May 15th, 2017

Berikutan kontroversi yang mencetuskan situasi tegang antara pelakon Fasha Sandha dan Nora Danish, pihak penganjur Fenomena Aidilfitri telah tampil memohon maaf dan akan bertanggungjawab atas salah faham yang telah berlaku.

Sedang bercuti bersama keluarganya di Australia, Fasha menerusi portal Harian Metro memberitahu beliau sudah dimaklumkan mengenai kenyataan daripada pihak penganjur terbabit.

Walaubagaimanapun, Fasha masih enggan memberikan sebarang kenyataan berhubung saman fitnah terhadap dirinya yang difailkan oleh Nora.

Saya akan memikirkan terlebih dahulu mengenai kenyataan diberikan penganjur yang mahu bertemu dengan saya dan mengadakan sidang akhbar seperti apa yang dinyatakan.

Maaf saya masih di Australia, dan saya belum boleh memberikan sebarang komen mengenai perkara terbabit. Saya akan memberikan kenyataan mengenainya selepas 18 Mei ini setelah pulang ke tanah air.

Terdahulu, pihak penganjur menjelaskan berita kononnya Nora tidak mahu hadir pada acara fesyen berkenaan dilakukan atas pihaknya sendiri dan bukanlah mengikuti arahan Nora ataupun mana-mana pihak.

Sumber Berita : Harian Metro


Comments are closed.

Loading...