aidil yg sampai ank pun x kenal bapak. Eloklah ND jaga & kekalkn silaturahim. Kan dituntut agama. Family jejai ok jer asal lak org lain nk rasa meluat or menampah. Dah la sendat oii…x pandai bwk diri & perangai x semenggah jgnlah nk jeles2 kt ND plak. Kalo kita ikhlas atau pura2, org boleh rasa. Don’t expect mentua, ipar duai nk suka kalo ko ngan mk ko suka memburuk2kn nenek rayqal. Dorang x luak apa if camnilah perangai ko. Xkn dorg nk menyembah kat ko lak. Be humble, friendly tanpa ada motif, ikhlas dan respek org, barulah org suka. Ni x abis2 busuk hati, manalah org x benci.

    0

    0
  80. kristal says:

    Amboi FS…dulu bkn main ckp lg ND to ur family coz qal n fal are siblings….skrng mrh pulak ke

    0

    0
  81. kristal says:

    Sudah2 la fs…dlu ngaku ND tu is ur family gak…sbb qal n fal sibling….ke u marah sbb jejai nk nd blik jd2nd wife

    0

    0
  82. SimonT says:

    Aduhai kecoh nyer la hai…apa yg dh lepas tu lepas laa, kan FS dh berdamai tu…x kisahla kau ND nk rapat ngan bekas mak mentua ke, lantak la.. Tingkatkat kemesraan antara keluarga sesama insan kan bagus..fan fan FS n ND kalu berdamai kan bagus..best kalau dpt tengok both my idola berbaik semula, shopping sesama, g mkn sesama, g jln sesama…bf dan laki x yah tengok pun xper. Yg penting fan enjoy, gambar senyum, baby comel, bnyk lg faedah bila semua berdamai…takkan nk laris ngan publisiti havoc havoc havoc…jer..sedangkan nabi pun ampunkan umat, inikan kita yg bergelumang ngan gosip ngumpat dan fitnah…camner nk aman kalu mcm ni…buang yg lepas ambil yg baru. Buat FS & ND , u both r my hottest idola, sentiasa bermaafan n berdamai…x rugi..n tq. Maaf its just my 2sen…

    0

    0
  83. jadoo says:

    bila ND komen..mesti speaking2. kalau FS pun mesti nak cakap london jugak. tengok jejai..rilek je berbahasa melayu..sy suke..sy suke..

    0

    0
  84. […] Fasha Sandha Tegur Peminat Bandingkan Dirinya Dengan Nora Danish (201) […]

    0

    0
  85. anonymous says:

    biarlah…… artis ni ada perasaan dan maruah… walau apapun artis itu, yg penting mereka ada bakat terpendam dan punya pekerjaan yg halal. soal hidup mereka tu biar mereka tentukan… kita hanya boleh sokong kalau minat, jika tak minat baik diam!… sorry… assalammualaikum…

    0

    0