Written by Bella | May 13th, 2017

Walaupun sedang bercuti bersama keluarga dan anak-anaknya, pelakon Fasha Sandha masih mengetahui setiap perkembangan terbaru mengenai  kontroversinya bersama Nora Danish.

Fasha menerusi akaun Instagramnya sempat untuk memuat naik kenyataan balas berhubung tindakan Nora yang telah memfailkan saman fitnah terhadapnya.

Berikut kenyataan penuh Fasha : –

Sehingga hari ini, apa situasi sebenarnya yang  berlaku antara dua selebriti in masih lagi menjadi persoalan dikalangan peminat mereka. Semoga salah faham yang terjadi dapat diselesaikan secara baik.

187 responses to Fasha Sandha Respon Isu Beliau Disaman

  1. Anonymous says:

    Baru tgk komen jakel d berita awani,,,,, fasha pls komen….

  2. Ex CBN says:

    Terserlah kebodohan kau nie Fasha.. Nampak sangat kau nie terang terangan sakit hati, dengki, hasad, lebih2 lagie CEMBURU yang membuak2 towards Nora. Tapi sekian mahkluk kat dunia nie, terutamer org2 Malaysia kita (yg sedang mengikuti cerita sensasi kau nie), sudah pasti mereka tau ttg kesahihan drama kau nie. Expression luahan dan penulisan kau pon, sudah menggambarkan diri kau sebenarnya. Apa yg kau depressed sangat? Apa yg kau desperate sangat? Cubalah berfikiran matang sikit.. Umur makin meningkat. Sudah mempunyai 2 org anak. Bukan budak2 lagi.. Jadikan diri tuh contoh yang baik terhadap anak2 sebelom semuanya terlambat. Kau xder perasaan malu ker sebelom membuat tindakan yang boleh menjatuhkan maruah kau dan keluarga kau sendiri? Ya! Kau ramai kawan, kau ader saksi semase kejadian.. Tapi kau kene ingat! Sejauh mana kesetiaan kawan2 disekeliling kau akan support kau jika sekiranya kebenaran terbukti dipihak manusia yg kau sudah jatuhkan maruahnya? Sudah2lah tuh, Berbaik2lah sesamer insan, buangkan perasaan2 negatif yg ader dlm diri kau tuh terhadap manusia yg kau benci … Jangan tunjukkan sangat “jiwa kacau” kau tuh. Apa yang kau buat sekalipon, ia xkan jadi “kudis” pada Nora. Sebab dia sendiri ckp kau nie “NOTHING to her”

  3. Haihhh.. says:

    Dua2 sewel..

  4. Haihhh.. says:

    Yg menyokong kedua2 ni lagi la sewel…kalu korang susah dia tolong tak. Bengong nk sokong st retis..dia pn tak kenal uols..haihhh…

  5. Now U See says:

    Harap muka jer cantik… Tapi perangai “nauzubillah”.. Buangkan perasaan hasad, dengki dan cemburu yg terlampau tuh Fasha! Kau buat aper pon kat Nora, xkan jadi “kudis” kat dia & family.. Tunjukkan contoh yg terbaik dan baik2 belaka dihadapan anak2 sebelom terlambat. Jangan dipamerkan kebodohan yg terserlah itu. Tgk video kau mandikan anak2 kucing pon da nampak yg kau nie PSYCHO! Grow up and mature! Perempuan yg pernah mendirikan rumahtangga dan mempunyai anak perlu ada sikap kematangan, sabar, pandai menyesuaikan diri, berpengalaman dari segi kehidupan silam.. Bukan show off your stupidness, childish behaviour and LOW class attitude..

  6. che tat says:

    Baru tgk astro awani kt youtube…hmm…macam2 laa hangpa semua..elok bersemuka jaa semua pihak yg terlibat..

  7. Luge says:

    bagi saya sudah2 lah bermasam muka. masing2 sudah ada hala tuju kehidupan. grow up please. fs pun dah dapat balasan di dunia ni kan. Nora pun dah berbahagia sekarang kan. Malu je org pompuan gaduh pasal jantan muka ikan keli tu.moving forward and letting go

  8. pemerhati says:

    baik sgt ke FS ni sampai dok kutuk2 ND ni.tak payahla kite nak jd pengadil sangat dalam hal ni.

  9. fasha sandha murahan says:

    dah tulis berjela2 pasal ND.lepas tu kata tak sebut nama…wahai FS..allah tahu ko maksudkan sapa k..takpayah nak sorok2 sgt..kat akhirat nnt nak lari kat mana?betul ke bukan pasal org tu?

    lg satu..takpayah nak kata nd n nedim mcm2..they work really hard to get where they are now..they like to collaborate here n there. ND nye followers IG je ramai..duit jajan dia ngan paid review je dah banyak.jgn suka2 kata org guna duit family. belajar hormat org. ko tu yg dasar murahan. masa org tu sarat, ko yg gatal ade hubungan dengan laki dia. dr dulu suka jadi perosak hubungan org lain. belajar la jaga nama dan maruah tu FS. skg kan dah jadi ibu…jadi lah role model yg terbaik..takpayah nak bangga sgt besarkan anak ngan duit sendiri..nafkah tu keje laki..yg ko pg buat keje laki..dan benarkan diri ko tu digunakan tu buat hapa. ko tu yg kebudak2kan dan tak matang. meroyan lepas bercerai. stupid lady.

  10. you are cheap ..fasha says:

    Fasha sandha dasar perempuan murahan, perosak rumahtangga org.akan sentiasa dikenali mcm tu..walaupun dah cerai pon. tetap org igt as homewrecker. the reason why u nampak baik sbb wartawan jaga u.tu saja. dah la perosak byk hubungan org. tak malu jaja dipropose ngan helicopter..skg apa cite? Allah byr cash kat perosak umahtangga org. lepas ni jaga diri..jaga maruah..kalau tak hanya dpt org yg sama saja mcm kita sebagai pasangan.

  11. asha says:

    PERLU KE NAK GELAR MENGGELAR ORG? BURUNG HANTU LA.. PENDEK LA.. SAPE PUN YG SALAH TP BILE BACE 2-2 STATEMANT FS N ND, TERANG2 NAMPAK BAHASA KASAR FS.. 10THN LPS LAKI KENE CARAS.. MMG PATUT DIE MRH, TP XJUMPE STATEMENT DIE GELAR2 ORG AMBIK LAKI DIE.. SAPA SALAH SAPA BETUL, BAHASA MENCERMINKAN PERIBADI..